*

Ψηφοφορία

Είστε ευχαριστημένοι απο την περιοχή τοποθέτησής σας;

Ναι
71 (80.7%)
Όχι
17 (19.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 88

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 228760 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dadi

• Πλήρες μέλος
  • Ήταν ένας και δεν έμεινε κανένας.
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών
« Απάντηση #378 στις: Ιουλίου 03, 2010, 08:49:06 pm »
...ευχαριστώ πάρα πολύ ( για άλλη μια φορά )
Ο κουφός και ο κλανιάρης στέκουν δίπλα στα νταούλια.
MyLastFM : https://www.last.fm/user/Devote

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:17:38 »

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Ιουλίου 04, 2010, 10:30:31 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 11:33:47 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος anemovroxis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Ιουλίου 05, 2010, 02:12:30 pm »
ανακάλυψα (πολύ καθυστερημένα είναι γεγονός -ήμουν σε άδεια ανατροφής) ότι τα μόρια μου είναι λανθασμένα - δεν έχουν προσμετρήσει το ένα από τα παιδιά μου....

θα μπορέσει άραγε να διορθωθεί πριν τις τοποθετήσεις ?
και αν δεν το διορθώσουν γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω?
όταν δίνουμε τον καλύτερο ευατό μας ,μπορούμε να εμπιστευόμαστε αυτό που συμβαίνει....

Αποσυνδεδεμένος minouk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Ιουλίου 06, 2010, 10:09:23 am »
Τα μόρια για το παιδάκι υπολογίζονται αν γεννήθηκε μέχρι τις 31/1/10 και κατέθεσες τη ληξιαρχική πράξη γέννησης μέχρι τότε.
Αν το παιδάκι γεννήθηκε μετά τις 31/1, τα μόρια παιδιού θα υπολογιστούν στην επόμενη αίτηση μετάθεσής σου.

Η αλήθεια είναι ότι δημιουργούνται θέματα αν τα δικαιούσαι γιατί ίσως και να είχες πάρει οργανική!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:17:38 »

Αποσυνδεδεμένος anemovroxis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Ιουλίου 06, 2010, 04:06:17 pm »
το παιδάκι μου γεννήθηκε το 2008!!!!!
τα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης και όλα τα συναφή υπάρχουν στον φάκελό μου....δυστυχώς το λάθος έγινε γιατί όταν γινόντουσαν οι αιτήσεις μετάθεσης δεν μου έδωσαν μηχανογραφημένη την αίτησή μου (ευτυχώς πήρα και τον αριθμό πρωτοκόλλο μόνη μου)...
οι ενστάσεις θα γινόντουσαν τον γενάρη αλλά τελικά έγιναν πολύ αργότερα...τεσπα και λάθος τους και λάθος μου και λάθος του σχολείου που υποτίθεται ανήκω...
οργανική δεν θα έπαιρνα ούτως ή άλλως ,απλά με πέρασαν 5 άτομα στις τοποθετήσεις και δεν είναι δίκαιο ....
το γέλιο είναι ότι δεν ήξερα που είχε γίνει το λάθος και αν είχε γίνει ,και στο τηλέφωνο με διαβεβαίωναν ότι το σύστημα δεν κάνει λάθη-ευτυχώς μου έκοψε και αναφέρθηκα στα παιδιά μου και έτσι βρήκαν το λάθος....

σε ευχαριστώ για την απάντηση πάντως
όταν δίνουμε τον καλύτερο ευατό μας ,μπορούμε να εμπιστευόμαστε αυτό που συμβαίνει....

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Ιουλίου 23, 2010, 11:01:07 am »

Ο εκπαιδευτικός γίνεται «λάστιχο»: Το Υπουργείο Παιδείας μπορεί να μετακινήσει τους πλεονάζοντες εκπαιδευτικούς και εκτός ΠΥΣΠΕ ή ΠΥΣΔΕ και εκτός ορίων Περιφερειακής Διεύθυνσης.

του Χρήστου Κάτσικα

Πηγή: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=5882

Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Αυγούστου 08, 2010, 12:59:15 pm »
Ο εκπαιδευτικός γίνεται «λάστιχο»: Το Υπουργείο Παιδείας μπορεί να μετακινήσει τους πλεονάζοντες εκπαιδευτικούς και εκτός ΠΥΣΠΕ ή ΠΥΣΔΕ και εκτός ορίων Περιφερειακής Διεύθυνσης.

