0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου είπαν από τον ΟΑΕΔ ότι πρέπει να πάω στο ΙΚΑ να πάρω βεβαίωση ενσήμων.-κάποιοι μου είπαν να πάω στο ΙΚΑ της περιοχής του φροντιστηρίου ενώ άλλοι μου είπαν να περιμένω τα δεδομένα αυτά να φτάσουν στο ΙΚΑ της γειτονιάς μου ώστε να μην τρέχω άδικα, μακρυά.Ισχύει?
Εγώ πάντως όταν έτρεχα να συγκεντρώσω τα χαρτιά για τη σύνταξη χηρείας της μητέρας μου,στο ΙΚΑ του πατέρα μου δε με εξυπηρέτησαν.Με παρέπεμψαν στο ΙΚΑ του εργοδότη για να πάρω τα ένσημα.
πριν λίγο γύρισα με την βεβαίωση ενσήμων από το ΙΚΑ της περιοχής μου.όλα πήγαν καλά
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ!ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!
Παράθεση από: ANGIE27 στις Μαΐου 31, 2008, 09:48:53 amΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ!ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!Πώς υπολογίζει ο ΟΑΕΔ τα ένσημα?Δηλαδή είτε δουλεύεις μία μέρα 5 ώρες είτε 1 ώρα είναι το ίδιο? Σε ρωτάω γιατί είμαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών σε ιδιωτικό φροντηστήριο και δουλεύω 15 ώρες την εβδομάδα, αλλά μόνο 3 μέρες την εβδομάδα. Άρα δεν δικαιούμαι ανεργία?
αν λέιψει κάποιος για 1.5 μήνα εξωτερικό, πρέπει να το δηλώσει από πριν στον ΟΑΕΔ; Χάνει το επίδομα για το μήνα που θα λείπει;
Παράθεση από: sd123 στις Ιουνίου 10, 2008, 01:24:39 pmαν λέιψει κάποιος για 1.5 μήνα εξωτερικό, πρέπει να το δηλώσει από πριν στον ΟΑΕΔ; Χάνει το επίδομα για το μήνα που θα λείπει;Ενδεχομένως το πρόβλημά σου να λύνεται με κάποια εξουσιοδότηση σε κάποιο δικό σου