*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 689920 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #770 στις: Απριλίου 10, 2010, 02:14:21 am »
Δηλαδη ο commando είναι ανεγκέφαλος?
Δεν νομίζω ,νομίζω ότι είναι εμπειρότερος και βλέπει τα πράγματα καλύτερα από εσένα....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:29:31 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #771 στις: Απριλίου 10, 2010, 02:14:29 am »

πήγαινα να κάνω αιτηση για πδσ και έλεγα θα με πάρουν κάποια στιγμή δεν μπορεί...τίποτα όμως...και άλλοι κάθε χρόνο τις ωρίτσες του....και διορίστηκαν...εμένα ποιος μου χαρίστηκε; .....

Σωστός, αλλά κι εγώ δεν διορίστηκα με Ασεπ για 1 μόριο, επειδή κάποιοι Ασεπίτες , που ήταν κάτω από μένα στη βαθμολογία των μαθημάτων πήραν 2 και 3 μόρια από την ΠΔΣ και με ξεπέρασαν στην τελική βαθμολογία.....

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #772 στις: Απριλίου 10, 2010, 02:15:13 am »
Moυ αρέσει που όλοι συμφωνούμε... διαφωνώντας  ::) ότι η "σωστή" ηθικά τουλάχιστον σειρά διορισμών είναι αυτή που είπε ο syrrahm, ΑΣΕΠ, 24+ΑΣΕΠ, 40%.

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #773 στις: Απριλίου 10, 2010, 02:16:37 am »
Πάντως, αν έμπαινε αύριο ως όρος ο Ασεπ (που δεν θα μπει ) για τους διορισμούς αυτού του Αυγούστου, ποια θα έπρεπε να είναι η σειρά προτεραιότητας για όλες τις κατηγορίες σύμφωνα με όσα λέτε; Αν είναι άξιο να διοριστούν οι Ασεπίτες κατά προτεραιότητα , δεν ακολουθούν αμέσως οι 24μηνίτες (με επιτυχία ασεπ); Έτσι  θα  έχαναν τον διορισμό αρκετοί που θα διορίζονταν με το 40% και τις θέσεις τους θα έπαιρναν 24μηνίτες.
Επειδή κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί (να μπει χάριν αξιοκρατίας για τους φετινούς διορισμούς ως όρος ο Ασεπ ) και
επειδή οποιαδήποτε αλλαγή στις προσλήψεις θα αφορά από το 2011 και μετά , βλέπω να μπαίνουν όλες οι κατηγορίες διοριστέων στην ίδια αφετηρία.
μα δεν πέρασε νόμο ο Ραγκούσης που λέει ότι οι προσλήψεις απο το 1/1 2010 στο δημόσιο θα γίνονται μόνο μέσω ασεπ....
"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι"...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:29:31 »

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #774 στις: Απριλίου 10, 2010, 02:18:38 am »
Για να μην μπερδευόμαστε δεν μίλησα για καμία σειρά και δεν συμφώνησα σε κάτι τέτοιο....

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #775 στις: Απριλίου 10, 2010, 02:24:49 am »
Δηλαδη ο commando είναι ανεγκέφαλος?
Δεν νομίζω ,νομίζω ότι είναι εμπειρότερος και βλέπει τα πράγματα καλύτερα από εσένα....
ο commando και γω  είμαστε διοριστέοι β φουρνιάς...να αποφεύγεις συγκρίσεις ,να απαντάς αν θέλεις σε ότι σε ρωτώ,να διαβάζεις καλύτερα τα κείμενα δίοτι παρανοείς και μην μπερδεύεις τα πράγματα...στο κείμενο μου υποστήριξα ότι ποτέ δεν θα προτείνω διορισμό των βυσμάτων...προηγούνται ιεραρχικά όσοι μάτωσαν...δηλαδή αυτοί που διάβασαν...τέλος...
"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι"...

