0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λέτε να υπάρξουν μαζικές παραιτήσεις αναπληρωτών εαν γίνει σύντομα ΑΣΕΠ; Πιστεύετε ότι πολλοί αναπληρωτές θα παραιτηθούν για να διαβάσουν πιο εντατικά και να προετοιμαστούν πιο ολοκληρωμένα για τον διαγωνισμό εάν γίνει ΑΣΕΠ το προσεχές διάστημα;Αφορμή για τα παραπάνω ερωτήματα είναι το παρακάτω μήνυμα που εμφανίζεται ως απειλή:
Ο ίδιος ο Λοβέρδος λέει περιμένουμε τη στήριξη του κ. Χαρδούβελη, έχουμε θέσει το θέμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και περιμένουμε να λυθεί θετικά ενώ κάποιοι επιμένουν ότι θα γίνει ΑΣΕΠ!!!Ο ίδιος ο Λοβέρδος λέει δεν έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά έχουμε πάρα πολλές ενώ κάποιοι επιμένουν ότι θα γίνει ΑΣΕΠ!!!Ο ίδιος ο Λοβέρδος λέει ο διαγωνισμός θα γίνει εάν ξεπεράσουμε το 1 προς 10 ενώ κάποιοι επιμένουν ότι θα γίνει ΑΣΕΠ!!!Τα συμπεράσματα δικά σαςΥ.Γ Το ποιος πάει καλά μάλλον χρήζει ειδικό
[...] Το φόρουμ είναι χώρος ανταλλαγής ΑΝΩΝΥΜΩΝ απόψεων και πληροφοριών. Αν κάποιος έχει πράγματι 'αξιόπιστες' πληροφορίες, δεν πρόκειται να εκθέσει δημοσίως την πηγή του.Νοημόνες και μορφωμένοι άνθρωποι είμαστε. Ο καθένας ας αξιολογήσει αυτά που διαβάζει & ας πράξει ανάλογα. Αλλά σταματείστε επιτέλους να επιτίθεστε σε όσους μιλούν για σίγουρο ΑΣΕΠ.Έχει πλέον καταντήσει κουραστικό να διαβάζουμε τέτοια μηνύματα.
[...]Αν θέλεις έγκυρη πληροφορία περίμενε να την ακούσεις από το στόμα του Υπουργού ή του Υφυπουργού, αλλά τότε δε θα είναι πληροφορία - θα είναι προκήρυξη!
Υπομονή!
εγω δεν ζητω ψηφο εμπιστοσυνης,ουτε ειμαι το λυσε-δεσε στο υπουργειο(αν ισχυε δεν θα ημουν ακομα αδιοριστη).Απλα μεταφερω πληροφοριες με την ιδια σιγουρια που τα ειπαν και σε μενα.Οσο για τον συγγενη σου,λυπαμαι αλλα δεν μπορω να βοηθησω....ισως ο Λεφακης ή ενα τζοκερ θα ηταν αποτελεσματικα.Οι νεοι αν θελουν ας διαβασουν.Οπως λεει και η Ψιτ το διαβασμα δεν κανει κακο.Εγω θα χρεωθω τις αποφασεις ολων;πατε καλα;
Για καλα νεα ρωταω αν εχεις, επειδη τις προαλλες αφηνες να εννοηθει οτι γνωριζεις αρκετα αλλα δεν θελεις να τα πεις, δυσκολευεσαι.Εγω παντως