0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είσαι σίγουρος ότι θα υπάρξει σύντομα ξεκάθαρη απάντηση; Έτσι θα μας έχουν μέχρι το καλοκαίρι.
Με την καλυτερη διαχειριση που λεει ο Κουλης,τι άλλο θα παρω;μμμ... και μαθηματικα.Και σ αυτά καλη είμαι.
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ κοπέλα, με γνώσεις και Μαθηματικών, ζητείται για μαθήτρια
το ίδιο ακριβώς μου απάντησαν στο Facebook οι αιρετοι Μπράτης και Καψαλάκης..ο δε Καψαλάκης ήταν πιο κατηγορηματικός και μου είπε οτι δεν θα γίνει ΑΣΕΠ και αν γίνει ΑΣΕΠ μετά τις εκλογές θα γίνει με νόμο αντι 3848..Επίσης μου είπε οτι ψεύδεται με τις ανεπαρκείς πιστώσεις αναπληρωτών για του χρόνου και οτι θα λειτουργήσουν με τον ίδιο ρυθμό όπως και φέτος..
Θα πω τη γνωμη μου για να ειμαι ειλικρινης με εμενα πρωτα. Δεν πιστευω σε εναν ενδεχομενο Ασεπ παροτι σε λογικα χρονικα πλαισια, για να διαβασουμε συναδελφοι, δεν θα ειχα αντιρρηση. Γιατι δεν πιστευω οτι θα γινει τωρα; Απλο. Αν εβλεπα να διοριζονται οσοι περιμενουν, εστω και λιγοι για αρχη, ελεος, μηπως δεν χρειαζονται; Αν εβλεπα να εχουν παρει τους 1600 περιπου σε διαθεσιμοτητα καθηγητες των επαλ. Αν εβλεπα να προσλαμβανουν πολλους αναπληρωτες στη ΔΕ. Αν εβλεπα να συμφωνει ο Μητσοτακης. Αν εβλεπα να μην υπηρχε ενφια ακομα και στους ανεργους. Το πληρωνουμε και μετα καποτε θα το παρουμε ή θα συμψηφιστει. Καποτε, σε εναν χρονο στο εξης. Θα ξερασω. Δεν εχουν τροπο να δουν τους ανεργους; Αν εβλεπα τους πολιτικους να μην λενε ψεμματα. Αν εβλεπα να μην αλλαζει συχνα το φορολογικο, το συνταξιοδοτικο και οι αποφασεις των υπουργων. Αν εβλεπα να μην υπαρχει μπαχαλο, να μην βρισω λεγοντας κατι αλλο, στον κρατικο μηχανισμο. Αν οι μετεγγραφες γινοταν και οπως ελεγε ο Λοβ κερδιζαν οι φοιτητες το Α εξαμηνο. Αυτο ποτε δεν ισχυσε, απλα ο Λοβ το ειπε και τελικα το πηρε πισω. Αν δεν ειχαμε υπογραψει το μνημονιο. Αν πιστευα οτι θα βγουμε απο το ΔΝΤ. Αν δεν ειχαμε ηδη εκλογολογια για Φεβραρη. Αν μειωνονταν τα διοδια, Αν, αν...Αλλα για καθε περιπτωση, αφου οι πολιτικοι ειναι πολιτικαντηδες, ας διαβαζουμε αν μπορουμε μεσα στο κλιμα αυτο. Αν γινει Ασεπ και εχω αδικο, γνωμη εκφραζω, τοτε θα γινει για ενα λογο. Για πολιτικο κερδος καθαρα. Να γινει ο Λοβ ηρωας μετα το φιασκο οταν ηταν υπουργος υγειας. Ολοι τον μισουσαν. Αρα καιρος να αλλαξει σταση για να κερδισει κατι. Και σιγα μην παρει 15000. Θα πει σ εμας το παραμυθι και στην Τροικα:παιδια για ελαχιστους θελω Ασεπ. Μηπως θα ειμαστε παροντες;
Η τριάδα του pde (lasid, typos72, nikolopol) που φαίνεται να ξέρει κάτι παραπάνω που είναι;