0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mου ειπε συναδελφος (δεν το ακουσα η ιδια, ισως ειναι ραδιο-αρβυλα) πως η Αννουλα υποστηριξε πως θα ευνοησει μονογονεϊκες οικογενειες!!! Αν οντως το ειπε αυτο, (διατηρω επιφυλαξεις!)...φανταστείτε τι εχει να γινει!!! Αν ο διορισμος των πολυτεκνων ευθυνοταν για την αυξηση της γεννητικοτητας στον εκπαιδευτικο κοσμο, τωρα εχουν να κλεισουν σπιτια...Για το τιποτα θα βγαινουν τα διαζυγια ή θα αυξηθουν οι ανυπαντρες μητερες!
Παράθεση από: fotini18 στις Φεβρουαρίου 09, 2010, 04:42:46 pmMου ειπε συναδελφος (δεν το ακουσα η ιδια, ισως ειναι ραδιο-αρβυλα) πως η Αννουλα υποστηριξε πως θα ευνοησει μονογονεϊκες οικογενειες!!! Αν οντως το ειπε αυτο, (διατηρω επιφυλαξεις!)...φανταστείτε τι εχει να γινει!!! Αν ο διορισμος των πολυτεκνων ευθυνοταν για την αυξηση της γεννητικοτητας στον εκπαιδευτικο κοσμο, τωρα εχουν να κλεισουν σπιτια...Για το τιποτα θα βγαινουν τα διαζυγια ή θα αυξηθουν οι ανυπαντρες μητερες! για τους άγαμους τι προβλέπει το υπουργείο;;;;
Eγω εχω εξω-γαμο. με καλυπτει?
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 10, 2010, 04:01:34 pmEγω εχω εξω-γαμο. με καλυπτει?Εσύ θα πληρώνεις και διατροφή!
Αν ισχύσει αυτό, την επόμενη μέρα που θα ανακοινωθεί επίσημα, εγώ θα έχω συλλάβει!!
Πάντως στη Σουηδία, μου είχαν πει κάποτε, ότι οι ανύπαντρες μητέρες στηρίζονται πολύ από το κράτος.