0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ?ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ
Καλημέρα και Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλυς.Μην επηρεάζεστε από όσα λέγονται και γράφονται. Καταρχήν, τις τελικές αλλαγές θα τις ξέρουμε μετά το Πάσχα.Εγώ σκέφτομαι κάτι άλλο.Πως είναι δυνατόν να μην πάρει τους ΑΣΕΠίτες, την στιγμή που η υπουργός παιδείας θέλει να γίνονται όλα μέσω ΑΣΕΠ?!
Παράθεση από: bubblegum στις Απριλίου 02, 2010, 10:38:41 amΚαλημέρα και Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλυς.Μην επηρεάζεστε από όσα λέγονται και γράφονται. Καταρχήν, τις τελικές αλλαγές θα τις ξέρουμε μετά το Πάσχα.Εγώ σκέφτομαι κάτι άλλο.Πως είναι δυνατόν να μην πάρει τους ΑΣΕΠίτες, την στιγμή που η υπουργός παιδείας θέλει να γίνονται όλα μέσω ΑΣΕΠ?! Αν δεν πάρει το ΑΣΕΠ β φουρνιάς δεν μπορεί να διορίσει άλλες κατηγορίες,δεν το καταλαβαίνουν όμως οι συνάδελφοι, καλό Πάσχα
Διαβάζω όσα γράφονται καιρό τώρα και δεν μιλάω.... ό,τι θέλει ο καθένας γράφει.... σε άλλο θρεντ διάβασα ότι "ακούγεται ότι το υπουργείο θέλει να διορίσει το 24μηνο πρώτα και μετά τις άλλες κατηγορίες..."Εγώ λέω να διορίσει μόνο τους ΑΣΕΠ με φθίνουσα σειρά από το τέλος...γιατί με βολεύει... είμαι το 137 από τους 144 διοριστέους!Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους. Αυτό ήθελα να γράψω εξ αρχής!