0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Lasid, πιθανότατα είσαι ένας από τους τελευταίους που γεύεσαι τους καρπούς των προσπαθειών σου, δεν ξέρω αν τα έμαθες τα νέα, αλλά ο μητσ θεωρεί ότι δεν μπορεί να στέλνει 6 εκπαιδευτικούς για ένα παιδί(όχι ότι το έκανε, για τον λαό είναι τα λόγια αυτά)127000 εκπαιδευτικοί για 12500 σχολεία..........
Ξεχνάτε ότι ακόμα και στις "καλές" ( εποχές οι διορισμοί στη 2βάθμια ήταν πάντα ψίχουλα.
Kokoschka οι δικοί μας διορισμοί έχουν δρομολογηθεί πια ,οπότε γίνει δε γίνει ΑΣΕΠ...
το πιο εύκολο πράγμα ήταν να γράψω ότι ακούω εδώ και καιρό με σιγουριά για ΑΣΕΠ. έγραφα πολύ προσεκτικά , γιατί με υπουργό ενα πολιτικό προσωπο βεληνεκούς (τρομάρα μας) Λοβέρδου, δυσπιστούσα και ακόμα το κάνω. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι , μαλώνουμε για τον τρόπο πρόσληψης και όχι τον αριθμό των προσληφθέντων. εξηγώ: ο αριθμός μόνιμων διορισμών με οποιοδήποτε σύστημα θα είναι ο ίδιος , δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς. Άρα ανάλογα με τα πριβέ συμφέροντα του καθενός μας, βαπτίζουμε σαν < σφαγιαστικό> , <άδικο> κ.ο.κ. τον κάθε διαφορετικό τρόπο προσληψης. Τόσο απλό είναι. Και το χειρότερο είναι ότι προσπαθούμε( και εγώ μαζί) , να πείσουμε και τον άλλο, των διαφορετικών συμφερόντων. ε δεν γίνεται. ή δεν αναφερόμαστε καν στο αν είναι δίκαιος ή όχι ο ΑΣΕΠ, αλλά επιχειρηματολογούμε στο πως και γιατί δεν θα γίνει(εκλογές, τρόικα κλπ). Δεν είμαστε ειλικρινείς παιδιά , είναι ολοφάνερο. Συστήνω μόνο υπομονή σε όλους μας ( και εμένα , άρχισε να εξαφανίζεται μετά από τόσα χρόνια).Καληνύχτα σας.
Ο πίνακας θα αλλάξει το καλοκαίρι του 2015.