0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παίδες εγώ έχω κάνει αίτηση για το επίδομα από τις 26/6/08 με την προϋπόθεση ότι εκκρεμεί το χαρτί "βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα του Απριλίου". Έχω κάνει αίτηση στην Α/βάθμια για να μου το στείλουν....ωστόσο ΔΕΝ μου το έχουν στείλει και τα τηλ. ΔΕΝ τα σηκώνουν από την περασμένη Τετάρτη!Ο υπάλληλος από τον ΟΑΕΔ μου ζητάει το χαρτί....τι κάνω;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: anneta στις Ιουλίου 07, 2008, 10:47:55 amΠαίδες εγώ έχω κάνει αίτηση για το επίδομα από τις 26/6/08 με την προϋπόθεση ότι εκκρεμεί το χαρτί "βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα του Απριλίου". Έχω κάνει αίτηση στην Α/βάθμια για να μου το στείλουν....ωστόσο ΔΕΝ μου το έχουν στείλει και τα τηλ. ΔΕΝ τα σηκώνουν από την περασμένη Τετάρτη!Ο υπάλληλος από τον ΟΑΕΔ μου ζητάει το χαρτί....τι κάνω;;;;;;;;;;; "Λογικά" τα ένσημα του Απριλίου θα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί και να φαίνονται έτσι στο σύστημα του ΙΚΑ. Κάνε τον κόπο να πας στο ΙΚΑ και να ζητήσεις, δίνοντας τον ΑΜ σου να δουν αν έχουν οριστηκοποιηθεί τα ένσημα και να στα εκτυπώσουν.
Παράθεση από: mat στις Ιουλίου 07, 2008, 10:43:36 pmΠαράθεση από: anneta στις Ιουλίου 07, 2008, 10:47:55 amΠαίδες εγώ έχω κάνει αίτηση για το επίδομα από τις 26/6/08 με την προϋπόθεση ότι εκκρεμεί το χαρτί "βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα του Απριλίου". Έχω κάνει αίτηση στην Α/βάθμια για να μου το στείλουν....ωστόσο ΔΕΝ μου το έχουν στείλει και τα τηλ. ΔΕΝ τα σηκώνουν από την περασμένη Τετάρτη!Ο υπάλληλος από τον ΟΑΕΔ μου ζητάει το χαρτί....τι κάνω;;;;;;;;;;; "Λογικά" τα ένσημα του Απριλίου θα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί και να φαίνονται έτσι στο σύστημα του ΙΚΑ. Κάνε τον κόπο να πας στο ΙΚΑ και να ζητήσεις, δίνοντας τον ΑΜ σου να δουν αν έχουν οριστηκοποιηθεί τα ένσημα και να στα εκτυπώσουν.Οταν απολύθηκες, εκτός της απόλυσης πρέπει να σου έδωσαν και μία έντυπη φόρμα όπου ο εργοδότης, το σχολείο στην προκειμένη περίπτωση, συμπλήρωσε χειρόγραφα τους μήνες και τα ένσημα του τελευταίου τριμήνου, -Απρίλιο, Μάιο , Ιούνιο-, το οποίο είναι και θεωρημένο από το ΙΚΑ της περιοχής όπου ανήκει το σχολείο. Αυτό σου ζητούν.
