0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νενα θα πρεπει να εχεις 125 χωρις τους 2 τελευταιους. Αρα αν εισαι αναπληρωτρια απο το Νοεμβριο δυσκολα γιατι 25 το μηνα είναι.
Θα ηθελα να κανω και γω μια ερωτηση, αν μπορει καποιος ας με βοηθησει.σταματησα να παιρνω επιδομα το νοεμβριο του 2009 θα πρεπει να εχω 125 ενσημα χωρις τους 2 τελευταιους μηνες?
Μου τηλεφώνησαν από την Α/θμια Αν. Αττικής να μη πάω για την απόλυση γιατί δεν τους έχει σταλεί η απόφαση του υπουργείου. Αφορά όλες τις διευθύνσεις , τηλεφωνήστε από Δευτέρα και βλέπουμε, μου είπαν. Τι θα γίνει όμως με το επίδομα ανεργίας; Θα χάσουμε τόσες μέρες ενώ είμαστε απλήρωτοι από τον Δεκέμβριο;
Καλησπέρα.Είναι η πρώτη φορά που μάλλον θα πάρω το επίδομα και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής :- είμαι αναπλήρώτρια αλλά με είχαν καλέσει πιο πριν ωρομίσθια.Πρέπει να πάρω κάποιο χαρτί απο τα σχολεία ή τη δευτεροβάθμια που δούλευα ως ωρομίσθια;- επίσης θα χρειαστεί να πάμε στο ΙΚΑ.Θα πρέπει να πάω στο υποκατάστημα της περιοχής όπου είμαι αναπληρώτρια ή μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε;Ελπίζω να έγινα κατανοητή!
Σε ευχαριστώ πολύ!Τη βεβαίωση λήξης σύμβασης θα την πάρω απο το σχολείο ή απο τη δευτεροβάθμια; Από ότι κατάλαβες είμαι λίγο άσχετη με την όλη διαδικασία;
Εχω και μια άλλη απορία ( αν γνωρίζει κάποιος βέβαια):Θα πρέπει να λάβω υπόψη και τους δύο εργοδότες μου δηλαδή και αυτό που είχα ως ωρομίσθια και αυτό που έχω ως αναπληρώτρια ή τον τελευταίο. Πρέπει δηλαδή να πάω και στο ΙΚΑ της περιοχής που πήγα ωρομίσθια και στο ΙΚΑ της περιοχής που είμαι αναπληρώτρια;
τα ένσημα των δύο τελευταίων μηνών προλαβαίνει το ΙΚΑ να τα καταχωρήσει ή τα παίρνουμε από τη δευτ/βάθμια;;