*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 689393 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #336 στις: Μαρτίου 15, 2010, 07:17:39 pm »
katerina 2010, συμφωνω ,εννοειται πως ολοι οι συναδελφοι που δουλεψαν αναπληρωτες πρεπει να προσληφθουν και παλι ,η λογικη μου ειναι πως δεν μπορουν να ισχυριζονται οτι δεν υπαρχουν χρηματα ,ενω ταυτοχρονα καλυπτουν τις θεσεις αυτες με αναπληρωτες που πανω κατω το ιδιο στοιχιζουν.Αλλα οντως μιλαμε για εργασιακο μεσαιωνα ,οποτε...Παντως  δε μπορουσα να φανταστω οτι προκειται για θριλερ χωρις τελειωμο,όταν μπηκα σε αυτη τη διαδικασία.Εχω ομως την υποψια πως όλο αυτο που ζουμε ειναι ενα πυροτεχνημα και πως τελικα ολα θα πανε καλα. Λιγη αισιοδοξια δε βλαπτει.

++++++++++++++++++++++++++++++
αν ειμαστε αισιοδοξοι υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να πανε ολα καλα!!! :D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:55:04 »

Αποσυνδεδεμένος ekpaideftikospe60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Μαρτίου 15, 2010, 07:42:50 pm »
Σαφώς όλοι το ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!!!!! :) Μακάρι!!!! :) Αλλά μόνο με την αισιοδοξία δεν πετυχαίνουμε τίποτα.... Μερικές φορές χρειάζονται και πιο δραστικά μέτρα!!!!!!!!!! Γιατί με όλα αυτά τα "κουφά"  και δυσάρεστα που ακούγονται τελευταία στις ειδήσεις και παντού,  κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα!!!!!!! Ακόμα και τα αυτονόητα και τα λογικά και νόμιμα πάνε σιγά σιγά (με τρόπο!!!) να καταργηθούν.... Μας προετοιμάζουν δυστυχώς καθημερινά κάποιοι για τα χειρότερα.... Μακάρι να βγουν όλοι αυτοί ψεύτες...αλλά να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Μαρτίου 15, 2010, 07:52:43 pm »
Σαφώς όλοι το ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!!!!! :) Μακάρι!!!! :) Αλλά μόνο με την αισιοδοξία δεν πετυχαίνουμε τίποτα.... Μερικές φορές χρειάζονται και πιο δραστικά μέτρα!!!!!!!!!! Γιατί με όλα αυτά τα "κουφά"  και δυσάρεστα που ακούγονται τελευταία στις ειδήσεις και παντού,  κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα!!!!!!! Ακόμα και τα αυτονόητα και τα λογικά και νόμιμα πάνε σιγά σιγά (με τρόπο!!!) να καταργηθούν.... Μας προετοιμάζουν δυστυχώς καθημερινά κάποιοι για τα χειρότερα.... Μακάρι να βγουν όλοι αυτοί ψεύτες...αλλά να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο...

+++++++

Αποσυνδεδεμένος dimisfl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:05:33 pm »
katerina 2010, συμφωνω ,εννοειται πως ολοι οι συναδελφοι που δουλεψαν αναπληρωτες πρεπει να προσληφθουν και παλι ,η λογικη μου ειναι πως δεν μπορουν να ισχυριζονται οτι δεν υπαρχουν χρηματα ,ενω ταυτοχρονα καλυπτουν τις θεσεις αυτες με αναπληρωτες που πανω κατω το ιδιο στοιχιζουν.Αλλα οντως μιλαμε για εργασιακο μεσαιωνα ,οποτε...Παντως  δε μπορουσα να φανταστω οτι προκειται για θριλερ χωρις τελειωμο,όταν μπηκα σε αυτη τη διαδικασία.Εχω ομως την υποψια πως όλο αυτο που ζουμε ειναι ενα πυροτεχνημα και πως τελικα ολα θα πανε καλα. Λιγη αισιοδοξια δε βλαπτει.