Παράθεση από: marias στις Ιουλίου 07, 2008, 11:05:48 pmΠαράθεση από: mat στις Ιουλίου 07, 2008, 10:43:36 pmΠαράθεση από: anneta στις Ιουλίου 07, 2008, 10:47:55 amΠαίδες εγώ έχω κάνει αίτηση για το επίδομα από τις 26/6/08 με την προϋπόθεση ότι εκκρεμεί το χαρτί "βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα του Απριλίου". Έχω κάνει αίτηση στην Α/βάθμια για να μου το στείλουν....ωστόσο ΔΕΝ μου το έχουν στείλει και τα τηλ. ΔΕΝ τα σηκώνουν από την περασμένη Τετάρτη!Ο υπάλληλος από τον ΟΑΕΔ μου ζητάει το χαρτί....τι κάνω;;;;;;;;;;;"Λογικά" τα ένσημα του Απριλίου θα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί και να φαίνονται έτσι στο σύστημα του ΙΚΑ. Κάνε τον κόπο να πας στο ΙΚΑ και να ζητήσεις, δίνοντας τον ΑΜ σου να δουν αν έχουν οριστηκοποιηθεί τα ένσημα και να στα εκτυπώσουν.Οταν απολύθηκες, εκτός της απόλυσης πρέπει να σου έδωσαν και μία έντυπη φόρμα όπου ο εργοδότης, το σχολείο στην προκειμένη περίπτωση, συμπλήρωσε χειρόγραφα τους μήνες και τα ένσημα του τελευταίου τριμήνου, -Απρίλιο, Μάιο , Ιούνιο-, το οποίο είναι και θεωρημένο από το ΙΚΑ της περιοχής όπου ανήκει το σχολείο. Αυτό σου ζητούν.Καλημέρα κορίτσια!Τι έκανες με την βεβαίωση εργοδότη; Από το σχολείο πρέπει να τη ζητήσεις, όχι από τη Δ/νση και να την πας στο ΙΚΑ για θεώρηση. Αλλο συνάδελφο δεν είχες εκεί να τον ρωτήσεις τι συνέβη;
Παράθεση από: mat στις Ιουλίου 07, 2008, 10:43:36 pmΠαράθεση από: anneta στις Ιουλίου 07, 2008, 10:47:55 amΠαίδες εγώ έχω κάνει αίτηση για το επίδομα από τις 26/6/08 με την προϋπόθεση ότι εκκρεμεί το χαρτί "βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα του Απριλίου". Έχω κάνει αίτηση στην Α/βάθμια για να μου το στείλουν....ωστόσο ΔΕΝ μου το έχουν στείλει και τα τηλ. ΔΕΝ τα σηκώνουν από την περασμένη Τετάρτη!Ο υπάλληλος από τον ΟΑΕΔ μου ζητάει το χαρτί....τι κάνω;;;;;;;;;;;"Λογικά" τα ένσημα του Απριλίου θα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί και να φαίνονται έτσι στο σύστημα του ΙΚΑ. Κάνε τον κόπο να πας στο ΙΚΑ και να ζητήσεις, δίνοντας τον ΑΜ σου να δουν αν έχουν οριστηκοποιηθεί τα ένσημα και να στα εκτυπώσουν.Οταν απολύθηκες, εκτός της απόλυσης πρέπει να σου έδωσαν και μία έντυπη φόρμα όπου ο εργοδότης, το σχολείο στην προκειμένη περίπτωση, συμπλήρωσε χειρόγραφα τους μήνες και τα ένσημα του τελευταίου τριμήνου, -Απρίλιο, Μάιο , Ιούνιο-, το οποίο είναι και θεωρημένο από το ΙΚΑ της περιοχής όπου ανήκει το σχολείο. Αυτό σου ζητούν.
Παράθεση από: anneta στις Ιουλίου 07, 2008, 10:47:55 amΠαίδες εγώ έχω κάνει αίτηση για το επίδομα από τις 26/6/08 με την προϋπόθεση ότι εκκρεμεί το χαρτί "βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα του Απριλίου". Έχω κάνει αίτηση στην Α/βάθμια για να μου το στείλουν....ωστόσο ΔΕΝ μου το έχουν στείλει και τα τηλ. ΔΕΝ τα σηκώνουν από την περασμένη Τετάρτη!Ο υπάλληλος από τον ΟΑΕΔ μου ζητάει το χαρτί....τι κάνω;;;;;;;;;;;"Λογικά" τα ένσημα του Απριλίου θα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί και να φαίνονται έτσι στο σύστημα του ΙΚΑ. Κάνε τον κόπο να πας στο ΙΚΑ και να ζητήσεις, δίνοντας τον ΑΜ σου να δουν αν έχουν οριστηκοποιηθεί τα ένσημα και να στα εκτυπώσουν.
Γεια σε όλους!Μπορείτε να μου πείτε τί έγγραφα χρειάζονταιι για να βγάλω κάρτα ανεργίας?Ευχαριστώ