0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τον τελευταίο καιρό έγινα μάρτυρας περιστατικών βίας μετά το σχόλασμα. Με πλησιάζουν τα παιδιά (γυμνάσιο) και μου λένε ότι φοβούνται να πάνε μόνα τους στο σπίτι, γιατί περιμένουν μεγαλύτεροι συμμαθητές τους ή παρέες ή συμμαθητές με συγγενείς τους (!) να τα δείρουν. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω σ' αυτές τις περιπτώσεις;Ο διευθυντής συνήθως έχει ήδη φύγει και αυτά γίνονται ενώ είμαι εκτός σχολείου, στο δρόμο προς το σπίτι.Δεν υπάρχει περίπτωση να με δουλεύουν τα παιδιά, όντως φοβούνται.Η περιοχή έχει πολλά κοινωνικά προβλήματα και κάποια παιδιά έχουν συγγενείς μέλη μαφίας.Μεθαύριο θα μιλήσω στο διευθυντή να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Αφορά όμως τα παιδιά του σχολείου του και θα έπρεπε να τον απασχολεί. Προφανώς είναι ανεπαρκής και διεκπεραιώνει απλά τα καθήκοντά του!
Ο διευθυντής μου με επέπληξε, επειδή τον απασχόλησα για θέμα που δεν αφορά το σχολείο.Μου είπε να μην τον ξαναενοχλήσω για προβλήματα μετά τη λήξη του ωραρίου.Κι εγώ στο παιδί που πριν από λίγο έκανα μάθημα και γελάσαμε, βαρεθήκαμε κλπ. θα πω "α, δεν μπορώ να κάνω τίποτα, τέλειωσε το ωράριό μου".