0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο καθένας δίνει την δική του ερμηνεία ανάλογα με το συμφέρον που έχει.Ας περιμένουμε λίγο και το τοπίο θα ξεκαθαρισει
Κανονικά πρέπει μέχρι τέλος του μηνα να έχουμε εξελίξεις με το θέμα ΑΣΕΠ.Τι λες nikolopol?έτσι δεν είναι;
gramblin και η πλάκα είναι ότι αυτοί που δεν θέλουν ΑΣΕΠείναι κυρίως οι παλιοί που τώρα έχουν το μεγάλο μπόνουςτης προϋπηρεσίας των 16, 8 μορίων που τους κάνει ασυναγώνιστους ενώ αν γίνει σε 2-3 χρόνια, το μπόνους θα το έχουν αρκετοί ακόμα και τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ζόρικα..
Φίλε μου δεν είμαι εκπαιδευτικός (είναι η σύζυγός μου) αλλά τα ζω το ίδιο έντονα.Εάν έχει δώσει 3 ή 4 φορές ΑΣΕΠ και είσαι κάποια ηλικίας δύσκολα κάθεσαι να διαβάσεις ξανά.Ειδικά αν έχουν περάσει και κάποια χρόνια από τότε που έφυγες από τα θρανία έχει κάνει οικογένεια κλπ. Απλά το όλο σύστημα πάσχει τόσο πολύ που θα (αν δεις τι γράφουν και σε άλλα ποστ) έχουμε εμφύλιους μεταξύ των εκπαιδευτικών, τουλάχιστον λεκτικούς.ΛΥΠΆΜΑΙ που σας έφτασαν εδώ. Θα φάτε ο ένας τον άλλο. Δεν σας φταίει ο συνάδελφος. Είστε στην ίδια μοίρα. Ξυπνήστε!
Μεχρι τελη οκτωβρη το θεμα θα εχει ξεκαθαρισει ....αυτο ειναι το σιγουρο...συνολικα θελει 2 γεματους μηνες απο την προκυρηξη μεχρι την διενεργεια....οποτε μεχρι τελη οκτωβρη θα ξερουμε