Σύνολο ψηφοφόρων: 97
Η ψηφοφορία έληξε: Απριλίου 25, 2010, 09:38:44 am
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμενα παλι το αντιθετο , το σχολειο μου αυτη την φορα ειχε περισσοτερη συμμετοχηεγω δεν απεργω ,απεχω απο 24μηνο 3-4 μορια και δεν θα ηθελα να ρισκαρω... βεβαια θα μου πεις "ποιος σου λεει οτι θα διοριστεις του χρονου με τα νεα δεδομενα??"
ΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ? ειναι σιγουρο? μπαινουν τα μορια κανονικα? πρωτη φορα το ακουω!!!
Στο Λύκειό μου απεργήσαμε δυστυχώς μόνο τα...4/15.....τι να πω! Ας ελπίσουμε ότι στους υπόλοιπους κλάδους είχε υψηλότερη συμμετοχή και να καλύφθηκε το δικό μας "κενό"Ανησυχώ τί θα γίνει στις 8 Μαρτίου που είναι απεργία μόνο της ΟΛΜΕ....προβλέπω πολύ χαμηλή συμμετοχή δυστυχώς.ΥΓ Το κομματόσκυλο ο Πρετεντέρης που είχε λυσσάξει τις τελευταίες μέρες να κράζει όλους τους συνδικαλιστές που "παρασύρουν τον κόσμο σε απεργίες σε τέτοιες δύσκολες εποχές για τη χώρα" σήμερα γιατί απήργησε άραγε;;;;
παιδια ωρομισθια ειμαι....
Παράθεση από: catwoman στις Φεβρουαρίου 24, 2010, 10:05:30 pmπαιδια ωρομισθια ειμαι.... Τότε δυστυχώς καλά σου έχουν πει καλά 24 μήνες συμπλήρωσες με ωρομισθία;;
απο το 1996 εργαζομαι απο δω και απο κει.....ωρομισθια
Παράθεση από: happiness στις Φεβρουαρίου 24, 2010, 11:53:40 pmΠαράθεση από: catwoman στις Φεβρουαρίου 24, 2010, 10:05:30 pmπαιδια ωρομισθια ειμαι.... Τότε δυστυχώς καλά σου έχουν πει καλά 24 μήνες συμπλήρωσες με ωρομισθία;; απο το 1996 εργαζομαι απο δω και απο κει.....ωρομισθια