Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα πηγαίνουν και όσοι θέλουν να είναι στην περιοχή τους και δεν μπορούν να πάρουν απόσπαση σε σχολείο !
Σωστό κι αυτό! Και μετά οι υπόλοιποι που δικαιούνται μετάθεση και υπηρετούσαν εκτός Νομού θα βρίσκουν τους αποσπασμένους σε ΟΕΕΚ μπροστά τους με περισσότερα, και μάλιστα, εικονικά μόρια!
Παράθεση από: k_k στις Οκτωβρίου 07, 2007, 09:02:16 pmΘα πηγαίνουν και όσοι θέλουν να είναι στην περιοχή τους και δεν μπορούν να πάρουν απόσπαση σε σχολείο ! πιο εύκολα παίρνεις απόσπαση σε άλλο πυσπε/πυσδε παρά στον οεεκαν πας σε άλλο σχολείο παίρνεις τα μόρια του σχολείου αυτού που αν είναι σε μεγάλη πόλη είναι συνήθως 1, πράγμα που δεν συμφέρει όποιον θέλει να πάρει κάποια στιγμή μετάθεσηαν πάρεις απόσπαση για ιεκ παίρνεις τα μόρια της οργανικής σου ή αν δεν έχεις οργανική της προσωρινής τοποθέτησης που έχεις στον νομό που διορίστηκεςκι αν έχεις καλό βύσμα σε τοποθετούν σε απομακρυσμένο σχολείο με αποτέλεσμα να παίρνεις 8-10 μόριαέτσι είσαι σπίτι και συγχρόνως μαζεύεις μόριαγι' αυτό οι περισσότεροι προτιμούν να πάνε στον οεεκ και έτσι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για αυτές τις θέσειςαν έχεις βύσμα διάβαινε ...
Καλησπέρα συνάδελφοι.είμαι αποσπασμένος στον ΟΕΕΚ και λαμβάνω τα μόρια της προσωρινής τοποθέτησης μου.εκεί που ήμουν τοποθετήμενος σε σχολική μονάδα με 4 μόρια ξαφνικά μου αλλάξαν τοποθέτηση και με έβαλαν σε σχολείο με 2 μόρια χωρίς να το έχω δηλώσει.είναι νόμιμο αυτό?παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
Συνάδελφοι,καλησπέρα. Απ' ότι κατάλαβα, κι εμείς οι νεοδιόριστοι κάνουμε μέσα στον Νοέμβριο αίτηση για οριστική τοποθέτηση. Αν έχω καταλάβει καλά, δηλώνουμε μόνο περιοχές και όχι σχολεία; Δηλαδή π.χ.
ΑΑααα Σ'ευχαριστώ sophie!Δεν ξέχασα αυτό που με είχες ρωτήσει για τα μόρια..αλλά μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να σου απαντήσει γιατι στο γραφείο που είμαι είναι όλοι άσχετοι (η βαριούνται να ασχοληθούν)....
Παιδιά, όταν κάνει αίτηση για μετάθεση ο νεοδιόριστος , γράφει επάνω "και για οριστική τοποθέτηση" .