0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πήγαινα να κάνω αιτηση για πδσ και έλεγα θα με πάρουν κάποια στιγμή δεν μπορεί...τίποτα όμως...και άλλοι κάθε χρόνο τις ωρίτσες του....και διορίστηκαν...εμένα ποιος μου χαρίστηκε; .....
Πάντως, αν έμπαινε αύριο ως όρος ο Ασεπ (που δεν θα μπει ) για τους διορισμούς αυτού του Αυγούστου, ποια θα έπρεπε να είναι η σειρά προτεραιότητας για όλες τις κατηγορίες σύμφωνα με όσα λέτε; Αν είναι άξιο να διοριστούν οι Ασεπίτες κατά προτεραιότητα , δεν ακολουθούν αμέσως οι 24μηνίτες (με επιτυχία ασεπ); Έτσι θα έχαναν τον διορισμό αρκετοί που θα διορίζονταν με το 40% και τις θέσεις τους θα έπαιρναν 24μηνίτες. Επειδή κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί (να μπει χάριν αξιοκρατίας για τους φετινούς διορισμούς ως όρος ο Ασεπ ) και επειδή οποιαδήποτε αλλαγή στις προσλήψεις θα αφορά από το 2011 και μετά , βλέπω να μπαίνουν όλες οι κατηγορίες διοριστέων στην ίδια αφετηρία.
Δηλαδη ο commando είναι ανεγκέφαλος?Δεν νομίζω ,νομίζω ότι είναι εμπειρότερος και βλέπει τα πράγματα καλύτερα από εσένα....
εμένα ποιος μου χαρίστηκε; και θα μιλήσω για διορισμό των βυσμάτων; μα τόσο ανεγκέφαλο μέχεις; ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΑΤΩΣΑΝ...ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΉΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...οι υπόλοιποι να διαβάσουν και να δώσουν εξετάσεις...αυτό θα πρότεινα...
Παράθεσηεμένα ποιος μου χαρίστηκε; και θα μιλήσω για διορισμό των βυσμάτων; μα τόσο ανεγκέφαλο μέχεις; ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΑΤΩΣΑΝ...ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΉΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...οι υπόλοιποι να διαβάσουν και να δώσουν εξετάσεις...αυτό θα πρότεινα...Μπορεί να είστε στην ίδια ομάδα δεν έχετε όμως τις ίδιες απόψεις .Εσύ λές ότι όποιος υποστηρίζει αυτούς που δεν πέρασαν ΑΣΕΠ είναι ανεγκέφαλος και ότι πρέπει να δώσουν εξετάσεις!!!Ο commando υποστηρίζει σωστά κατα την γνώμη μου ΚΑΙ αυτήν την ομάδα.
Το βλέπετε κ commando τι υποστηρίζουν οι κύριοι......να μην διοριστεί άλλη ομάδα ....να διαβάσουν λέει και μετά......Είδατε ότι δεν σκέφτονται όλοι όπως εσείς ?Είδατε ότι αυτοί οι άνθρωποί δίνουν νόημα στο 4ο που έγραψα και δεν είχε καμία τρίπλα απλά καταγράφει ένα σημαντικό μερίδιο κατα την γνώμη μου παρτάκηδων που ευτηχώς εσύ δεν είστε?Και για να τελειώνουμε ....Πως θα φαίνοταν αν έλεγα ότι είμαι Διοριστέος
Να υποθέσω ότι και εσύ δεν είσαι παρτάκιας αλλα κοιτάς την αξιοκρατία και δεν ανήκεις στους ΑΣΕΠίτες 2ης φουρνιάς....