*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 686791 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sipk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #1036 στις: Απριλίου 18, 2010, 07:13:58 pm »
αν η κατηγορία 60% εξαντληθεί συμπληρώνεται από το 40% δες το νόμο που αφορά τους διορισμούς. Οπότε και με τους δασκάλους μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εδώ είναι ο νόμος (άρθρο 6)

http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item53

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:38:51 »

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1037 στις: Απριλίου 18, 2010, 07:20:09 pm »
4μηνιτες λεει η καθε ασχετη...Καλα, δημοσιογραφοι ειναι αυτοι;Και η ξανθια και η αλλη επιδιδονταν σε αγωνα ανοησιας,ασχετοσυνης και παπα...ιας.Καλα ειπα εγω να πανε οι υπουργοι στα μεσημεριαναδικα να ερωτηθουν..Και το αλλο το κουλο,ταλαιπωρουνται λεει η Διαμαντοπουλου,"οι ανθρωποι'',αναφερομενη στους ωρομισθιους,να μετακινουνται εδω κι εκει.Μετα λεει περι εξαντλησης ωραριου και υπεραριθμιες και μετακινηση των μονιμων ωστε να εξαντλειται το ωραριο.Εκει δεν υπαρχει ταλαιπωρια;Πως θα γινω εγω χιλια κομματια σε 5,6 σχολεια;Οπως το αλλο το αμιμητο.Στους Παξους δεν υπαρχει καθηγητρια ΠΕ05,γιατι προτειναν στην μονιμη να μετακινειται απο Κερκυρα,οπου εκανε κι εκει τον γυρο του κοσμου,στους Παξους.Αναγκαστηκαν και πηραν για τους Παξους,μονο για τους Παξους, ωρομισθια.Θα επρεπε να διαθετουν την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και να πουν ευθεως οτι ολα αυτα,οι μεταρρυθμισεις,γινονται επειδη δεν υπαρχουν χρηματα και ν αφησουν τα Φουρθιωτικα!!!!!!!!,με εννοειτε,πρωτα ο μαθητης,αναβαθμιση του ρολου του εκπαιδευτικου...Και εμεις σε δυο δοσεις,λες και ειμαστε γραμματια.

Αποσυνδεδεμένος Nefelim

• Νέο μέλος
  • *
  • Φυραίνει ο τόπος ολοένα, χωματένιο σταμνί.
    • Προφίλ
« Απάντηση #1038 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:13:16 pm »
Παιδιά,

απελπισία speaking.
Θα πρέπει πλέον να θεωρούμε δεδομένη την διχοτόμηση των διοριστέων της δεύτερης φάσης;
(Θέλω να) Πιστεύω πως δεν είναι τόσο εύκολο.

Καλά κάνω;;;!

Αποσυνδεδεμένος kani

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1039 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:25:32 pm »
Ας προσπαθήσουμε αύριο να επικοινωνήσουμε με το υπουργείο και να τους κάνουμε την συγκεκριμένη ερώτηση για τους Ασεπίτες της β φουρνιάς.
Για να ξεκαθαρίσει η απορία και το θέμα!
Όπως έχω ξαναπεί, αν γνωρίζουν θα μας πουν.
Αν δεν γνωρίζουν, θα περιμένουμε.

Όποιος λοιπόν πιάσει γραμμή στο υπουργείο, ρωτάει, και μας ενημερώνει και τους υπόλοιπους για την απάντηση που θα πάρει!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:38:51 »

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1040 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:29:36 pm »
αν δεν γνωρίζουν.... πόσο θα περιμένουμε ακόμη?
από επικοινωνία τηλεφωνική πάντως με το υπουργείο μέχρι στιγμής τα νέα δεν ήταν καλά

Αποσυνδεδεμένος sipk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1041 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:29:47 pm »
όλα ακόμα είναι ρευστά. Ακόμα τίποτα δεν έχει αποφασιστεί. Μη νομίζετε ότι θα μας απαντήσει η διαμαντοπούλου τώρα. Δεν της συμφέρει. Οι άλλοι κλάδοι είναι περισσότερα άτομα και φοβάται την απεργία.

Εμείς από τις συνεντεύξεις που δίνει εντασσόμαστε στους επιτυχόντες!

Παιδιά! πρέπει να δραστηριοποιηθούμε! Μη νομίζετε πως η κοινή γνώμη και οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν την κατάστασή μας.

Επειδή εμείς μπαίνουμε κάθε μέρα στο alfavita και περιμένουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τους χρησμούς , δεν σημαίνει ότι όλη η Ελλάδα ασχολείται με αυτό.

