0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Sun στις Απριλίου 14, 2010, 09:33:30 pmdimisfl, όταν λες ότι το "τωρινό 60-40 θα διοριστεί φέτος" εννοείς στο 100% ; Το ξέρεις από κάπου ή είναι απλά η διαίσθησή σου ;Διαίσθηση δεν ξέρω, λογική σύμφωνα με τα δεδομένα που έχω δει. Είναι πως το βλέπει ο καθένας. Ταιριάζουν και τα νούμερα (3000). Εγώ αυτό κατάλαβα.
dimisfl, όταν λες ότι το "τωρινό 60-40 θα διοριστεί φέτος" εννοείς στο 100% ; Το ξέρεις από κάπου ή είναι απλά η διαίσθησή σου ;
στο παραπάνω που ανεφερα προσθεσαν ότι για τις κατηγορίες που εξαιρούνται Οι προσλήψεις και οι διορισμοί των ανωτέρω κατηγοριών συνεχίζονται κανονικά.
Παράθεση από: dimisfl στις Απριλίου 14, 2010, 09:37:08 pmΠαράθεση από: Sun στις Απριλίου 14, 2010, 09:33:30 pmdimisfl, όταν λες ότι το "τωρινό 60-40 θα διοριστεί φέτος" εννοείς στο 100% ; Το ξέρεις από κάπου ή είναι απλά η διαίσθησή σου ;Διαίσθηση δεν ξέρω, λογική σύμφωνα με τα δεδομένα που έχω δει. Είναι πως το βλέπει ο καθένας. Ταιριάζουν και τα νούμερα (3000). Εγώ αυτό κατάλαβα. Το 3000 δεν ταιριάζει και καλύτερα να μην το λέμε μπας και το ξεχάσουν....τα νούμερα πυ έχεις και υπογίζεις είναι μόνο για δευτεροβάθμια
Παράθεση από: geolil στις Απριλίου 14, 2010, 09:39:07 pmστο παραπάνω που ανεφερα προσθεσαν ότι για τις κατηγορίες που εξαιρούνται Οι προσλήψεις και οι διορισμοί των ανωτέρω κατηγοριών συνεχίζονται κανονικά.++++++++++++++++++Έτσι...άντε να χαιρόμαστε και λίγο
Παράθεση από: dimisfl στις Απριλίου 14, 2010, 09:40:37 pmΠαράθεση από: geolil στις Απριλίου 14, 2010, 09:39:07 pmστο παραπάνω που ανεφερα προσθεσαν ότι για τις κατηγορίες που εξαιρούνται Οι προσλήψεις και οι διορισμοί των ανωτέρω κατηγοριών συνεχίζονται κανονικά.++++++++++++++++++Έτσι...άντε να χαιρόμαστε και λίγοΆντε παιδιά με το καλό! Μακάρι!! Αυτό ευνοεί και τις υπόλοιπες κατηγορίες. Μακάρι να είναι όπως τα λέτε αλλά μην επαναπαύεστε γιατί αν δει αυτή πως καθόμαστε φρόνιμοι... θα μας αυτώσει κανονικά. Φωναχτε το δίκιο σας με κάθε τρόπο.Κι εμείς το ίδιο θα κάνουμε. Καμιά κατηγορία δεν είναι εναντίον καμιάς.. Μην ξαναμπούμε σε διαμάχη. Το δίκιο το δικό σας είναι και των άλλων και αντίστροφα. Αν μας δει ενωμένους θα σκυλιάσει.