0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους.Πριν από λίγο κατάφερα να μιλήσω με κάποια κυρία στο Υπουργείο.Ήταν πολύ ευγενική και πρόθυμη να μιλήσει, αλλά δυστυχώς πολύ ασαφής στις απαντήσεις της.Για να μην τα πολυλογώ, μου είπε ότι πέρα από το γεγονός ότι έχει δοθεί παράταση στο χρόνο μέσα στον οποίο θα προσλάβουν τους ΑΣΕΠίτες, δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το πόσους διορισμούς θα κάνουν ανά κλάδο και από πού τελικά θα τους κάνουν (για μόνιμους & αναπληρωτές).Μου είπε επίσης ότι μέσα στο Μάιο ή το αργότερο αρχές Ιουνίου θα μας καλέσουν να κάνουμε αιτήσεις για την οριστικοποίηση των πινάκων πριν από το "κλείδωμά" τους.
απορια δικια μου¨ στον ενιαιο πινακα διορισμων μετρα η συνολικη προυπηρεσια (δημοσια+ιδιωτικα+οαεδ) των εκπαιδευτικων στα ιδιωτικα σχολεια η μονο η πραγματικη τους προυπηρεσια στα δημοσια οπως αναφερει η σχετικη εγκυκλιος
Παράθεση από: gianis1971 στις Απριλίου 22, 2010, 01:04:23 pmαπορια δικια μου¨ στον ενιαιο πινακα διορισμων μετρα η συνολικη προυπηρεσια (δημοσια+ιδιωτικα+οαεδ) των εκπαιδευτικων στα ιδιωτικα σχολεια η μονο η πραγματικη τους προυπηρεσια στα δημοσια οπως αναφερει η σχετικη εγκυκλιος Θα μετρά η η ΚΑΘΕ προϋπηρεσία και φυσικά και η ιδιωτική (που μέχρι τώρα μέτραγε αν ήταν μεγαλύτερη ή ίση των 24μηνών και μόνο. Η μικρότερη υπολογιζόταν αποκλειστικά και μόνο ως συντάξιμη)...