Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι τοποθετήσεις πρωτοβάθμιας στις Κυκλάδες ανακοινώθηκαν; Αν ναι πού μπορώ να τις δω και αν όχι πότε θα ανακοινωθούν;
Καλημέρα συνάδελφοιξέρει κανείς αν έχει ξεκινήσει τη διαδικασία το ΠΥΣΔΕ Κυκλάδων;
Παράθεση από: tzamalou στις Αυγούστου 30, 2010, 11:51:02 amΚαλημέρα συνάδελφοιξέρει κανείς αν έχει ξεκινήσει τη διαδικασία το ΠΥΣΔΕ Κυκλάδων;Μίλησα με τη δευτεροβάθμια πριν από πέντε λεπτά. Δεν κατάλαβα αν έχει ξεκινήσει ή ξεκινάει σε λίγο αλλά μου είπαν οτι, επειδή η ιστοσελίδα τους έχει πρόβλημα, τις τοποθετήσεις θα τις μάθουμε αύριο το πρωί τηλεφωνικά.
Πόση ώρα μπορεί να διαρκέσει μια τέτοια συνεδρίαση;
Παράθεση από: Vagelis K στις Αυγούστου 30, 2010, 11:57:40 amΠαράθεση από: tzamalou στις Αυγούστου 30, 2010, 11:51:02 amΚαλημέρα συνάδελφοιξέρει κανείς αν έχει ξεκινήσει τη διαδικασία το ΠΥΣΔΕ Κυκλάδων;Μίλησα με τη δευτεροβάθμια πριν από πέντε λεπτά. Δεν κατάλαβα αν έχει ξεκινήσει ή ξεκινάει σε λίγο αλλά μου είπαν οτι, επειδή η ιστοσελίδα τους έχει πρόβλημα, τις τοποθετήσεις θα τις μάθουμε αύριο το πρωί τηλεφωνικά. Εγώ τους παίρνω τηλ από το πρωί και μου λέει ότι η τηλεφωνική σύνδεση δεν είναι εφικτή για τεχνικούς λόγους.....Καλά θα είναι να μάθουμε που πάμε αύριο, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε κ οι υπόλοιποι που πάνε για τυχόν παρατυπίες....Τυχαίο που η ιστοσελίδα έχει τώρα πρόβλημα??? Ελπίζω πως ναι!!!!
Εγώ πήγα σήμερα κατά τις 14.30 στη δευτεροβάθμια Κυκλάδων και μια υπάλληλος μου είπε ότι θα συνεδριάζουν μέχρι αργά το απόγευμα, γι' αυτό και με συμβούλεψε να μην περιμένω εκεί. Μου είπε ωστόσο να προσπαθώ να παίρνω τηλέφωνο ακόμα και σήμερα, μήπως μάθω κάτι νωρίτερα. Αύριο το πρωί με διαβεβαίωσε ότι θα λένε τα αποτελέσματα τηλεφωνικά, απλώς δεν ήταν σίγουρη για το αν θα μπορέσω να τα μάθω μέχρι σήμερα το βράδυ. Πάντως με παρότρυνε να συμβουλεύομαι και την Ιστοσελίδα, ίσως βέβαια να μην ήταν ενήμερη για τη βλάβη... Τι να πω; Περιμένουμε...