*

Αποστολέας Θέμα: Μείωση των Προσλήψεων  (Αναγνώστηκε 195779 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
Απ: Πάγωμα Όλων των Προσλήψεων ;
« Απάντηση #462 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 12:59:59 pm »
λοιιπον εγω τα σκαναρα αλλα ειναι λεει μεγαλα κ δεν τα ανεβαζει(400κβ)

λεει οτι <συμφωνα με το υπουργειο,οι προσληψεισ την επομενη σχολικη χρονια θα γινουν με το ισχυον συστημα δηλαδη θα διοριστουν:2536 απο το δευτερο πακετο επιτυχοντων ασεπ,1690 απο ενιαιο πινακα,400 απο 30μηνο,ορισμενοι απο 24μηνο,500-600 πολυτεκνοι,50-100πρωην εκπ ιδ.σχολειων>
οποιος θελει ας μου στειλει e-mail na toy to steilo

σε λιγο θα γραψω κ τα υπολοιπα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:32:31 »

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #463 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 01:06:48 pm »
επισης λεει οτι θελουν τελος ιουνιου του 11 να εχουν βγει οι οριστικοι πινακες του νεου ασεπ-κ θελουν να τηρησουν το αρχικο χρονοδιαγραμμα.

για τους ανπλ λεει οτι <θα προσληφθουν οχι μονο οσοι κατοχυρωσουν δικαιωμα μονομοποιησης μεχρι τελος του σχολικου ετους,αλλα θα δοθει σε ολους οσοι εργαζονται ως αναπλ η ευκαιρια να επαναπροσληφθουν,ωστε να κατοχυρωσουν στο επομενο διαστημα το δικαιωμα προσληψησ>

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #464 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 01:08:16 pm »
Θα σε παρακαλούσα apri να μην παρουσιάζεις αποσπασματικά λέξεις ή φράσεις χάριν εντυπώσεων ίσως (βλ."Λες ότι καταλαβαίνεις αυτά που λέω, αλλά μου μιλάς για ρεβανσισμό, για απειλές κλπ,...''). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι να καταφεύγουμε σε τέτοιες περίεργες τακτικές για να χαλιναγωγήσουμε την κοινή γνώμη..ας μένουν λοιπόν τέτοια επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Παραθέτεις δύο λέξεις από τα λεγόμενά μου με ιδιαίτερο ειδικό βάρος (δηλ. ρεβανσιμός και απειλές) χωρίς τα συμφραζόμενά τους και δίνεται η εντύπωση ότι σε κριτικάρω χωρίς λόγο! Να πως καταλήγουμε στη διαστρέβλωση της αλήθειας. Θα σου πρότεινα να παραθέτεις τουλάχιστον ολόκληρη την περίοδο αυτούσια διαφορετικά μην το κάνεις καθόλου...θα ήθελες αύριο-μεθαύριο οι μαθητές σου να ακολουθήσουν αυτή την τακτική στο μάθημα της έκφρασης-έκθεσης; Υποθέτω, σαφώς και όχι...
Ούτε και ανακάλεσες το άδικο σχόλιό σου σχετικά με την ικανότητά μου να κατανοήσω αυτά που λες, το αντίθετο μάλιστα το επαναλαμβάνεις και σ' αυτή την ανάρτησή σου. Τι να πω; Προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία αυτή η εμμονή σου.
Κατά τα άλλα, ναι, συμφωνούμε σε όλα, δεν είπα εγώ το αντίθετο. Άλλη μια παραδοχή λοιπόν εκ μέρους σου ότι έχω καταλάβει πολύ καλά αυτά που λές, διαφορετικά δεν θα έφτανες να παραδεχτείς πως συμφωνούμε. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν, μη φάσκουμε κι αντιφάσκουμε, εκτός αν θέλεις να μπεις στο πνεύμα των ημερών και να διακωμωδήσεις την έλλειψη επικοινωνίας που χαρακτηρίζει έτσι κι αλλιώς την εποχή μας εν γένει. Το λεκτικό που χρησιμοποιείς κατευθύνει το νου του αναγνώστη στη σκέψη ότι εγώ δεν είχα αντιληφθεί ότι συμφωνούσαμε (βλ. '' Άσε που τελικά μετά τις διευκρινήσεις σου, φαίνεται πως συμφωνούμε σε όλα.''). Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις διατυπώσεις των σκέψεών μας για άλλους συναδέλφους, που πολλές φορές - ίσως και άθελά μας - να βλάπτουν και να θίγουν τον άλλον. Ας μη πέφτουμε στο επίπεδο να δίνουμε την εντύπωση ότι υποτιμάμε ο ένας τη νοημοσύνη του άλλου..δεν θα αποτελεί καλό παράδειγμα προς μίμηση αύριο- μεθαύριο στις αίθουσες, ειναι πέρα για πέρα αντι-συναδελφικό και υποδηλώνει παντελή έλλειψη επαγγελματισμού.
Αυτές τις δύσκολες στιγμές, αυτό που προέχει είναι η δημιουργία κλίματος σύμπνοιας , αλληλεγγυής και εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε, έστω και κάτι, στις διαπραγματεύσεις αύριο-μεθαύριο με το υπουργείο για τη μη αλλαγή του θεσμικού πλαισίου των διορισμών μας.  ;)           

