0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: valanidas στις Μαρτίου 24, 2010, 06:43:27 amΚαλημέρα σας αγαπητή συνάδελφοι.Δεν μπορώ να καταλάβω,1)ο καθένας εδώ μέσα το μακρύ και το κοντό του, 2)τα αυτονόητα τα θεωρούν προβλήματα συναδελφικότητας.Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά,διοριζόμαστε όπως λέει η απλή λογική ,όλοι οι διοριστεοι της
Καλημέρα σας αγαπητή συνάδελφοι.Δεν μπορώ να καταλάβω,1)ο καθένας εδώ μέσα το μακρύ και το κοντό του, 2)τα αυτονόητα τα θεωρούν προβλήματα συναδελφικότητας.Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά,διοριζόμαστε όπως λέει η απλή λογική ,όλοι οι διοριστεοι της
Προτείνω να αυτοκτονήσουμε όλοι για να διοριστεί όλο το 40 %. Το φιλοσόφησα και κατάλαβα ότι είμαι ηλίθιος που έγραψα ΑΣΕΠ, αφού δεν υπάρχει φιλοσοφικά αντικειμενικός τρόπος αξιολόγησης. Ίσως ο κ. Κυργιάκης να μην μπήκε ποτέ στους Διοριστέους ως πράξη αντίστασης απέναντι στο σάπιο σύστημα. Για το λόγο αυτό προτείνει συναδελφικά εμείς που δεν είμαστε ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ να εξακολουθήσουμε να μην είμαστε ούτε διορισμένοι. Αυτό στα μαθηματικά λέγεται αοριστία δηλ. "τα καλά και συμφέροντα ταις ικεσίαις ημών". Έτσι ο κ. Κυργιάκης θα μπορέσει να είναι αναπληρωτής και διοριστέος ίσως.Εμείς αυτοκτονώντας θα διοριστούμε στον παράδεισο. Το λέει και η προκήρυξη , τη διαβάσατε;[/quote Πεστα Χρυσόστομε, θα μας τρελάνουν αυτοί εδώ μέσα.
Παράθεση από: DEXTER στις Μαρτίου 24, 2010, 06:52:30 pmΤΟ 24 μηνο προηγειται. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ " ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" πήγα κάποτε να ζητήσω ενιχυτική διδασκαλία διότι έβλεπα συναδέλφους να δουλεύουν και να μαζεύουν μόρια λίγο λίγο...κανένας δεν μου έδινε σημασία...οι συνάδελφοι σιγά σιγά διορίζονταν...και γω έτρωγα πασατέμπο...πάω λοιπόν σε κάποιο ειδικό συμβουλάτορα..."δώσε ΑΣΕΠ παιδί μου" μου είπε ...λέω θα αγωνιστώ αφού κανένας δε με βοήθάει...έδωσα λοιπόν και πέρασα στους διοριστέους ..."τελείωσες μου είπε ο συμβουλάτορας"...ούτε έγλειψες κανένα όυτε υποχρεώθηκες...μισοί τη μία χρονιά μισοί την άλλη μου είπε...ήρθε λοιπόν η δεύτερη χρονιά και θολό το τοπίο...οι συνάδελφοι όμως με τις ενισχυτικές και τους γνωστους είχαν τακτοποιηθεί και γω με το σταυρό στο χέρι που αγωνίστηκα χωρίς γνωστους περιμένω...και η αναμονή είναι χειρότερη του θανάτου...τι λες; θέτεις ακόμα θέμα προτεταιότητας ;.....
ΤΟ 24 μηνο προηγειται. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ " ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ"
Παράθεση από: margarita23 στις Μαρτίου 24, 2010, 02:52:28 pmΠαρατηρήσατε κάτι;;; Στο τέλος του νόμου 3833/2010 υπέγραψαν κάποιοι υπουργοί, όχι όμως η Διαμαντοπούλου!Αφού θα βγάλει δικο της νομοσχεδιο και ενδεχομενως να διαφοροποιηθεί σε καποια σημεια.Παντως αν διορισει τους μισους απο καθε κατηγορία οι μεγάλοι χαμένοι θα ειναι οι διοριστεοι Ασεπιτες που δε θα προσληφθουν γιατι οι των λοιπων κατηγοριών προηγουνται με μορια και θα δουλέψουν ως αναπληρωτες ,αρα μια μικρη καθυστερηση στη μονιμοποίηση τους . Ολοι εμεις ομως ;αυτο δε συνιστα τη μεγαλύτερη αδικία ,τη στιγμη που πολλοί απο το 40% κερδισαν αναπλήρωση με μόρια απο ΑΣΕΠ,ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ;γιατι λοιπον να μη ζητησουμε και εμεις το νομιμα και δικαια;
Παρατηρήσατε κάτι;;; Στο τέλος του νόμου 3833/2010 υπέγραψαν κάποιοι υπουργοί, όχι όμως η Διαμαντοπούλου!
"... αν δε διοριστούμε όλοι Αστερίξ, τουλάχιστον να διοριστώ εγώ, ως πιο εύσωμος και δυνατός ...!"Ο Οβελίξ, αλήθεια, ήταν διοριστέος β', του 40%, 24μηνίτης ή ξεχασμένος 30μηνίτης ...;Με αυτά και με αυτά, χάθηκε το γαλατικό χωριό ...!Αύε Καίσαρ ..., οι αδιόριστοι σε χαιρετούν ...
ΕΙΡΗΝΗ!