*

Ψηφοφορία

Είστε ευχαριστημένοι απο την περιοχή τοποθέτησής σας;

Ναι
71 (80.7%)
Όχι
17 (19.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 88

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 228175 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teacherakos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Π.Ε. 70
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών
« Απάντηση #112 στις: Οκτωβρίου 07, 2007, 09:34:55 pm »

Θα πηγαίνουν και όσοι θέλουν να είναι στην περιοχή τους και δεν μπορούν να πάρουν απόσπαση σε σχολείο !  ;)

πιο εύκολα παίρνεις απόσπαση σε άλλο πυσπε/πυσδε παρά στον οεεκ

αν πας σε άλλο σχολείο παίρνεις τα μόρια του σχολείου αυτού που αν είναι σε μεγάλη πόλη είναι συνήθως 1, πράγμα που δεν συμφέρει όποιον θέλει να πάρει κάποια στιγμή μετάθεση

αν πάρεις απόσπαση για ιεκ παίρνεις τα μόρια της οργανικής σου ή αν δεν έχεις οργανική της προσωρινής τοποθέτησης που έχεις στον νομό που διορίστηκες
κι αν έχεις καλό βύσμα σε τοποθετούν σε απομακρυσμένο σχολείο με αποτέλεσμα να παίρνεις 8-10 μόρια
έτσι είσαι σπίτι και συγχρόνως μαζεύεις μόρια

γι' αυτό οι περισσότεροι προτιμούν να πάνε στον οεεκ και έτσι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για αυτές τις θέσεις

αν έχεις βύσμα διάβαινε ...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 07, 2007, 09:37:27 pm από teacherakos »
Γηράσκω αεί διδάσκοντας

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:45:03 »

Αποσυνδεδεμένος k_k

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Οκτωβρίου 07, 2007, 09:41:02 pm »
Σωστό κι αυτό! Και μετά οι υπόλοιποι που δικαιούνται μετάθεση και υπηρετούσαν εκτός Νομού θα βρίσκουν τους αποσπασμένους σε ΟΕΕΚ μπροστά τους με περισσότερα, και μάλιστα, εικονικά μόρια!

Αυτό συμβαίνει τώρα !! Αν όμως παίρνανε τα μόρια της περιοχής που βρίσκεται στο ΙΕΚ, θα μετριαζόταν κάπως η αδικία !

Το ιδανικό θα ήταν να γίνονται οι αποσπάσεις βάση μορίων (και φυσικά να μην παίρνεις μόρια οργανικής), αλλά τότε δεν θα αναγνωρίζαμε τον τόπο μας ! ;)

Αποσυνδεδεμένος k_k

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Οκτωβρίου 07, 2007, 09:47:08 pm »

Θα πηγαίνουν και όσοι θέλουν να είναι στην περιοχή τους και δεν μπορούν να πάρουν απόσπαση σε σχολείο !  ;)

πιο εύκολα παίρνεις απόσπαση σε άλλο πυσπε/πυσδε παρά στον οεεκ

αν πας σε άλλο σχολείο παίρνεις τα μόρια του σχολείου αυτού που αν είναι σε μεγάλη πόλη είναι συνήθως 1, πράγμα που δεν συμφέρει όποιον θέλει να πάρει κάποια στιγμή μετάθεση

αν πάρεις απόσπαση για ιεκ παίρνεις τα μόρια της οργανικής σου ή αν δεν έχεις οργανική της προσωρινής τοποθέτησης που έχεις στον νομό που διορίστηκες
κι αν έχεις καλό βύσμα σε τοποθετούν σε απομακρυσμένο σχολείο με αποτέλεσμα να παίρνεις 8-10 μόρια
έτσι είσαι σπίτι και συγχρόνως μαζεύεις μόρια

γι' αυτό οι περισσότεροι προτιμούν να πάνε στον οεεκ και έτσι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για αυτές τις θέσεις

αν έχεις βύσμα διάβαινε ...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν ισχυρίστηκα κάτι διαφορετικό ! Θα προτιμούν το σχολείο και όσοι έχουν μεγαλύτερο βύσμα θα αποσπούνται σε σχολεία , αλλά προκειμένου να μείνουν επαρχία, μακρυά απο το σπίτι τους, κάποιοι θα πάνε και στους φορείς !
Πόσους να απορροφήσουν τα σχολεία ?!