Eleos, εγώ σε καμιά περίπτωση δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη σου. Ποτέ δεν υποτίμησα κανέναν εδώ μέσα, ακόμα κι όταν διαφωνούσα μαζί του. 
Αυτό που σου είπα είναι ότι παρερμηνεύεις αυτά που γράφω (ενδεχομένως να παρεξήγησα και εγώ εσένα, γιατί δεν ήσουν εξ αρχής τόσο σαφής). Φαντάζομαι ότι φταίει  το γεγονός ότι δεν με ξέρεις προσωπικά, δεν γράφεις καιρό στο forum, για να έχεις παρακολουθήσει κι άλλες συζητήσεις και τα γραπτά μηνύματα δεν αποκαλύπτουν πάντα και με σαφήνεια τις προθέσεις και το πνεύμα των λόγων του καθενός.
Από εκεί και πέρα, δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω ξανά στα υπόλοιπα που καταμαρτυρείς, γιατί δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι, δεν ενδιαφέρει τους υπόλοιπους και δεν έχει και νόημα να τρωγόμαστε μεταξύ μας, τη στιγμή  μάλιστα που σε γενικές γραμμές συμφωνούμε.
Αυτά φιλικά.
Καλή σου μέρα.

......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #465 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 01:09:52 pm »
το τελευταίο δεν το καταλαβαίνω...

δηλαδή τι εννοεί ότι όσοι δουλεύουν φέτος αναπληρωτές θα δουλέψουν και του χρόνου?

και κάτι ακόμα....η σύζυγός μου θα έχι περίπου 17 μόρια καθαρής προϋπηρεσίας στο τέλος της χρονιάς με συνεχείς ωρομισθίες...φιλόλογος είναι...δηλαδή δε θα δουλεψει αναπληρώτρια όπως υπολογίζαμε?>

μήπως εννοεί ότι θα δοθεί ένα μεταβατικό στάδιο για το 24μηνο?... άλλη μια χρονιά δηλαδή ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:32:31 »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #466 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 01:12:02 pm »
εγώ τελικά καταλαβαίνω ότι θα δώσει ένα μεταβατικό στάδιο 1 χρονιάς για το 24μηνο....

σου λέει κάποιοι ήταν να το πιάσουν του χρόνου θα τους δώσω την ευκαιρία να πάνε αναπληρωτές και να θεμελιώσουν δικαίωμα διορισμού.

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #467 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 01:13:22 pm »
εσείς πως το καταλαβαίνετε?

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 01:16:19 pm »
Τέτοια ώρα,τέτοια λόγια. Αυτό καταλαβαίνω εγώ.

Αποσυνδεδεμένος astron

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 01:26:36 pm »
Αυτό γράφει το "ΕΘΝΟΣ". Λίγο μπερδεμένα πάντως...

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 16, 2010, 01:28:19 pm από venom »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #470 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 01:29:17 pm »
σας παραθέτω τι γράφει" θα προσληφθούν όχι μόνο όσοι κατοχυρώνουν δικαίωμα διορισμούμ στο τέλος της σχολικης χρονιάς αλλά θα δοθεί και σε όλους όσους εργάζονται ως αναπληρωτές η δυνατότητα να επαναπροσληφθούν και να κατοχυρώσουν στο επόμενο διάστημα το δικαίωμα πρόσληψης"

"και αυτοί που εργάστηκαν στο παρελθόν στα δημόσια σχολεία θα μοριοδοτηθούν με επιπλέον βαθμούς"

με βάση αυτή τη δήλωσω καταλαβαίνω ότι όσοι θεμελίωναν δικαίμωα διορισμού την επόμενη χρονιά θα έχουν μια ευκαιρία να το πιάσουν

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #471 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 01:32:08 pm »
Μονο βλακείες γράφουν στο άρθρο...

Αποσυνδεδεμένος astron

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #472 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 01:34:10 pm »
Πάρτε και αυτό από την ίδια εφημερίδα:

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 01:37:55 pm »
Επιτέλους μετά από τόσο καιρό μια αισιόδοξη είδηση …
Μπράβο στους συναδέλφους που έσπευσαν να ενημερώσουν!

Eleos!!!

• Επισκέπτης
« Απάντηση #474 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 01:52:55 pm »
Arpi δεν καταμαρτυρώ τίποτε, απλά κριτικάρω τον τρόπο διατύπωσης των απόψεων σου. Το θέμα θεωρείται λήξαν,  ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του, τελεία και παύλα.

Όσο για τα δημοσιεύματα των σημερινών εφημερίδων, ένα έχω να πω: παρακολουθούμε ένα θρίλερ άνευ προηγουμένου, που θα διαρκέσει ως και το καλοκαίρι. Τίποτα ως τότε να μη θεωρούμε ώς δεδομένο και σίγουρο.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #475 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 02:47:44 pm »
Νομίζω οτι το άρθρο είναι γραμμένο από άσχετους....Θεωρώ λοιπόν ότι μάλλον προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια μας και να κατευνάσει την οργή μας.Εξάλλου δηλώσεις σε μια εφημερίδα δεν αποτελούν και κανά σοβαρό τεκμήριο.Το είπα ξειπα πριν και μετά τις εκλογές και οι υποσχέσεις που μπήκαν στο ψυγείο και θα βγουν λίγο πριν τις επόμενες εκλογές  έχει γίνει ψωμοτύρι των πολιτικών! Χρειάζεται διαρκής ΕΠΑΓΡΥΠΝΥΣΗ και ΑΓΩΝΑΣ!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182662
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)