0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από χολή άλλο τίποτα στα ανώνυμα φόρουμ. Αν και μερικές φορές ένα δίκιο υπάρχει.
γιατί δεν καταργούν τη ρήτρα "μόνο τρεις επιλογές". Γιατί δεν δίνουν πέντε ή εφτά ή ακόμη και απεριόριστες;ΥΓ: Οι διευθυντές πως ήξεραν και κλάφτηκαν; Εμένα ο διευθυντής μου δεν ξέρει ακόμη τίποτα για τις πρώτες αποσπάσεις.
Έχω ακόμα καλύτερη πρόταση: Oι μόνιμοι που θέλουν απόσπαση στα ΣΔΕ να έχουν πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ και σεμινάρια για την εκπαίδευση ενήλικων.
Καλησπέρα, υπάρχει μήπως κάποια πληροφόρηση για τις αποσπάσεις στα ΣΔΕ; Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει!!Λέτε να βγουν μετά τις 15 Αυγούστου;
Σε χθεσινή μου ερώτηση στη ΔΔ
Για να βγει συμπληρωματική προκήρυξη σημαίνει ότι έχουν δουλέψει την κανονική και υπάρχουν αποτελέσματα. Είναι απαράδεκτοι που δεν τα έχουν ανακοινώσει ακόμη.Αν αργήσουν θα μας αναγκάσουν να ξαναστείλουμε όλη τη χαρτούρα για τα έξι ΣΔΕ της συμπληρωματικής και θα τα φάνε κι αυτοί στη μάπα ... τι μαγειρέματα κάνουν δεν ξέρω ...
άι γεια σου ! η πλάκα θα είναι να σκέφτηκαν να τα βγάλουν όλα μαζί (αναγκαστικά τέλη αυγούστου; ). γιατί αλλιώς το να βγουν πχ τέλη της άλλης εβδομάδας , γιατί τότε θα υπογράψει η υπουργός (παίζει και αυτό) , απλώς γελοιοποιεί έτι περαιτέρω την υπηρεσία.