0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λέτε να υπάρξουν μαζικές παραιτήσεις αναπληρωτών εαν γίνει σύντομα ΑΣΕΠ; Πιστεύετε ότι πολλοί αναπληρωτές θα παραιτηθούν για να διαβάσουν πιο εντατικά και να προετοιμαστούν πιο ολοκληρωμένα για τον διαγωνισμό εάν γίνει ΑΣΕΠ το προσεχές διάστημα;Αφορμή για τα παραπάνω ερωτήματα είναι το παρακάτω μήνυμα που εμφανίζεται ως απειλή:
Ο ίδιος ο Λοβέρδος λέει περιμένουμε τη στήριξη του κ. Χαρδούβελη, έχουμε θέσει το θέμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και περιμένουμε να λυθεί θετικά ενώ κάποιοι επιμένουν ότι θα γίνει ΑΣΕΠ!!!Ο ίδιος ο Λοβέρδος λέει δεν έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά έχουμε πάρα πολλές ενώ κάποιοι επιμένουν ότι θα γίνει ΑΣΕΠ!!!Ο ίδιος ο Λοβέρδος λέει ο διαγωνισμός θα γίνει εάν ξεπεράσουμε το 1 προς 10 ενώ κάποιοι επιμένουν ότι θα γίνει ΑΣΕΠ!!!Τα συμπεράσματα δικά σαςΥ.Γ Το ποιος πάει καλά μάλλον χρήζει ειδικό
[...] Το φόρουμ είναι χώρος ανταλλαγής ΑΝΩΝΥΜΩΝ απόψεων και πληροφοριών. Αν κάποιος έχει πράγματι 'αξιόπιστες' πληροφορίες, δεν πρόκειται να εκθέσει δημοσίως την πηγή του.Νοημόνες και μορφωμένοι άνθρωποι είμαστε. Ο καθένας ας αξιολογήσει αυτά που διαβάζει & ας πράξει ανάλογα. Αλλά σταματείστε επιτέλους να επιτίθεστε σε όσους μιλούν για σίγουρο ΑΣΕΠ.Έχει πλέον καταντήσει κουραστικό να διαβάζουμε τέτοια μηνύματα.
[...]Αν θέλεις έγκυρη πληροφορία περίμενε να την ακούσεις από το στόμα του Υπουργού ή του Υφυπουργού, αλλά τότε δε θα είναι πληροφορία - θα είναι προκήρυξη!
Υπομονή!
εγω δεν ζητω ψηφο εμπιστοσυνης,ουτε ειμαι το λυσε-δεσε στο υπουργειο(αν ισχυε δεν θα ημουν ακομα αδιοριστη).Απλα μεταφερω πληροφοριες με την ιδια σιγουρια που τα ειπαν και σε μενα.Οσο για τον συγγενη σου,λυπαμαι αλλα δεν μπορω να βοηθησω....ισως ο Λεφακης ή ενα τζοκερ θα ηταν αποτελεσματικα.Οι νεοι αν θελουν ας διαβασουν.Οπως λεει και η Ψιτ το διαβασμα δεν κανει κακο.Εγω θα χρεωθω τις αποφασεις ολων;πατε καλα;
Για καλα νεα ρωταω αν εχεις, επειδη τις προαλλες αφηνες να εννοηθει οτι γνωριζεις αρκετα αλλα δεν θελεις να τα πεις, δυσκολευεσαι.Εγω παντως Βλεπω καποιους γραβατωμενους στο υπουργειο να κανουν ευχελαιο.
Ειδικά τους μεγαλύτερους που έχουν δώσει δύο και τρεις φορές ΑΣΕΠ (με επιτυχία) και είναι 30-35+ χρονών: επικροτείτε το γεγονός να σας τρέχουν πάλι στα θρανία; Και μετά από λίγα χρόνια ξανά; Εκτός και αν πιστεύετε πως όντως θα διορίσει 10.000 κόσμο, την στιγμή που παλεύει να διορίσει 600-700 άτομα εδώ και χρόνια... Θεωρω πως αν μας έλεγαν 600 ευρώ και μόνιμη θέση στα 40 με την προϋπόθεση να περάσεις 4 ΑΣΕΠ οι μισοί θα έλεγαν ΝΑΙ. Ποια πτυχία και ποια μεταπτυχιακά; Ισόβια το κεφάλι κάτω, φοβισμένοι με το όνειρο των 800 ευρώ έστω και στα βαθιά γεράματα. Την ίδια στιγμή έβλεπα προχθές Ειδικούς Φρουρούς, απόφοιτους λυκείου, να μοιράζουν καρπαζιές στο Μαξίμου στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που ειναι σε διαθεσιμότητα... Αυτά είναι τα χάλια μας.Αν οι ΑΜΑΝ "έπαιζαν" σήμερα στην τηλεόραση, ο Κακομοίρογλου θα ήταν σίγουρα εκπαιδευτικός. ΥΓ) Επαναλαμβάνω για να μην αρχίσουν τα ειρωνικά σχόλια: Αν βρω άλλη διέξδο στην αγορά εργασίας εννοείται πως εξαφανίζομαι από τον χώρο της εκπαίδευσης που δεν εξασφαλίζει καμία προοπτική. Κανένας δεν σπούδασε για την πλάκα του και να περνάει την ώρα του σε ένα Πανεπιστήμιο.