Αποσυνδεδεμένος kate_blue

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 11:48:50 am »
Καλημέρα, επειδή το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ επικοινώνησα με το υπουργείο και με ενημέρωσαν για τα εξής: Όταν αποσπάσε στον ΟΕΕΚ, ΥΠΕΠΘ ή γραφείο παίρνεις τα μόρια της οργανικής σου, αν έχεις, διαφορετικά αν είσαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ παίρνεις τα λιγότερα της περιοχής διορισμού σου. Μου είπαν ότι υπάρχει και ανάλογη εγκύκλιος. Ξέρετε εσείς κάτι διαφορετικό; Εσύ σε ποια περιοχή έχεις διοριστεί;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:45:03 »

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 11:55:02 am »
Καλησπέρα συνάδελφοι.είμαι αποσπασμένος στον ΟΕΕΚ και λαμβάνω τα μόρια της προσωρινής τοποθέτησης μου.εκεί που ήμουν τοποθετήμενος σε σχολική μονάδα με 4 μόρια ξαφνικά μου αλλάξαν τοποθέτηση και με έβαλαν σε σχολείο με 2 μόρια χωρίς να το έχω δηλώσει.είναι νόμιμο αυτό?παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
denio μαλλον εισαι ατυχος
εκανες αναλυψη υπηρεσιας απο την πρωτη προσωρινη σου τοποθετηση? αν ναι μαλλον δεν μπορουν να σε αλλαξουν ετσι στα καλα καθουμενα...αν οχι ατυχησες
Τωρα αν εχουν καλυφθει ολες οι θεσεις των σχολειων που δηλωσες και δεν πηρες οργανικη τοτε βαση αποφασης ΠΥΣΔΕ σε τοποθετουν προσωρινα  σε σχολειο με τα λιγοτερα μορια (στην ουσια σου δινουν τα μορια που παιρνε το πιο κοντινο σχολειο στη Δ/νση δηλ. αυτο με τα λιγοτερα) Το περιεργο της υποθεσης σου σου ειναι γιατι ενω σε τοποθετησαν σε ενα σχολειο σε αλλαξαν στην πορεια...μαλλον καναν αρχικα λαθος και αρχισαν να το διορθωσουν
Περισυ ημουν προσωρινα τοποθετημενη σε σχολειο που δινει τα λιγοτερα μορια ενω ημουν αποσπασμενη σε ΙΕΚ. Σε ερωτηση μου "γιατι δεν με τοποθετουν σε σχολειο με περισσοτερα μορια ?" μου απαντησαν οτι ειναι αποφαση του ΠΥΣΔΕ η τοποθετηση μου....βεβαια αργοτερα εμαθα οτι καποιους συναδερφους τους ειχαν τοποθετησει προσωρινα σε σχολεια με περισσοτερα μορια και καποιος υπαλληλος μεσα απο τη Δ/νση μου ειπε οτι ο καταμερισμος των προσωρινων τοποθετησεων εγινε βαση μοριων και βαση με το ποσους εκπαιδευτικους του κλαδου μου δικαιολογει το συστημα σε καθε σχολειο σε σχεση με τη δυναμικοτητα του...ειχα λιγα μορια επομενως τοποθετηθηκα μαζι με τους τελευταιους

Αποσυνδεδεμένος mirella77

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ07 Θέλω να φύγω, να πετάξω, να χαθώ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Νοεμβρίου 05, 2007, 02:42:36 pm »
Συνάδελφοι,
καλησπέρα. Απ' ότι κατάλαβα, κι εμείς οι νεοδιόριστοι κάνουμε μέσα στον Νοέμβριο αίτηση για οριστική τοποθέτηση. Αν έχω καταλάβει καλά, δηλώνουμε μόνο περιοχές και όχι σχολεία; Δηλαδή π.χ.

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Νοεμβρίου 05, 2007, 02:54:21 pm »
Συνάδελφοι,
καλησπέρα. Απ' ότι κατάλαβα, κι εμείς οι νεοδιόριστοι κάνουμε μέσα στον Νοέμβριο αίτηση για οριστική τοποθέτηση. Αν έχω καταλάβει καλά, δηλώνουμε μόνο περιοχές και όχι σχολεία; Δηλαδή π.χ.