του Χρήστου Κάτσικα

Ερωτήσεις
1) Με τόσες συνταξιοδοτήσεις θα υπάρχουν πλεονάζοντες ?
2) Έγιναν αποσπάσεις προς περιοχές που το Σεπτέμβρη θα έχουν πλεόνασμα ?  Αν ναι ποιος θα φύγει ? Αυτός που ανήκει στην χ περιοχή ή αυτός που πήρε απόσπαση προς την χ περιοχή ?

Αποσυνδεδεμένος venedictinos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Αυγούστου 08, 2010, 09:11:56 pm »
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής
Οι αιτήσεις για μεταθέσεις γίνονται τον Νοέμβριο όπου δηλώνουμε καποιες περιοχές και ανάλογα με τα μόρια παιρνουμε την μετάθεση ή όχι.
Σε περιπτωση που εχουμε οργανικη σε μια περιοχή διορισμου πχ Δ Θεσσαλονίκης και θελουμε να παρουμε οργανικη στην ιδια περιοχη μεταθεσης Δ Θεσσαλονίκης αλλά σε σχολειο που μας βολευει πιο πολυ τι κανουμε ,αιτηση βελτιωσης και απο τι εξαρταται αμα το πετυχουμε ή οχι απο τα μορια μας ή τα μορία δεν παιζουνε κανενα ρόλο ,και επισης αμα υπαρχει οργανικο κένο στο σχολειο που προτιμαμε προηγουμαστε εμεισ η αυτοι που παιρνουν μεταθεση στην περιοχη τοποθετησης μας ή αποσπαση ή οτιδηποτε αλλο

Αποσυνδεδεμένος topsy

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Αυγούστου 08, 2010, 10:17:48 pm »
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής
Οι αιτήσεις για μεταθέσεις γίνονται τον Νοέμβριο όπου δηλώνουμε καποιες περιοχές και ανάλογα με τα μόρια παιρνουμε την μετάθεση ή όχι.
Σε περιπτωση που εχουμε οργανικη σε μια περιοχή διορισμου πχ Δ Θεσσαλονίκης και θελουμε να παρουμε οργανικη στην ιδια περιοχη μεταθεσης Δ Θεσσαλονίκης αλλά σε σχολειο που μας βολευει πιο πολυ τι κανουμε ,αιτηση βελτιωσης και απο τι εξαρταται αμα το πετυχουμε ή οχι απο τα μορια μας ή τα μορία δεν παιζουνε κανενα ρόλο ,και επισης αμα υπαρχει οργανικο κένο στο σχολειο που προτιμαμε προηγουμαστε εμεισ η αυτοι που παιρνουν μεταθεση στην περιοχη τοποθετησης μας ή αποσπαση ή οτιδηποτε αλλο
Ολοι ξαναμπαινουν στο ιδιο τσουβαλι (πλην αποσπασμενων που δεν δικαιουνται να καλυψουν θεση που είναι οργανικο κενο) και κρίνονται βασει μοριων. Ειδικά για μεγάλα αστικα κέντρα , επειδη αυξανονται διαρκως τα μορια μεταθεσης , τις νεες  οργανικες τις τσιμπανε οι νεομετατιθεμενοι γιατι μπαινουν με παραπανω μορια στο νομο σε σχεση με τους παλιοτερους.

Αποσυνδεδεμένος foivos1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Αυγούστου 10, 2010, 09:38:06 am »
οταν τοποθετηθω, ως νεοδιοριστος, προσωρινα σε ενα σχολειο και συμπληρωνω εκει το εβδομαδιαιο μου ωραριο, υπαρχει καποια περιπτωση μεσα στη χρονια να με βγαλουν για οποιοδηποτε λογο απο το σχολειο? ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Αυγούστου 10, 2010, 08:34:37 pm »

του Χρήστου Κάτσικα

Ερωτήσεις
1) Με τόσες συνταξιοδοτήσεις θα υπάρχουν πλεονάζοντες ?
2) Έγιναν αποσπάσεις προς περιοχές που το Σεπτέμβρη θα έχουν πλεόνασμα ?  Αν ναι ποιος θα φύγει ? Αυτός που ανήκει στην χ περιοχή ή αυτός που πήρε απόσπαση προς την χ περιοχή ?