+++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:55:04 »

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:18:11 pm »
Από πού να την αντλήσουμε την αισιοδοξία όμως, όταν κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι χειρότερο από αυτό που υπολογίζαμε χθες;
Όσοι είναι αισιόδοξοι, παρακαλώ ας γράφουν αισιόδοξα μηνύματα και για εμάς τους υπόλοιπους, γιατί δε βλέπω να τη βγάζουμε μέχρι το Πάσχα ή το καλοκαίρι ή όποτε τέλοσπάντων δεήσει η αγαπημένη υπουργός να μας ενημερώσει. Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά να συζητάμε τα αυτονόητα;;
Μέχρι και εκείνοι που πριν λίγο καιρό ήταν αισιόδοξοι (βλ atharpis) τώρα έχουν απογοητευτεί!!!
Θερμή λοιπόν παράκληση να δημοσιεύουμε μόνο αισιόδοξα μηνύματα, γιατί πολλοί από εμάς είναι και σε επικίνδυνες ηλικίες....

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:26:05 pm »
προσοχή ακολουθεί απαισιόδοξο μήνυμα  (ΤΕΤΑ συγγνώμη  ;D)
δλδ έχουμε αποδεχτεί τους μισούς από 60% φέτος? δεν "χωράνε" 1500 μόνιμοι από την κατηγορία μας στις φετινές προσλήψεις? και αυτό που πρέπει να απαιτήσουμε είναι να πάμε αναπληρωτές? αλλά τότε παίρνουμε θέσεις από άλλες κατηγορίες.... ε, τότε να κάτσουμε σπίτια μας για να μην ενοχλήσουμε κανέναν κ να περιμένουμε πότε θα μας καλέσει η κυρια δ. ,αν δεν αλλάξει γνώμη μέχρι τότε.
καλή κ η αισιοδοξία αλλά κ η προνοητικότητα δεν βλάπτει

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:41:31 pm »
ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι να διεκδικησουμε - το λεω για άλλη μια φορα- το διορισμο μας εξασφαλιζοντας οτι δε θα μας προσλαβει - αν μας προσλαβει γιατι και αυτο χλωμο το βλεπω-ως αναπληρωτες ή ωρομισθίους γιατι λιγα κενα θα καλύψει με τους αποσπασμενους ,ειναι αδικο να μην κινηθουμε προς αυτη την κατευθυνση γιατι θα βρεθουμε προ εκπληξεως .Πιστευει κανεις οτι θα ειναι τοσο λιγα τα κενα των φιλολογων που θα προσλαβει τους μισους απο τους προβλεπομενους και δε θα παρει καθολου αναπληρωτες;

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:46:25 pm »
τα δημοσιεύματα για σταδιακό διορισμό πληθαίνουν και κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι την πρώτη χρονιά θα πάρουν τους περισσότερους από τους διοριστέους που απομένουν. Μπορεί να πάρουν τους λιγότερους και τους περισσότερους το 2012 (είναι αυτό αισιόδοξο;;;)
Πάντως εγώ απαιτώ το διορισμό μου το 2010 και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου γι'αυτό.
Όπως είδα το όνομα μου σε φεκ, θέλω να το δω και σε διορισμό.
Εντωμεταξύ, θα το δω και σε οποιαδήποτε κίνηση γίνεται για την προάσπιση του διορισμού μου.
Δεν ντρέπομαι, δεν φοβάμαι, κι αν ακόμη διοριστώ φέτος και τα νούμερα που είναι κάτω από μένα μείνουν εκτός, θα συνεχίσω!!!

Σημειωση: οι συμβασιούχοι (επαναλαμβάνω συμβασιούχοι) των stage πριν από λίγο στον αντεννα διαμαρτύρονταν κι εγώ θα μείνω άπραγη;;;

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Μαρτίου 15, 2010, 08:52:15 pm »
τα δημοσιεύματα για σταδιακό διορισμό πληθαίνουν και κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι την πρώτη χρονιά θα πάρουν τους περισσότερους από τους διοριστέους που απομένουν. Μπορεί να πάρουν τους λιγότερους και τους περισσότερους το 2012 (είναι αυτό αισιόδοξο;;;)
Πάντως εγώ απαιτώ το διορισμό μου το 2010 και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου γι'αυτό.
Όπως είδα το όνομα μου σε φεκ, θέλω να το δω και σε διορισμό.
Εντωμεταξύ, θα το δω και σε οποιαδήποτε κίνηση γίνεται για την προάσπιση του διορισμού μου.
Δεν ντρέπομαι, δεν φοβάμαι, κι αν ακόμη διοριστώ φέτος και τα νούμερα που είναι κάτω από μένα μείνουν εκτός, θα συνεχίσω!!!

