0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω πως όλοι είπαν το ναι,αλλα πρέπει να παιχθεί και το παιχνίδι των εντυπωσεων
Κάποιοι φοβούνται μήπως γίνει Ασεπ και κάποιοι μήπως δε γίνει...Ιδιοτελή κίνητρα από όλους....Οι μεν για να μην ξεβολευτούν και σε περίπτωση αποτυχίας βγουν από τους νέους πίνακες και οι δε για να διοριστούν ως εναπομείναντες της μεταβατικής και έτσι να απαλλαχτούν από την αγωνία της αναμονής που έχουν τώρα...Ποιος είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει τα κίνητρα των άλλων?Ο χρόνος θα δείξει τι σκέφτεται το κράτος και όχι τι θέλουμε εμείς.....
Προσπαθείτε να μην πιανεστε απο κουβέντες :επειδή ο Δερμετζοπουλος είπε άνοιξη 2015 , βουηξε ο τόπος.Έπίσης είπε"ή ακόμα πιο σύντομα".αυτο δεν άκουσα να το αναφερει κανείς.Φοβούνται τον ΑΣΕΠ σαν ο διάολος το λιβάνι.Τι παίζεται πια;γιατί υπάρχει αυτο το κλίμα και καλλιεργείτε και απο τα διάφορα σάιτ;τρομοκρατία μην τυχόν γιει ΑΣΕΠ.νομίζω θα βγει η προκήρυξη και πάλι θα ψάχνουν μια λέξη ένα "εάν"για να αφήσουν μια πιθανότητα ,μια ελπίδα να μην γίνει.Είναι σοβαρά πράγματα αυτα;
Το κακό είναι ότι δεν είναι γνώμη αλλά ευσεβείς πόθοι του καθενός από μας που γράφει και οι οποίοι παρουσιάζονται ως γνώμη.Λέμε νομίζω ενώ εννοούμε θέλω.....
Αντί να παρακαλάνε να γίνει κανενας ΑΣΕΠ να αρχίσει πάλι να κινείται το σύστημα. Εναντίον του ΑΣΕΠ είναι κυρίως οι δάσκαλοι, τους οποίους θα βόλευε μια επετηρίδα γιατι δε θα περίμεναν πάνω από 4 χρόνια και κάποιοι της 2βάθμιας που βρίσκονται στην κορυφή χωρίς υποψία ΑΣΕΠ στη ζωή τους ελπίζοντας σε νέα 24μηνα και 30μηνα. Πολλές φορές τυχαίνει το δίκαιο να είναι και αυτό που μας συμφέρει. Να μην το υποστηρίξουμε;
Όποιος έχει δώσει και ξαναδώσει ΑΣΕΠ δε φοβαται τον καινούριο που θα γίνει γιατι λογικά κρατάει κάποιον υψηλό βαθμό από τους προηγούμενους. Εκτός κι αν εδινε και ξαναέδινε ΑΣΕΠ δίχως να περνούσε τη βάση. Κι εγώ εχω ξαναδώσει 3 φορές με 2 επιτυχίες και υψηλο βαθμο στον τελευταιο. Δε δισταζω να διαβασω και για 4ο.