1. Η αληθεια ειναι πως οργανικα υπεραριθμοι και τελουντες στη διαθεση υπαρχουν πολλοι, ωστε να πληρωσουν ως ενα βαθμο τα δημιουργουμενα κενα και ετσι να αποκατασταθει, ενδεχομενως, καποια στοιχειωδης ισορροπια. Τωρα, κατα περιπτωση ειδικοτητας και περιοχης μεταθεσης θα εμφανιστουν και φαινομενα υποστελεχωσης των σχολικων μοναδων, που θα αντιμετωπιστουν με την αυτονοητη εξαντληση του ωραριου, την επιβολη υπερωριακης εργασιας, τη συγχωνευση τμηματων κτλ, την προσληψη ΑΚΩ, ΑΜΩ και ωρομισθιων, τη μετακινηση εκπαιδευτικων με αποσπασεις και διαθεσεις. Παντως, οξυ εμφανιζεται το προβλημα των συνταξιοδοτησεων στους κλαδους των φιλολογων, μαθηματικων και φυσικων. Ιδιαιτερα στους φιλολογους το κυμα αποχωρησης ειναι μαζικοτερο, γι' αυτο και το υπουργειο πραγματοποιησε περισσοτερους διορισμους στον εν λογω κλαδο, ενω ζητηθηκαν σημερα, τελευταια ημερα υποβολης αιτησης συνταξιοδοτησης, τα στοιχεια των αποχωρησεων των εκπαιδευτικων απο τις ΔΔΕ, προκειμενου το υπουργειο να σχηματισει μια πιο ολοκληρωμενη εικονα. 

2. Ως προς τις αποσπασεις, να εισαι βεβαιος Knkn πως δεν εληφθησαν υποψιν τα κενα και πλεονασματα των περιοχων μετακινησης των αποσπωμενων, αφενος διοτι ηταν πρακτικα ανεφικτη η χαρτογράφησή τους εν μεσω θερους, αφετερου διοτι εν γενει οι αποσπασεις δεν διενεργηθηκαν με τον διαφανη και αντικειμενικο τροπο που ευαγγελιζοταν η Διαμαντοπουλου, οταν πρωτοανελαβε υπουργος.

Τωρα, αν καποιος ειναι να φυγει, προφανως ο αποσπασμενος παιζει γκανιαν...

Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος topsy

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Αυγούστου 10, 2010, 10:10:20 pm »
Σιγα μην μετακινηθεί ο αποσπασμενος ο οποιος επικαλείται λογους (συχνα υγειας), αν ηταν ετσι καθοταν και στην οργανικη του. Χωρια που αν τον αγγιξουν θα βαλει το μεσον του να παρεμβει. Μαλλον θα καθομαστε ο ενας πανω στον αλλο στα μεγαλα αστικα κεντρα

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Αυγούστου 11, 2010, 10:33:09 am »
οταν τοποθετηθω, ως νεοδιοριστος, προσωρινα σε ενα σχολειο και συμπληρωνω εκει το εβδομαδιαιο μου ωραριο, υπαρχει καποια περιπτωση μεσα στη χρονια να με βγαλουν για οποιοδηποτε λογο απο το σχολειο? ευχαριστω.
ναι, μπορει να επιστρεψει ενας συναδερφος με οργανικη απο άδεια και να χρειαστει να μετακινηθεις αλλου για να συμπληρωσεις ωραριο

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Αυγούστου 11, 2010, 01:14:13 pm »
Έγιναν αποσπάσεις προς περιοχές που το Σεπτέμβρη θα έχουν πλεόνασμα ?  Αν ναι ποιος θα φύγει ? Αυτός που ανήκει στην χ περιοχή ή αυτός που πήρε απόσπαση προς την χ περιοχή ?

Ως προς τις αποσπασεις, να εισαι βεβαιος Knkn πως δεν εληφθησαν υποψιν τα κενα και πλεονασματα των περιοχων μετακινησης των αποσπωμενων, αφενος διοτι ηταν πρακτικα ανεφικτη η χαρτογράφησή τους εν μεσω θερους, αφετερου διοτι εν γενει οι αποσπασεις δεν διενεργηθηκαν με τον διαφανη και αντικειμενικο τροπο που ευαγγελιζοταν η Διαμαντοπουλου, οταν πρωτοανελαβε υπουργος.
Τωρα, αν καποιος ειναι να φυγει, προφανως ο αποσπασμενος παιζει γκανιαν...

Γιατί λοιπόν δεν κάνουν αρχές Σεπτέμβρη ( τότε που θα υπάρχει καλύτερη εικόνα για τα κενά και τα πλεονάσματα ) τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ ?
Την ίδια εντύπωση έχω κι εγώ Damien. Το ρουσφέτι ζει και βασιλεύει στις αποσπάσεις.
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=13324.210

Αυτό είναι το λογικό. Αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα θα ήθελα να μου πεις αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 11, 2010, 01:18:19 pm από knkn »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182670
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144