0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κατάφερα να μιλήσω αλλά νομίζω ότι είναι προτιμότερο να τηλεφωνήσει ο καθένας που ενδιαφέρεται, γιατί αν σας πω τι μου είπαν θα αρχίσει πάλι η συζήτηση: "τι εννοείς, τι εννοούσαν, ίσως , μπορεί κλπ" και δεν αντέχεται άλλο αυτό
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι και εγώ ένας από τους διοριστέους β΄φουρνιάς του ΑΣΕΠ. Πριν από μισή ώρα επικοινώνησα με το ΥΠΕΠΘ. Μου έδωσαν έναν άλλο τηλεφωνικό αριθμό ώστε να μιλήσω με κάποιον της ειδικότητάς μου. Αυτό που αντιλήφθηκα ύστερα από τη συζήτηση που κράτησε αρκετά είναι ότι πρέπει οποσδήποτε να επικοινωνήσουμε όλοι εμείς, ο καθένας προσωπικά, με το ΥΠΕΠΘ.
Παράθεση από: chr000 στις Απριλίου 19, 2010, 02:25:07 pmΚαλησπέρα σε όλους. Είμαι και εγώ ένας από τους διοριστέους β΄φουρνιάς του ΑΣΕΠ. Πριν από μισή ώρα επικοινώνησα με το ΥΠΕΠΘ. Μου έδωσαν έναν άλλο τηλεφωνικό αριθμό ώστε να μιλήσω με κάποιον της ειδικότητάς μου. Αυτό που αντιλήφθηκα ύστερα από τη συζήτηση που κράτησε αρκετά είναι ότι πρέπει οποσδήποτε να επικοινωνήσουμε όλοι εμείς, ο καθένας προσωπικά, με το ΥΠΕΠΘ.αυτό ακριβώς!