0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια γνωστη μου που μιλησε με την πουλιου της ειπε οτι αυριο βραδυ βια πεμπτη θα τα βγαλουν!
Εδώ που τα λέμε, ας κάνουμε λίγη υπομονή...Τι να πουν και τα παιδιά που ήταν να διοριστούν, έμειναν στην απέξω και τώρα ψάχνονται;Πάντως έχει προκύψει ζήτημα με τα ΠΕΚ. Φημολογείται ότι μπορεί να μη γίνουν τον Αύγουστο, αλλά αργότερα. Αν ισχύει αυτό τότε μπορεί να κληθούμε να παρουσιαστούμε στις δευτεροβάθμιες πιο αργά από όσο υπολογίζουμε. Αν πάντως τα ΠΕΚ γίνουν τον Οκτώβρη, τότε ίσως συμβεί και το εξής παράδοξο: να υπηρετείς π.χ. στην Κίμωλο και να σου πουν "ελάτε για 10 μέρες στη Σύρο"! Κατά τ' άλλα ο καθηγητής θα είναι στην τάξη και θα περιμένει τους μαθητές, έτσι κυρία Διαμαντοπούλου;
Παράθεση από: jimy100 στις Αυγούστου 10, 2010, 03:00:11 pmΕδώ που τα λέμε, ας κάνουμε λίγη υπομονή...Τι να πουν και τα παιδιά που ήταν να διοριστούν, έμειναν στην απέξω και τώρα ψάχνονται;Πάντως έχει προκύψει ζήτημα με τα ΠΕΚ. Φημολογείται ότι μπορεί να μη γίνουν τον Αύγουστο, αλλά αργότερα. Αν ισχύει αυτό τότε μπορεί να κληθούμε να παρουσιαστούμε στις δευτεροβάθμιες πιο αργά από όσο υπολογίζουμε. Αν πάντως τα ΠΕΚ γίνουν τον Οκτώβρη, τότε ίσως συμβεί και το εξής παράδοξο: να υπηρετείς π.χ. στην Κίμωλο και να σου πουν "ελάτε για 10 μέρες στη Σύρο"! Κατά τ' άλλα ο καθηγητής θα είναι στην τάξη και θα περιμένει τους μαθητές, έτσι κυρία Διαμαντοπούλου;μπορουν τα ΠΕΚ να περιμενουν. ισως τα κανουν μεσα στις διακοπες. ( που ο καθηγητης δεν θα ειναι στην ταξη)
Όντως, μετά τις.. 31 Ιούνη δεν κουνιέται φύλλο!
Παράθεση από: Landau στις Αυγούστου 10, 2010, 03:33:17 pmΌντως, μετά τις.. 31 Ιούνη δεν κουνιέται φύλλο! Τον Οκτώβρη θα γίνουν, έτσι μου είπε φίλος που διδάσκει στα πεκ.
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 10, 2010, 03:14:29 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Αυγούστου 10, 2010, 03:00:11 pmΕδώ που τα λέμε, ας κάνουμε λίγη υπομονή...Τι να πουν και τα παιδιά που ήταν να διοριστούν, έμειναν στην απέξω και τώρα ψάχνονται;Πάντως έχει προκύψει ζήτημα με τα ΠΕΚ. Φημολογείται ότι μπορεί να μη γίνουν τον Αύγουστο, αλλά αργότερα. Αν ισχύει αυτό τότε μπορεί να κληθούμε να παρουσιαστούμε στις δευτεροβάθμιες πιο αργά από όσο υπολογίζουμε. Αν πάντως τα ΠΕΚ γίνουν τον Οκτώβρη, τότε ίσως συμβεί και το εξής παράδοξο: να υπηρετείς π.χ. στην Κίμωλο και να σου πουν "ελάτε για 10 μέρες στη Σύρο"! Κατά τ' άλλα ο καθηγητής θα είναι στην τάξη και θα περιμένει τους μαθητές, έτσι κυρία Διαμαντοπούλου;μπορουν τα ΠΕΚ να περιμενουν. ισως τα κανουν μεσα στις διακοπες. ( που ο καθηγητης δεν θα ειναι στην ταξη)Μάρκο μέσα στις διακοπές δε θα γίνουν γιατί θα πρέπει μετά να μας αποζημιώσουν- απ' όσο ξέρω μετά τις 31 Ιούνη οποιαδήποτε απασχόληση των εκπαιδευτικών πληρώνεται με προσαύξηση, σιγά μην πληρώσουν επιπλέον λεφτά. Εκτός αυτού, σαν υπουργείο είσαι ανακόλουθος στις προθέσεις και στις εξαγγελίες σου, αν αφήσεις τους καθηγητές να μπουν στην τάξη χωρίς επιμόρφωση. Υ.Γ. Ξέρω, σιγά την επιμόρφωση...
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 10, 2010, 03:00:40 pmμια γνωστη μου που μιλησε με την πουλιου της ειπε οτι αυριο βραδυ βια πεμπτη θα τα βγαλουν!Δύσκολο για Τετάρτη, αφού η alfavita λέει Πέμπτη - Παρασκευή...
Επειδή δεν έχω καταλάβει, αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει. Στους προκήρυξη λέει ότι από τον πίνακα του Ασεπ διορίζονται 204 φιλόλογοι. Αυτό σημαίνει ότι θα διοριστούν όλοι της 2ης φουρνιάς από τον πίνακα του Ασεπ, έτσι δεν είναι; Δηλαδή αυτό που έλεγαν πριν, ότι θα διορίσουν μισούς φέτος και μισούς του χρόνου δεν ισχύει;