0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να μη μπερδευόμαστε οι θέσεις των δασκάλων του 60% συμπληρώνονται από το 40%. Δείτε και το νόμο. Στο άρθρο 6 στην 18η σειρά εκεί που λέει "Αν δεν υπάρχουν ........". Μπορείτε να το βρείτε σε αυτό το link του pdehttp://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item53
¨... Γιατί παρόλο που δεν υπάρχουν δασκαλοι ασεπιτες, το ποσοστό τους δε χάνεται, καλύπτεται από το 40% ...
Παράθεση από: woolf στις Απριλίου 27, 2010, 10:30:07 am1470 ειναι ολοι οι εναπομειναντες διοριστεοι και σε πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια? Εαν ειναι ετσι στις 3000 προσληψεις ο αριθμος 1470 δεν καλυπτει το ποσοστο 60% συμφωνα με το νομοσχεδιο οπου αναφερεται πως το 60% των θεσεων καλυπτεται απο πινακες διοριστεων ΑΣΕΠ? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει παρακαλω γιατι μαλλον εχω μπερδευτει.Νομίζω η απάντηση στο γρίφο βρίσκεται στον αριθμό των δασκάλων που θα διοριστούν. Δεν υπάρχουν δάσκαλοι διοριστέοι μέσω ασεπ. Το ποσοστό τους καλύπτεται από τον πίνακα αναπληρωτών; Αν είναι έτσι, αυτοί που πρέπει να διοριστούν είναι 1470 ασεπίτες + 40% + πολλοί δάσκαλοι (δεν ξέρω πώς υπολογίζεται το ποσοστό τους). Το σύνολο όλως σίγουρα ξεπερνά το 3000...
1470 ειναι ολοι οι εναπομειναντες διοριστεοι και σε πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια? Εαν ειναι ετσι στις 3000 προσληψεις ο αριθμος 1470 δεν καλυπτει το ποσοστο 60% συμφωνα με το νομοσχεδιο οπου αναφερεται πως το 60% των θεσεων καλυπτεται απο πινακες διοριστεων ΑΣΕΠ? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει παρακαλω γιατι μαλλον εχω μπερδευτει.