0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
GMORK, σου παραθέτω τι μου απάντησαν από τα κεντρικά του ΟΑΕΔ σε παρεμφερή ερώτηση.
Καλησπερα,Εμενα τελικα μου ειχαν υπολογισει λαθος τα ενσημα απο τον οαεδ κι ετσι εβγαλαν λαθος αποφαση...οποτε προσεχετε γενικα γιατι λαθη γινονται απ οτι φαινεται!
Καλησπέρα κ γώ μίλησα σήμερα με τον ΟΑΕΔ της περιοχής μου κ η απάντηση ήταν η ίδια, δεν στέλνουμε τίποτα όταν επεξεργαστούν την αίτησή μας αν χρειαστούν κάτι θα επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μας κ θα μας ζητήσουν να το στείλουμε.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με ΟΑΕΔ περιοχής μου μου είπαν είτε να τους τα στείλω με mail είτε να πάω από κει χωρίς ραντεβου, με μάσκα, αν δε γίνεται να τα στείλω για κάποιο λόγο.Τους έστειλα ήδη mail κ όλα οκ!
Δεν έχει σημασία πόσα ένσημα θα βάλεις. Αρκεί μέσα στο υπολογίσιμο διάστημα να βγαίνουν 125 ένσημα.Μετράνε τα μικτά του τελευταίου εξαμήνου στην απόφαση αν θα πάρεις πλήρες ταμείο ή λιγότερο ως χαμηλόμισθος.Εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα βάζοντας λίγα ένσημα, αλλά δεν ξέρω αν θα έχει το φροντιστήριο πρόβλημα σε περίπτωση ελέγχου.
Αυτό που παραθέτεις είναι απάντηση στον thymiara. Δεν ισχύει γενικά. Είναι μόνο για τη δική του περίπτωση.Πού γράφει 399; Φυσικά και ισχύουν όσα ξέρουμε για επιδότηση ανάλογα με τα μικτά του τελευταίου εξαμήνου.Όλες τις λεπτομέρειες για αυτό το θέμα μπορείς να τις διαβάσεις εδώ: https://www.pde.gr/index.php?topic=27872.0
μα περυσι με τις ιδιεςωρες στο φροντιστηριο πηρε 519( 3 προστατευομενα μελη) τι αλλαξε φετος? Προβληματιζομαστε αν πρεπει να κανει ενσταση γιατι δεν υπαρχει πουθενα η αποφαση ενταξης στην επιδοτηση