0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα σε παρακαλούσα apri να μην παρουσιάζεις αποσπασματικά λέξεις ή φράσεις χάριν εντυπώσεων ίσως (βλ."Λες ότι καταλαβαίνεις αυτά που λέω, αλλά μου μιλάς για ρεβανσισμό, για απειλές κλπ,...''). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι να καταφεύγουμε σε τέτοιες περίεργες τακτικές για να χαλιναγωγήσουμε την κοινή γνώμη..ας μένουν λοιπόν τέτοια επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Παραθέτεις δύο λέξεις από τα λεγόμενά μου με ιδιαίτερο ειδικό βάρος (δηλ. ρεβανσιμός και απειλές) χωρίς τα συμφραζόμενά τους και δίνεται η εντύπωση ότι σε κριτικάρω χωρίς λόγο! Να πως καταλήγουμε στη διαστρέβλωση της αλήθειας. Θα σου πρότεινα να παραθέτεις τουλάχιστον ολόκληρη την περίοδο αυτούσια διαφορετικά μην το κάνεις καθόλου...θα ήθελες αύριο-μεθαύριο οι μαθητές σου να ακολουθήσουν αυτή την τακτική στο μάθημα της έκφρασης-έκθεσης; Υποθέτω, σαφώς και όχι...Ούτε και ανακάλεσες το άδικο σχόλιό σου σχετικά με την ικανότητά μου να κατανοήσω αυτά που λες, το αντίθετο μάλιστα το επαναλαμβάνεις και σ' αυτή την ανάρτησή σου. Τι να πω; Προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία αυτή η εμμονή σου. Κατά τα άλλα, ναι, συμφωνούμε σε όλα, δεν είπα εγώ το αντίθετο. Άλλη μια παραδοχή λοιπόν εκ μέρους σου ότι έχω καταλάβει πολύ καλά αυτά που λές, διαφορετικά δεν θα έφτανες να παραδεχτείς πως συμφωνούμε. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν, μη φάσκουμε κι αντιφάσκουμε, εκτός αν θέλεις να μπεις στο πνεύμα των ημερών και να διακωμωδήσεις την έλλειψη επικοινωνίας που χαρακτηρίζει έτσι κι αλλιώς την εποχή μας εν γένει. Το λεκτικό που χρησιμοποιείς κατευθύνει το νου του αναγνώστη στη σκέψη ότι εγώ δεν είχα αντιληφθεί ότι συμφωνούσαμε (βλ. '' Άσε που τελικά μετά τις διευκρινήσεις σου, φαίνεται πως συμφωνούμε σε όλα.''). Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις διατυπώσεις των σκέψεών μας για άλλους συναδέλφους, που πολλές φορές - ίσως και άθελά μας - να βλάπτουν και να θίγουν τον άλλον. Ας μη πέφτουμε στο επίπεδο να δίνουμε την εντύπωση ότι υποτιμάμε ο ένας τη νοημοσύνη του άλλου..δεν θα αποτελεί καλό παράδειγμα προς μίμηση αύριο- μεθαύριο στις αίθουσες, ειναι πέρα για πέρα αντι-συναδελφικό και υποδηλώνει παντελή έλλειψη επαγγελματισμού.Αυτές τις δύσκολες στιγμές, αυτό που προέχει είναι η δημιουργία κλίματος σύμπνοιας , αλληλεγγυής και εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε, έστω και κάτι, στις διαπραγματεύσεις αύριο-μεθαύριο με το υπουργείο για τη μη αλλαγή του θεσμικού πλαισίου των διορισμών μας.