Πιέστε όλοι με e-mail, πάρτε τηλέφωνα σε εφημερίδες, αναζητήστε τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με εκπαιδευτικά θέματα να κάνουν ερώτηση για τους διοριστέους. Διευκρινήστε ότι άλλο διοριστέος και άλλο επιτυχών.

Ας δράσουμε όλοι, αλλιώς θα μείνουμε άνεργοι.

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1042 στις: Απριλίου 18, 2010, 10:33:52 pm »
Μας κανανε Κυπρο τελικα,τη δευτερη φουρνια,παμε οπως ειπε και ο Nefelim,για διχοτομιση.Και το χαλι ειναι οτι οσοι ειμαστε στους πρωτους μισους,στην πρωτη φουρνια,προς το τελος,θα εχουμε σκατα τοποθετηση,αφου θα προηγηθει οπως φαινεται και το 40 τοις εκατο

Αποσυνδεδεμένος kani

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1043 στις: Απριλίου 19, 2010, 12:04:55 pm »
Έχω από το πρωί προσπαθήσει 3 φορές να πιάσω γραμμή και όλο μιλάνε στο υπουργείο.
Κατάφερε κανείς άλλος να μιλήσει;

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1044 στις: Απριλίου 19, 2010, 12:17:45 pm »
κατάφερα να μιλήσω αλλά νομίζω ότι είναι προτιμότερο να τηλεφωνήσει ο καθένας που ενδιαφέρεται,
γιατί αν σας πω τι μου είπαν θα αρχίσει πάλι η συζήτηση: "τι εννοείς, τι εννοούσαν, ίσως , μπορεί κλπ" και δεν αντέχεται άλλο αυτό

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1045 στις: Απριλίου 19, 2010, 12:20:05 pm »
κατάφερα να μιλήσω αλλά νομίζω ότι είναι προτιμότερο να τηλεφωνήσει ο καθένας που ενδιαφέρεται,
γιατί αν σας πω τι μου είπαν θα αρχίσει πάλι η συζήτηση: "τι εννοείς, τι εννοούσαν, ίσως , μπορεί κλπ" και δεν αντέχεται άλλο αυτό

Ζητώ και συγγνώμη αλλά πραγματικά είναι καλύτερο να αντιληφθει ο καθένας (ίσως υπό το δικό του πρίσμα) τι προκειται να γίνει.

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #1046 στις: Απριλίου 19, 2010, 01:28:38 pm »
Μετά τα παπαγαλάκια και τις "διαρροές" έρχεται η πραγματικότητα.
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜὨΝ ΤΩΝ ΑΣΕΠΙΤΩΝ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ). Επίσης δεν λένε αν θα πάει στη μέση ή βάση κενών δηλ. αν θα υπάρχει ποσοστιαία διαφοροποίηση ανά ειδικότητα. Παραπέμπουν στην εγκύκλιο του καλοκαιριού.

Θα πάμε σε προσφυγή στη δικαιοσύνη !
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος chr000

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1047 στις: Απριλίου 19, 2010, 02:25:07 pm »
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι και εγώ ένας από τους διοριστέους β΄φουρνιάς του ΑΣΕΠ. Πριν από μισή ώρα επικοινώνησα με το ΥΠΕΠΘ. Μου έδωσαν έναν άλλο τηλεφωνικό αριθμό ώστε να μιλήσω με κάποιον της ειδικότητάς μου. Αυτό που αντιλήφθηκα ύστερα από τη συζήτηση που κράτησε αρκετά είναι ότι πρέπει οποσδήποτε να επικοινωνήσουμε όλοι εμείς, ο καθένας προσωπικά, με το ΥΠΕΠΘ.

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1048 στις: Απριλίου 19, 2010, 02:36:15 pm »
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι και εγώ ένας από τους διοριστέους β΄φουρνιάς του ΑΣΕΠ. Πριν από μισή ώρα επικοινώνησα με το ΥΠΕΠΘ. Μου έδωσαν έναν άλλο τηλεφωνικό αριθμό ώστε να μιλήσω με κάποιον της ειδικότητάς μου. Αυτό που αντιλήφθηκα ύστερα από τη συζήτηση που κράτησε αρκετά είναι ότι πρέπει οποσδήποτε να επικοινωνήσουμε όλοι εμείς, ο καθένας προσωπικά, με το ΥΠΕΠΘ.

αυτό ακριβώς!

Αποσυνδεδεμένος φρουφρού

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1049 στις: Απριλίου 19, 2010, 03:26:47 pm »

αυτό ακριβώς!

Εντάξει, να πάρουμε τηλέφωνο, αλλά δεν μπορείτε να μας ενημερώσετε τι ακριβώς σας είπαν;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182671
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)