Σημειωση: οι συμβασιούχοι (επαναλαμβάνω συμβασιούχοι) των stage πριν από λίγο στον αντεννα διαμαρτύρονταν κι εγώ θα μείνω άπραγη;;;
ΣΩΣΤΗ!!

Αποσυνδεδεμένος dimisfl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Μαρτίου 15, 2010, 09:06:57 pm »
Συμφωνώ μ'αυτά που λες TErtiA, αλλά θα σας πω για μια ακόμα φορά αυτό που πιστεύω, το οποίο από την αρχή ήταν και θα είναι αισιόδοξο. ΔΕΝ γίνεται αφού έχει εξαιρεθεί η παιδεία να μην διοριστούμε τόσο εμείς του ΑΣΕΠ όσο και οι του 40%. Απλά πιστεύω έχουμε να κάνουμε με μία πρωτοφανή έλλειψη ενημέρωσης λόγω ενός πλήρως ανενημέρωτου υπουργείου. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τίποτα, ούτε τις ειδικότητες, ούτε τους πίνακες, ούτε τις κατηγορίες διοριστέων...γι'αυτό πετάνε ένα ένα πυροτέχνημα, χωρίς κανένα υπόβαθρο και τρέχουμε κι εμείς και αναλύουμε το θέατρο του παραλόγου (άντε οι φιλόλογοι, οι της θετικής κατεύθυνσης που θέλουν όμως αριθμούς και ποσοστά;  ;)) Ξαναλέω δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν 3000 και μέσα σ'αυτά να μην είναι το 100% (δηλ. το 60+40) των διοριστέων από τις θέσεις που προκηρύχθηκαν το καλοκαίρι του 2008. Θα μπορούσαν να τα παρατείνουν γενικά, αλλά από τη στιγμή που θα γίνουν διορισμοί ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρέπει να είναι από τα παραπάνω ποσοστά. Με λίγα λόγια δεν μπορεί να πάρει π.χ. 2000 δασκάλους ή γαλλικών κτλ από 24μηνα και ΟΧΙ τις προαναφερθείσες κατηγορίες διοριστέων. Μετά θα μας αποζημειώσει για όλο τον χρόνο που θα περιμένουμε, ακόμα και αν η δικαστική απόφαση βγει μετά από 10 χρόνια! Τέλος ξαναλέω για άλλη μια φορά αυτό που πιστεύω εγώ: ΟΝΤΩΣ θα μειωθούν οι διορισμοί (δεν θα πάρει πολλά 24μηνα- ίσως μόνο ΠΕ60, 70, 02), θα πάρει όλους τους ΑΣΕΠ, και όλο το 40%, και δεν θα πάρει επιλαχόντες φέτος, αλλά σε δόσεις μέσα στη χρονιά (άρα έχουμε μείωση στους διορισμούς των δασκάλων, όπως είπε στη συνέντευξη στο ΣΚΑΙ, ότι " ακόμα και σε ειδικότητες με πολλά κενά θα πάρουμε τους μισούς"", δηλ. τους μισούς που είναι από ΑΣΕΠ και 40% και περιμένουν διορισμό.

Είμαι ωρομίσθιος 4 χρόνια ( σε 3 νομούς 12ώρες εβδομαδιαίως).
Είμαι διοριστέος ΑΣΕΠ και την Τρίτη έκανα 2 ώρες να πάω Κιλκίς από τα χιόνια, έφτασα και το σχολείο ήταν κλειστό.
Πραγματικά όταν είδα το όνομά μου πέρυσι το καλοκαίρι στους διοριστέους νόμιζα ότι τελείωσαν όλα....