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #776 στις: Απριλίου 10, 2010, 02:40:50 am »
Παράθεση
εμένα ποιος μου χαρίστηκε; και θα μιλήσω για διορισμό των βυσμάτων; μα τόσο ανεγκέφαλο μέχεις; ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΑΤΩΣΑΝ...ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΉΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...οι υπόλοιποι να διαβάσουν και να δώσουν εξετάσεις...αυτό θα πρότεινα...
Μπορεί να είστε στην ίδια ομάδα δεν έχετε όμως τις ίδιες απόψεις .
Εσύ λές ότι όποιος υποστηρίζει αυτούς που δεν πέρασαν ΑΣΕΠ είναι ανεγκέφαλος και ότι πρέπει να δώσουν εξετάσεις!!!
Ο commando υποστηρίζει σωστά κατα την γνώμη μου  ΚΑΙ  αυτήν την ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος Mitsios

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #777 στις: Απριλίου 10, 2010, 02:42:37 am »
καλύτερα να διοριστούν μόνο όσοι είναι επιτυχώντες του διαγωνισμού ΑΣΕΠ, δίκαια, αντικειμενικά και αμερόληπτα και μάλιστα με την αξία τους. Μόνο έτσι θα υπηρετηθεί η εκπαίδευση απο άξιους εκπαιδευτικούς.....

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #778 στις: Απριλίου 10, 2010, 02:45:28 am »
Να υποθέσω ότι και εσύ δεν είσαι παρτάκιας αλλα κοιτάς την αξιοκρατία και δεν ανήκεις στους ΑΣΕΠίτες 2ης φουρνιάς....

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #779 στις: Απριλίου 10, 2010, 02:57:04 am »
Παράθεση
εμένα ποιος μου χαρίστηκε; και θα μιλήσω για διορισμό των βυσμάτων; μα τόσο ανεγκέφαλο μέχεις; ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΑΤΩΣΑΝ...ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΉΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...οι υπόλοιποι να διαβάσουν και να δώσουν εξετάσεις...αυτό θα πρότεινα...
Μπορεί να είστε στην ίδια ομάδα δεν έχετε όμως τις ίδιες απόψεις .
Εσύ λές ότι όποιος υποστηρίζει αυτούς που δεν πέρασαν ΑΣΕΠ είναι ανεγκέφαλος και ότι πρέπει να δώσουν εξετάσεις!!!
Ο commando υποστηρίζει σωστά κατα την γνώμη μου  ΚΑΙ  αυτήν την ομάδα.

παρατήρηση 1 : στο κείμενο γράφω "μα τόσο ανεγκέφαλο μέχεις; "μιλάω επί προσωπικού λοιπόν...και άρα ο commando δεν έχει κανένα χαρακτηρισμό...
παρατήρηση2: όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα διορισμού να γίνει αυτό διότι μπλέκουμε σε παραβίαση συνταγματικού δικαίου που είναι άλλη συζήτηση..
παρατήρηση 3: τελικά ποια κατηγορία να διοριστεί πρώτη αφού τιθενται περιορισμοί στο νούμερο...πες μου με ποιο κριτήριο θα πας...χρωστάς απάντηση από πριν...και για να  σε βοηθείσω ρώτα τον commando για να σε οδηγήσει στην αλήθεια...

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #780 στις: Απριλίου 10, 2010, 03:04:12 am »
Το βλέπετε κ commando τι υποστηρίζουν οι κύριοι......να μην διοριστεί άλλη ομάδα ....να διαβάσουν λέει και μετά......
Είδατε ότι δεν σκέφτονται όλοι όπως εσείς ?
Είδατε ότι αυτοί οι άνθρωποί δίνουν νόημα στο 4ο που έγραψα και δεν είχε καμία τρίπλα απλά καταγράφει ένα σημαντικό μερίδιο κατα την γνώμη μου παρτάκηδων που ευτηχώς εσύ δεν είστε?

