Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
hapiness ωραια, θα τα ξαναπω2010-11 τοποθετηθηκα σε σχολειο με οργανικη θεση : την υπηρετησα (και ξεχρέωσα)2011-12 πηρα αποσπαση σε αλλο σχολειο, το νοεμβρη κανω τα χαρτια για βελτιωση θεσηςτωρα τον μαιο μου λενε : η αιτηση σου δεν ισχυει γιατι βγαινεις υπεραριθμη λογω συγχωνευσεωναρα ποια οργανικη δεν εχω οργανικηγινεται η διαδικασια με τις υπεραριθμιες αλλα επειδη ηταν πολυ μακρια τα σχολεια στα οποια υπηρχαν κενα δεν δηλωσα κανεναοποτε με βγαλανε στη διαθεση, δεν εχω οργανικη, και τωρα στις τοποθετησεις κριθηκα μαζι με τους υπολοιπους που ηταν στη διαθεση κτλ δεν παιρνω λοιπον παλι οργανικητωρα βγηκαν τα εναπομειναντα κενα και επειδη στον πινακα με οσους ειναι στη διαθεση ειμαι τελευταια μου ειπαν οτι αναγκαστικα θα παρω καποιο κενοκαι η ερωτηση μου : θα το υπηρετησω ή οχι;;;
...με δασκάλους που προέρχονταν από συγχωνευμένο σχολέιο και είχαν πάρει πλέον επίσημα οργανική στο καινούριο "μεγάλο" σχολείο και μου είπαν ότι πρέπει να την υπηρετήσουν.
χμμ... λιθοσφαιριστής δίνεις πληροφορίες καινούριες για μένα
Παράθεση από: happiness στις Ιουλίου 14, 2012, 02:19:54 pm...με δασκάλους που προέρχονταν από συγχωνευμένο σχολέιο και είχαν πάρει πλέον επίσημα οργανική στο καινούριο "μεγάλο" σχολείο και μου είπαν ότι πρέπει να την υπηρετήσουν. Αυτό ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ λάθος! Στη συγχώνευση δεν υπάρχει νέα οργανική, κουβαλάς αυτή που έχεις.Παράθεση από: happiness στις Ιουλίου 14, 2012, 02:19:54 pmχμμ... λιθοσφαιριστής δίνεις πληροφορίες καινούριες για μένα Ναι, μιλάω πολύ με τη bitch τώρα τελευταία...
Με αφορμή την παρατήρηση του Selanik, και επειδή τα γραπτά μένουν..Παράθεση από: ΦΩΤΕΙΝΗ2009 στις Νοεμβρίου 10, 2011, 02:12:42 pmΚαλημέρα συνάδελφοι, έχω κάποιες αποριες σχετικα με τις προυποθεσεις αποσπασεις στο εξωτερικοοποιος γνωριζει ας μου απαντησει1. εγω εχω συμπληρωσει 2 χρονια υπηρεσιας αλλα με αδειες (εγκυμοσυνη, ανατροφη) .μπορω να κανω αιτηση;;;2. ξερω πολυ καλα γερμανικα αλλα δεν εχω τίτλο.;αΠαράθεση από: ΦΩΤΕΙΝΗ2009 στις Δεκεμβρίου 10, 2011, 12:32:03 amΣυνάδελφοι ψάχνω πληροφορίες για Χάλκη και δεν βρισκω τίποταΑν διαβαζει καποιος συναδελφος που περασε απο εκει ας με ενημερωσει για τη ζωη , διαμονη, ενοικια,κτλευχαριστωΚαι δεν λέω.. καλώς πήρε τις άδειες και έτσι πρέπει. Αλλά μην βλέπω σήμερα κλαψουρίσματα και ψεύδη τύπου "..κάθισα 2 χρόνια επειδή ήταν υποχρεωτικά και φέτος ειμαι παλι εκει.."!Προκλητικό και προσβλητικό στη νοημοσύνη όλων μας
Καλημέρα συνάδελφοι, έχω κάποιες αποριες σχετικα με τις προυποθεσεις αποσπασεις στο εξωτερικοοποιος γνωριζει ας μου απαντησει1. εγω εχω συμπληρωσει 2 χρονια υπηρεσιας αλλα με αδειες (εγκυμοσυνη, ανατροφη) .μπορω να κανω αιτηση;;;2. ξερω πολυ καλα γερμανικα αλλα δεν εχω τίτλο.;α
Συνάδελφοι ψάχνω πληροφορίες για Χάλκη και δεν βρισκω τίποταΑν διαβαζει καποιος συναδελφος που περασε απο εκει ας με ενημερωσει για τη ζωη , διαμονη, ενοικια,κτλευχαριστω
Παράθεση από: ΦΩΤΕΙΝΗ2009 στις Ιανουαρίου 31, 2012, 07:03:21 pmναι μπορει να μην παρω φετος μεταθεση αλλα αν ισχυσει αυτη η ρυθμιση για τους διορισθεντες του 10 δε θα παρω ποτετο θεμα δεν ειναι αν θα παρω μεταθεση , το θεμα ειναι να μην υπαρχουν αδικιες ,Όπως?....ας πούμε να παιρνω τα μορια δυσπροσιτου, να μην εχω πατησει το ποδι μου και να εχω και λόγο?...
ναι μπορει να μην παρω φετος μεταθεση αλλα αν ισχυσει αυτη η ρυθμιση για τους διορισθεντες του 10 δε θα παρω ποτετο θεμα δεν ειναι αν θα παρω μεταθεση , το θεμα ειναι να μην υπαρχουν αδικιες ,
θα πω απλα στους αλλους συναδελφους πως η περιπτωση που περιγραφω στα μυνηματα μου αφορα μια συναδελφο φιλη που δεν ασχολειται με το φορουμ και με παρακαλεσε να ασχοληθω με το θεμα τηςαπλα δεν μπηκα στον κοπο να πω οτι ειναι προβλημα αλλου συναδελφου
σίγουρα εκανα λάθος που δεν πήρα οργανική ως υπεράριθμη , τώρα το μετάνιωσααλλά η αλήθεια είναι οτι δε μου τα εξηγήσαν καλά στο γραφείο και εγώ δεν τα έψαξα πολύ μονη μουτώρα περιμένω επισημη απάντηση