0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
katerina 2010, συμφωνω ,εννοειται πως ολοι οι συναδελφοι που δουλεψαν αναπληρωτες πρεπει να προσληφθουν και παλι ,η λογικη μου ειναι πως δεν μπορουν να ισχυριζονται οτι δεν υπαρχουν χρηματα ,ενω ταυτοχρονα καλυπτουν τις θεσεις αυτες με αναπληρωτες που πανω κατω το ιδιο στοιχιζουν.Αλλα οντως μιλαμε για εργασιακο μεσαιωνα ,οποτε...Παντως δε μπορουσα να φανταστω οτι προκειται για θριλερ χωρις τελειωμο,όταν μπηκα σε αυτη τη διαδικασία.Εχω ομως την υποψια πως όλο αυτο που ζουμε ειναι ενα πυροτεχνημα και πως τελικα ολα θα πανε καλα. Λιγη αισιοδοξια δε βλαπτει.
Σαφώς όλοι το ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!!!!! Μακάρι!!!! Αλλά μόνο με την αισιοδοξία δεν πετυχαίνουμε τίποτα.... Μερικές φορές χρειάζονται και πιο δραστικά μέτρα!!!!!!!!!! Γιατί με όλα αυτά τα "κουφά" και δυσάρεστα που ακούγονται τελευταία στις ειδήσεις και παντού, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα!!!!!!! Ακόμα και τα αυτονόητα και τα λογικά και νόμιμα πάνε σιγά σιγά (με τρόπο!!!) να καταργηθούν.... Μας προετοιμάζουν δυστυχώς καθημερινά κάποιοι για τα χειρότερα.... Μακάρι να βγουν όλοι αυτοί ψεύτες...αλλά να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο...
τα δημοσιεύματα για σταδιακό διορισμό πληθαίνουν και κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι την πρώτη χρονιά θα πάρουν τους περισσότερους από τους διοριστέους που απομένουν. Μπορεί να πάρουν τους λιγότερους και τους περισσότερους το 2012 (είναι αυτό αισιόδοξο;;Πάντως εγώ απαιτώ το διορισμό μου το 2010 και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου γι'αυτό.Όπως είδα το όνομα μου σε φεκ, θέλω να το δω και σε διορισμό. Εντωμεταξύ, θα το δω και σε οποιαδήποτε κίνηση γίνεται για την προάσπιση του διορισμού μου.Δεν ντρέπομαι, δεν φοβάμαι, κι αν ακόμη διοριστώ φέτος και τα νούμερα που είναι κάτω από μένα μείνουν εκτός, θα συνεχίσω!!!Σημειωση: οι συμβασιούχοι (επαναλαμβάνω συμβασιούχοι) των stage πριν από λίγο στον αντεννα διαμαρτύρονταν κι εγώ θα μείνω άπραγη;;;
προσοχή ακολουθεί απαισιόδοξο μήνυμα (ΤΕΤΑ συγγνώμη ) δλδ έχουμε αποδεχτεί τους μισούς από 60% φέτος? δεν "χωράνε" 1500 μόνιμοι από την κατηγορία μας στις φετινές προσλήψεις? και αυτό που πρέπει να απαιτήσουμε είναι να πάμε αναπληρωτές? αλλά τότε παίρνουμε θέσεις από άλλες κατηγορίες.... ε, τότε να κάτσουμε σπίτια μας για να μην ενοχλήσουμε κανέναν κ να περιμένουμε πότε θα μας καλέσει η κυρια δ. ,αν δεν αλλάξει γνώμη μέχρι τότε.καλή κ η αισιοδοξία αλλά κ η προνοητικότητα δεν βλάπτει