0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lasid στις Αυγούστου 11, 2011, 03:08:55 pmΕυτυχώς eri02 που τουλάχιστον πήγες και έκανες αίτηση, γιατί εκείνοι που θα κάνουν του χρόνου αίτηση για πρώτη φορά θα πρέπει να εκπληρώνουν πολύ αυστηρότερες προϋποθέσεις!Μικρο το καλο απο το τπτ...αν και Οκτ.το αργοτερο πιστευω να εχω ξεκινησει σχολειο! Σε ευχαριστω πολυ πολυ και παλι...
Ευτυχώς eri02 που τουλάχιστον πήγες και έκανες αίτηση, γιατί εκείνοι που θα κάνουν του χρόνου αίτηση για πρώτη φορά θα πρέπει να εκπληρώνουν πολύ αυστηρότερες προϋποθέσεις!
ποσο ειναι τελικα το επιδομα ?? θα παω τεταρτη υποτιθεται να παραλαβω τον κωδικο πληρωμων
Στα 125 ενσημα παίρνεις το επίδομα; Όχι 126 ;;;;
καλησπερα το επιδομα του οαεδ τελικα ποσο είναι για φετος;454 ή 461 γιατι εμενα τον προηγουμενο μηνα μου εβαλαν 545.αν ειναι να τους το πω γι αυτον
σε ευχαριστω λαθος δικο μου δεν μου εβαλαν 545 αλλα 454 δεν εχω παιδια. δεν μου εδωσαν την αυξηση
Ευχαριστώ jak. Ελπίζω να πάρω το επίδομα του χρόνου το καλοκαίρι - γιατί κάτι είχε ακουστεί για φέτος το καλοκαίρι οτι θα σταματούσε για τους καθηγητές, αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο."Αν επιδοτείται για πρώτη φορά:• Ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας το χρόνο κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, πριν από την επιδότησή του."Αν με πάρουν αναπληρώτρια τον Δεκέμβρη ΄2011 πιστεύω καλύπτομαι για να πάρω το επίδομα του χρόνου το καλοκαίρι έτσι; Γιατί με μπερδεύει το 80μέρες το χρόνο . Δεν εννοεί 80 τη μία χρονιά + 80 την άλλη έτσι; Συνολικά 80 μέρες τα τελευταία 2χρόνια.
Όχι Lasid δεν το έκανες τζάμπα, σε διαβάζουν πολλοί που θέλουν να ενημερωθούν. Είμαστε πολλοί οι άσχετοι!!!!!!!!!! Κ σε μας τις φιλολόγους αυτά τα μαθηματικά είναι πολύτιμα...οπότε thanx!!!!!!!!