0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για να περνω καθε μηνα το επιδομα μου ειπαν οτι πρεπει πρωτα να περναω απο τονΟΑΕΔ .ισχυει κατι τετοιο?
ναι, την ημερομηνια που σου εβγαλαν το επιδομα με τα χαρτια και την ταυτοτητα σου
Αν έχεις ξαναπάρει επίδομα χρειάζεσαι 125 ένσημα τους τελευταίους 14 μήνες, από την ημερομηνία της απόλυσης, αφού αφαιρεθούν οι δύο τελευταίοι μήνες.Αν δεν έχεις ξαναπάρει, χρειάζεσαι και 80 τουλάχιστον για την προηγούμενη χρονιά.
Δεν έχω πάρει ποτέ ξανά επίδομα. Πρώτη φορά έκανα εγγραφή και ξεκίνησα να συγκεντρώνω ένσημα τον Ιούλιο του 2009. Απ'΄οτι κατάλαβα ούτε και το επόμενο καλοκαίρι μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου για το ταμείο. Τελειώνει το φροντιστηριο Μάιο του 2011...επομένως χρειάζομαι 125 ένσημα για τους τελευταίους 14 μήνες (χωρίς τους δύο τελευταίους) και επειδή δεν έχω ξαναπάρει χρειάζομαι και 80 ένσημα για το 2009;;;; Το 2009 συγκέντρωσα 45 ένσημα.......Επομένως ούτε και φέτος μπορώ να πάρω έτσι; Σωστα αντιλήφθηκα την κατασταση;
Είμαι ωρομίσθιος πλήρους ωραρίου (21 ώρες, όχι στο ΥΠΕΠΘ), αλλά το ωράριο αν και πλήρες, είναι μοιρασμένο σε 4 μέρες και όχι 5.Γνωρίζετε αν μπορώ να αποκτήσω και το 5ο/βδομάδα ένσημο με κάποιο τρόπο;