0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε Sun, είσαι παλιό κι έμπειρο μέλος... μη λες τέτοια, εκτίθεσαι!!! Όσο πλησιάζει η ημέρα έκδοσης της εγκυκλίου έχουμε να διαβάσουμε πολλές αστειότητες....
μα λογικα δεν πρεπει να βγει σημερα αφου πριν απο τις 10 αυγουστου θα ανακοινωσει τα ονοματα; πως θα βγουν οι ημερομηνιες; λεω εγω τωρα...
Αυτό παιδιά τι ακριβώς είναι;http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_diorismwn_10/index.htmlΕγώ που έκανα αίτηση για αναπληρωτής και είμαι επιτυχών του ΑΣΕΠ, θα έπρεπε να είμαι μέσα;
Μήπως (24μηνο, 40% και 30μηνο)έχουν κάνει τα χαρτιά τους και δεν το πήραν χαμπάρι,θυμάστε τι έλεγε η προκήρυξη των αναπληρωτών,απλά ρωτάω ???εγώ νομίζω ότι δεν θα μπουν καθόλου στην διαδικασία.Ήδη είναι έτυμοι. Όσοι επιθυμούν να διοριστούν ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί κατά το σχολικό έτος 2010-2011 από τον πίνακα αναπληρωτών ανά κατηγορία προϋπηρεσίας (24μηνο, 40% και 30μηνο), σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες, θα πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά αίτηση κατά την παρούσα διαδικασία.αυτές οι κατηγορίες έκαναν τα χαρτιά τους για μόνιμο διορισμό,μόνο εμείς οι ασεπιτες δεν τα έχουμε κάνει ακόμα.
παντως περσι την επομενη μερα βγηκαν τα ονοματα..μετα την διορια