Και για να τελειώνουμε ....Πως θα φαίνοταν αν έλεγα ότι είμαι Διοριστέος

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #781 στις: Απριλίου 10, 2010, 03:12:07 am »
Όλοι θα παλέψουμε και όλοι θα ματώσουμε φίλε και οι ΑΣΕΠίτες και οι 40μηνίτες και οι 24μηνίτες και οι 30μηνίτες και οι πολύτεκνοι και όλοι.ΌΛΟΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ το ΘΕΜΑ είναι Αν θα είμαστε μαζί και θα καταφέρουμε κάτι ή θα είμαστε χώρια και δεν θα κάνουμε τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #782 στις: Απριλίου 10, 2010, 03:14:37 am »
Το βλέπετε κ commando τι υποστηρίζουν οι κύριοι......να μην διοριστεί άλλη ομάδα ....να διαβάσουν λέει και μετά......
Είδατε ότι δεν σκέφτονται όλοι όπως εσείς ?
Είδατε ότι αυτοί οι άνθρωποί δίνουν νόημα στο 4ο που έγραψα και δεν είχε καμία τρίπλα απλά καταγράφει ένα σημαντικό μερίδιο κατα την γνώμη μου παρτάκηδων που ευτηχώς εσύ δεν είστε?

Και για να τελειώνουμε ....Πως θα φαίνοταν αν έλεγα ότι είμαι Διοριστέος

Αποσυνδεδεμένος Mitsios

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #783 στις: Απριλίου 10, 2010, 03:47:06 am »
Να υποθέσω ότι και εσύ δεν είσαι παρτάκιας αλλα κοιτάς την αξιοκρατία και δεν ανήκεις στους ΑΣΕΠίτες 2ης φουρνιάς....
το υπουργείο φιλε μου μας κάλεσε να δηλώσουμε συμμετοχή σε έναν αδιάβλητο διαγωνισμό προκειμένου να καλύψει τα κενά εκπαιδευτικών λειτουργών διαφόρων κατηγοριών με συγκεκριμένο αριθμό θέσεων. τι να κάνουμε... πρέπει να υπάρξει ένας μηχανισμός για να γίνει η σωστή επιλογή εκπαιδευτικών που θα υπηρετήσουν τη δημόσια εκπαίδευση, ένα φιλτράρισμα δηλαδή.
Στη δική μου σχολή ΣΕΛΕΤΕ αποφοιτήσαμε 50 ατομα το 2006 απο αυτά τα 40 δεν έχουν καμία παιδαγωγική  καθώς και γνωστική επάρκεια.. δώσαμε εξετάσεις πέρυσι τον Ιούνιο και περάσαμε 18 απο τους 200 με πτυχίο ΣΕΛΕΤΕ ή 50 απο τους 750 στον κλάδο μου. Εαν δεν υπήρχε αυτός ο διαγωνισμός όλοι αυτοί θα έμπαιναν κάποια στιγμή στην εκπαίδευση και το παιδί σου θα έχει καθηγητή αμόρφωτο κ άχρηστο κάτι που έχουμε όλοι συναντήσει σαν μαθητές. Tουλάχιστον   εγώ διαπίστωσα ότι επιτυχόντες στον κλάδο μου είναι όλοι οι άξιοι φοιτητές με παιδαγωγική και γνωστική επάρκεια.
Εμείς λάβαμε μέρος στο διαγωνισμό, διαβάσαμε, ξενυχτίσαμε είμαστε επιτυχόντες τελικά και το μόνο που ζητάμε είναι το υπουργείο να γεμίσει τα κενά με άξιους και δοκιμασμένους εκπαιδευτικούς για να μορφωθούν σωστά τα παιδιά μας. εάν θέλει να κάνει περικοπές σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αφήνει τα σχολεία χωρίς δασκάλους γιατί αποτελούν τη βάση για την διαμόρφωση της κοινωνίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2010, 03:49:31 am από Mitsios »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182834
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 704
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144