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Μαρτίου 15, 2010, 09:11:00 pm »
Εννοείται ότι δε θα μείνουμε άπραγοι! Αυτό τους έλειπε. Να τους πούμε και ευχαριστώ και από πάνω. Αι σιχτίρ πια. Είπα και εγώ θα έχω μια ήρεμη χρονιά φέτος και μου το βγάλανε ξινό...

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Μαρτίου 16, 2010, 09:04:51 am »
προσοχή ακολουθεί απαισιόδοξο μήνυμα  (ΤΕΤΑ συγγνώμη  ;D)
δλδ έχουμε αποδεχτεί τους μισούς από 60% φέτος? δεν "χωράνε" 1500 μόνιμοι από την κατηγορία μας στις φετινές προσλήψεις? και αυτό που πρέπει να απαιτήσουμε είναι να πάμε αναπληρωτές? αλλά τότε παίρνουμε θέσεις από άλλες κατηγορίες.... ε, τότε να κάτσουμε σπίτια μας για να μην ενοχλήσουμε κανέναν κ να περιμένουμε πότε θα μας καλέσει η κυρια δ. ,αν δεν αλλάξει γνώμη μέχρι τότε.
καλή κ η αισιοδοξία αλλά κ η προνοητικότητα δεν βλάπτει

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Από τη στιγμή που μίλησε για 3000 προσλήψεις πώς είναι δυνατόν να αφήσει απ 'εξω 1500 άτομα;  Τι να πω; Όλες αυτές τις μέρες μας έχουν κάνει να βράζουμε στο ζουμί μας. Δηλαδή τι ζητάμε; Γιατί μας αντιμετωπίζουνε με τόσο μίσος;  Το δίκιο μας απαιτούμε, όχι κανένα ρουσφέτι!
    Μπήκα στην ιστορία του ΑΣΕΠ στις αρχές του 2008 με πολύωρο διάβασμα και καθημερινή εργασία, πήρα φεκ το 2009 και υπάρχει περίπτωση να διοριστώ το 2012;  Δηλαδή σκιζόμουν ένα χρόνο για να διοριστώ μετά από 3-4;  Πόσο παράλογοι μπορεί να είναι; Όταν διόριζαν τους δικούς τους στα κεπ, στους δήμους και σε θέσεις όπου δεν εξυπηρετούν καμία πάγια ανάγκη κτλ τους είχαν τόσα χρόνια στην αναμονή; Επειδή διόγωσαν το δημόσιο τομέα με υπαλλήλους που δε χρειάζονταν πραγματικά, θα μείνουν τα σχολεία χωρίς δασκάλους και τα νοσοκομεία χωρίς προσωπικό; Πού είναι η αξιοκρατία την οποία ευαγγελίζονται; Όλους εμάς  που είχαμε ρυθμίσει τη ζωή μας ξέροντας ότι θα διοριστούμε ποιος θα μας αποζημιώσει;  Εμένα από το ένα εκ των δύο φροντιστηρίων όπου δουλεύω με έχουν κιόλας αντικαταστήσει, γιατί ήξεραν ότι θα φύγω. Πώς θα αντεπεξέλθω οικονομικά αν δε μπορέσω να ξαναβρω δουλειά; Γιατί βέβαια στον ιδιωτικό τομέα όταν ξέρουν ότι είσαι διοριστέος, κι ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να φύγεις, φυσικά και δε σε προτιμούν, όχι μόνο για καθηγήτρια, ούτε καν για γραμματέα. 

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Μαρτίου 16, 2010, 04:23:59 pm »
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος lenia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Μαρτίου 16, 2010, 04:40:05 pm »
Mα ποιος το περίμενε πως από την ώρα που είδαμε τα ονόματά μας στον πίνακα των διοριστέων θα άλλαζε τόσο πολύ το σκηνικό; Αντί για ανακούφιση , νιώθουμε αβεβαιότητα! Πότε θα διοριστούμε; Κι όταν διοριστούμε θα αξιολογούμαστε διαρκώς ως "δόκιμοι" ;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182788
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)