0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό ήταν ένα καλό σταθερό βήμα στην υπόθεση ΑΣΕΠ, σιγά σιγά θα δείχνει όλο και πιο σίγουρος!Αν τώρα είναι ήδη οι περισσότερες πιθανότητες να γίνει ΑΣΕΠ, φαντάσου τι θα βγει να πει από βδομάδα!
Προφανώς βλέπουμε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Εσύ τα βλέπεις μόνο από την πολιτική τους πλευρά,ενώ εγώ γνωρίζω τη δικαστική υπόθεση και πληροφορίες εκ των έσω!Πάντως η λογική σου ότι αφού δεν έγινε ΑΣΕΠ από το 2008 μέχρι σήμερα, γιατί να γίνει τώρα...δεν ευσταθεί.Αν την ολοκληρώσουμε, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι δε θα γίνει ποτέ ΑΣΕΠ! Σου απαντώ ότι θα γίνει τώρα αναγκαστικά γιατί το 60-40 θα διοριστεί και θα κλείσει η μεταβατική! Τι δεν καταλαβαίνεις;
Ξέρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι δε μπορώ να έχω καμία, μα καμία εμπιστοσύνη σε όσα λένε οι πολιτικοί. Μπορεί να μην έχει σκοπό να κάνει ασεπ και να τα λέει για λαική κατανάλωση. Μπορεί να ξέρει ΗΔΗ ότι θα κάνει ασεπ και να τα λέει για να μας πείσει ότι πασχίζει για την παιδεία και στο τέλος να βγει ήρωας. Χωρίς παρεξήγηση runner μου, αλλά μετά από όσα έχουμε ζήσει σα λαός τα τελευταία χρόνια, μένω έκπληκτη από το γεγονός ότι θεωρείς πως τα "επίσημα χείλη της πολιτείας λένε...."την αλήθεια. Αν θες εξήγησέ μου σε παρακαλώ τι ακριβώς είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις όσα λέει?