0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι πάρα πολύ ξεκάθαρη η απάντησή σου Taz23. Χίλια ευχαριστώ που με κατατόπισες. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Αλλά δεν είχα σκεφτεί τους μήνες 4ος, 5ος και 6ος που δεν γίνεται να προσμετρηθούν εκ νέου. Επομένως έτσι ναι, έχει βάση. Αυτά παθαίνουμε όταν μας καλούν αργά...σε ευχαριστώ πολύ.
Δεν ίσχυσαν τελικά τα νέα δεδομένα. Σενάρια ήταν και μείνανε σε ανυπόγραφα χαρτιά.Άρα έχεις 125 + του Νοεμβρίου και για αυτό έγραψαν στην απόφαση 125 ένσημα...άρα 5 μήνες.Η επόμενη κλίμακα είναι στα 150 ένσημα και σου δίνει 6 μήνες επιδότησης, αλλά εσύ δεν την έπιασες επειδή δεν προσλήφθηκες 1 Νοεμβρίου. Δηλαδή η απόφαση είναι σωστή και δε χρειάζεται ένσταση!
Ωχ, ρε παιδιά, μόλις θυμήθηκα ότι... ξέχασα να πάω στον ΟΑΕΔ, θεωρημένο το βιβλιάριο του παιδιού, έχω όμως πάει του συζύγου, στο οποίο είναι προστατευόμενο μέλος. Η υπάλληλος προφανώς το έχει σε εκκρεμότητα. Οπότε, αν δεν μπορέσω να το πάω μέχρι 4 Σεπτεμβρίου που υποτίθεται ότι θα πληρωθώ, προφανώς θα χάσω κάποια χρήματα. Αν το πάω μετά, ισχύει, ώστε να τα πάρω αναδρομικά;
Παράθεση από: Lasid στις Αύγουστος 27, 2012, 05:30:52 μμΔεν ίσχυσαν τελικά τα νέα δεδομένα. Σενάρια ήταν και μείνανε σε ανυπόγραφα χαρτιά.Άρα έχεις 125 + του Νοεμβρίου και για αυτό έγραψαν στην απόφαση 125 ένσημα...άρα 5 μήνες.Η επόμενη κλίμακα είναι στα 150 ένσημα και σου δίνει 6 μήνες επιδότησης, αλλά εσύ δεν την έπιασες επειδή δεν προσλήφθηκες 1 Νοεμβρίου. Δηλαδή η απόφαση είναι σωστή και δε χρειάζεται ένσταση!Thanks Lasid, παρόλου που δεν μου άρεσε η απάντησή σου! Μήπως μπορείς να την αλλάξεις;;;;;;
Παράθεση από: pe20katerina στις Αύγουστος 27, 2012, 05:46:40 μμΠαράθεση από: Lasid στις Αύγουστος 27, 2012, 05:30:52 μμΔεν ίσχυσαν τελικά τα νέα δεδομένα. Σενάρια ήταν και μείνανε σε ανυπόγραφα χαρτιά.Άρα έχεις 125 + του Νοεμβρίου και για αυτό έγραψαν στην απόφαση 125 ένσημα...άρα 5 μήνες.Η επόμενη κλίμακα είναι στα 150 ένσημα και σου δίνει 6 μήνες επιδότησης, αλλά εσύ δεν την έπιασες επειδή δεν προσλήφθηκες 1 Νοεμβρίου. Δηλαδή η απόφαση είναι σωστή και δε χρειάζεται ένσταση!Thanks Lasid, παρόλου που δεν μου άρεσε η απάντησή σου! Μήπως μπορείς να την αλλάξεις;;;;;; Εγώ μπορώ να αλλάξω την απάντησή μου, αλλά φοβάμαι ότι έτσι ο ΟΑΕΔ δε θα αλλάξει την απόφασή του!