Αποσυνδεδεμένος mirella77

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ07 Θέλω να φύγω, να πετάξω, να χαθώ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Νοεμβρίου 05, 2007, 02:58:18 pm »
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σχολεία δηλαδή δηλώνω πλέον τον Μάιο, οπότε η Δευτεροβάθμια θα γνωρίζει τα κενά. Προηγούμαι ως ειδική κατηγορία κι εκεί έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες.  :)

Αποσυνδεδεμένος anna_s

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Νοεμβρίου 07, 2007, 12:21:55 pm »
Καλημέρα!μια απορία..
Μας έδωσαν από το γραφείο και την αίτηση για οριστική τοποθέτηση,που την κάνουμε τώρα υποχρεωτικά μαζί με την αίτηση για μετάθεση...Γιατί όμως να ζητήσω οριστική τοποθέτηση εδώ στο Ηράκλειο,αφού δεν θέλω να μείνω?Τι σύστημα είναι αυτό?όχι τίποτα άλλο... αλλά είναι άσχετοι όλοι στο γραφείο μας και φοβάμαι μην μου κάνουν καμιά βλακεία!

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Νοεμβρίου 07, 2007, 12:36:48 pm »
Την αίτηση την κάνεις όχι για να σε κρατήσουν υποχρεωτικά εκεί αλλά, σε περίπτωση που δεν πάρεις μετάθεση, να μην είσαι στη διάθεση του γραφείου και να έχεις πάρει οργανική, θεμελιώνοντας και το δικαίωμα απόσπασης.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος anna_s

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Νοεμβρίου 08, 2007, 12:23:46 pm »
ΑΑααα Σ'ευχαριστώ sophie!
Δεν ξέχασα αυτό που με είχες ρωτήσει για τα μόρια..αλλά μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να σου απαντήσει γιατι στο γραφείο που είμαι είναι όλοι άσχετοι (η βαριούνται να ασχοληθούν)....

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Νοεμβρίου 09, 2007, 12:40:45 am »
ΑΑααα Σ'ευχαριστώ sophie!
Δεν ξέχασα αυτό που με είχες ρωτήσει για τα μόρια..αλλά μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να σου απαντήσει γιατι στο γραφείο που είμαι είναι όλοι άσχετοι (η βαριούνται να ασχοληθούν)....

Ok, τη βρήκα την άκρη αν και χρειάστηκε να φτάσω μέχρι υπουργείο! :P (http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=4093.msg43161)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος elytron

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 02 - Η εκπαίδευση είναι μεγάλο σχολείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Νοεμβρίου 09, 2007, 01:00:08 am »
Παιδιά, όταν κάνει αίτηση για μετάθεση ο νεοδιόριστος , γράφει επάνω "και για οριστική τοποθέτηση" . Αν πάρει τη μετάθεση, εκεί που θα πάει, στην περιφέρεια και στο σχολείο όπου θα βρεθεί, θα είναι και η (οργανική) θέση της οριστικής του τοποθέτησης. Αν δεν πάρει τη μετάθεση, θα παραμείνει στην περιφέρεια όπου ήταν και πριν και θα επιλέξει μεταξύ των σχολείων που έχουν οργανικά κενά. Στο σχολείο όπου θα πάει θα είναι και η οριστική του τοποθέτηση. Δε θα πάρει οργανική μόνον αν βρεθεί στη διάθεση και δεν βρεθεί οργανικό κενό για να καλύψει. Αυτά τουλάχιστον μας είπαν πέρσι στο Ηράκλειο, και μάλλον ισχύουν πανελλαδικά, αλλιώς δε θα είχα φέτος οριστική τοποθέτηση στη Θράκη.

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Νοεμβρίου 09, 2007, 07:26:25 am »
Παιδιά, όταν κάνει αίτηση για μετάθεση ο νεοδιόριστος , γράφει επάνω "και για οριστική τοποθέτηση" .

Στην Α/θμια δεν ισχύει αυτό. Κάνεις ξεχωριστή αίτηση (άλλο έντυπο) για οριστική τοποθέτηση.
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144