0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστω...αλλα δεν πολυκαταλαβα.....τιποτα ουσιαστικο...παλι στο περιμενε και εαν.....μαλιστα...τα γνωστα...τι να πω...αφου μπηκαμε στον χορο...θα χορεψουμε τωρα....εμενα στο υπουργειο που πηρα τηλ μου ειπαν τελη ιουλιου για εγκθκλιο...επισης μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν τιποτα για το ποιους θα καλεσουν...τουσ μισους κτλ που ακουγεται...δεν υπαρχει λεει τιποτα σιγουρο....καποιος γνωστος μου ειπε οτι απο μεσα εμαθε οτι θα παει βαση κενων και μονο και για παραδειγμα γωυμναστες και γαλλικων μαλλον κανενα γιατι εχει πολλους υπεραριθμου...τι να πω....φημες η οχι...μαλλον θα γινει ενα μπαχαλακι....ειδωμεν....
Το να μην απορροφήσει καθόλου από κάποιους κλάδους θα είναι τεράστια αδικία!
Παράθεση από: Rwxanh στις Ιουλίου 21, 2010, 05:53:01 pmΤο να μην απορροφήσει καθόλου από κάποιους κλάδους θα είναι τεράστια αδικία!Δε διαφωνώ. Απλά θα εκμετάλλευτεί η ηγεσία του υπουργείου- άλλο που δεν ήθελε- κάποιους κλάδους που εμφανίζονται πιο "φορτωμένοι". Ήδη οι γυμναστές στο φόρουμ της Αλφαβήτα μιλούν για διορισμούς μετρημένους στα δάχτυλα των χεριών...Η απορρόφηση του 60-40 σε αυτούς πάει μάλλον για τρεις χρονιές-όπως οι ίδιοι αναφέρουν, για να μην παρεξηγηθώ- και γυμναστές μέσω 60-40 διορίζονται ελάχιστοι. Νομίζω 40 άτομα. Δια του τρία πάει ούτε 15 το χρόνο .
παιρνω στο υπουργειο παλι δεν απαντανε...και οσες φορες μιλησα μου λενε τα ιδια...δεν γνωριζουμε τιποτα, τιποτα, τιποτα!!!
λοιπον μολις μιλησα παλι με το υπουργειο...σημερα το πολυ αυριο βγαινουν οι πινακες...3 μερες δινουν για ενστασεις...και μετα η αγκυκλιος....απο τισ συνταξιοδοτησεις λεει θα κριθουν και πολλα οργανικα κενα....παραυτα... το 50% θα παρει του συνολου των διοριστεων...αλλα δεν σημαινει οτι θα ειναι 50% για καθε κλαδο...θα ειναι αναλογα τα κενα....αυτα τα νεοτερα....
και τα βράδια θα σερβίρω ποτά στους δήθεν!!!...