0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δική μου ερώτηση είναι, όταν λέτε βιβλιάριο ενσήμων, εννοείτε τις καρτέλες που μας στέλνουν ταχυδρομικά ή κάτι άλλο; Πρέπει να πάμε στο ΙΚΑ για κάποια εκτύπωση ίσως;
Παράθεση από: lidal στις Ιούνιος 01, 2011, 12:24:51 πμΗ δική μου ερώτηση είναι, όταν λέτε βιβλιάριο ενσήμων, εννοείτε τις καρτέλες που μας στέλνουν ταχυδρομικά ή κάτι άλλο; Πρέπει να πάμε στο ΙΚΑ για κάποια εκτύπωση ίσως;το μηχανογραφημενο εντυπο απο το ΙΚΑ. φανταζομαι οτι οι καρτελες με τα ενσημα των 2 τελευταιων ετων δεν θα σου εχουν ερθει ακομα.
Παράθεση από: kalipso23 στις Μάιος 31, 2011, 02:05:33 μμαπλα επειδη θα υπαρχουν 2 απολυσεις,μια στις 20/5 και μια στις 31/5 εκει λιγο ανησυχω...λογικα θα εμφανισω στον οαεδ την τελευταια απολυση στις 31/5.επειδη ζηταν αυτοι να δουν και τους τελευταιους μηνες απριλιο και μαιο μηπως υπαρξει καποιο προβλημα?Σίγουρα δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, ακόμα κι αν τους πας και τις δυο απολύσεις (που κανονικά έτσι θα έπρεπε να κάνεις). Αν είχες ένσημα από δυο διαφορετικούς εργοδότες θα ήθελαν στον ΟΑΕΔ οπωσδήποτε και τις δυο απολύσεις. Πάντως το ταμείο ανεργίας σου είναι εξασφαλισμένο. Μην ανησυχείς καθόλου!
απλα επειδη θα υπαρχουν 2 απολυσεις,μια στις 20/5 και μια στις 31/5 εκει λιγο ανησυχω...λογικα θα εμφανισω στον οαεδ την τελευταια απολυση στις 31/5.επειδη ζηταν αυτοι να δουν και τους τελευταιους μηνες απριλιο και μαιο μηπως υπαρξει καποιο προβλημα?
παιδια τα κατεθεσα σημερα τα χαρτια εχοντας 2 απολυσεις απο τον ιδιο εργοδοτη η μια στις 20/5 και η αλλη στις 31/5.Μου ειπε η υπαλληλος να παω στις 19/7!!!να δω αν θα εγκριθει.εχω συμπληρωσει 128 ενσημα το τελευταιο 14μηνο με την απολυση στις 31/5.αυτοι θα μου εγκρινουν καινουρια επιδοτηση η θα παρω το υπολοιπο το περσινο?και απο ποτε θα μετραν οι μερες που θα μπαινουν τα λεφτα απο σημερα η απο τις 19/7???
Παιδιά την κάρτα ανεργίας την ανανεώνουμε μια φορά κάθε τρίμηνο τώρα ή κάθε μήνα κανονικά όπως ίσχυε και πιο παλιά;
Ευχαριστώ παιδιά θα πάω κάποια στιγμή στο ΙΚΑ να δούμε τι έχουν κολλήσει ... για το τρέχον εξάμηνο από που ζητάμε τα ένσημα από τα ΙΕΚ ή το ΙΔΕΚΕ ... ;;;