*

Αποστολέας Θέμα: Νεα πρόταση του υπουργείου για τα μόρια από τα δυσπρόσιτα..  (Αναγνώστηκε 12222 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ: Νεα πρόταση του υπουργείου για τα μόρια από τα δυσπρόσιτα..
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 03, 2010, 02:27:32 pm »
Όταν λέει ότι δεν θα ακολουθούν μάλλον εννοεί αυτό που γινόταν ως τώρα,να πηγαίνουν σε δυσπρόσιτα και μετά από ένα χρόνο το πολύ να ζητούν μετάθεση/απόσπαση αλλά να συνεχίζουν να μοριοδοτούνται σα να ήταν ακόμη στο δυσπρόσιτο και στην ουσία να παίρνουν απλά τα μόρια χωρίς να εργάζονται εκεί. Λογικά τα μόρια που μαζεύεις από οπουδήποτε (δυσπρόσιτο ή μη) αποτελούν την προϋπηρεσία σου κανονικά, αν ήταν να μηδενίζονται δεν υπάρχει καν λόγος ύπαρξής τους. Διαφορετικά δεν θα ήταν και "γενναίο" κίνητρο, όπως λέει, η μοριοδότηση αν είναι να πηγαίνεις στην άλλη άκρη και τα μόρια να μην μετράνε πουθενά μετά. Εγώ αυτό καταλαβαίνω πάντως από το συγκεκριμένο και με τόσα που έχουμε ακούσει. :-\ :-\

Αν είναι έτσι ,είναι δίκαιο μέτρο και θα σταματήσει την πριμοδότηση (κάποιων)
που με το έτσι θέλω(μέσον) έκλεβαν μόρια από τον κάθε νόμιμο εκπαιδευτικό.

Δεν καταλαβαίνω όμως και φοβάμαι τι θα γίνει με τις μέχρι τώρα επιτυχίες  στον ΑΣΕΠ        όπως επίσης   κάπου λέει ότι θα μετρούν μόνο τα μόρια των 2 επιτυχιών στον ασεπ.       δηλ. αν δεν τα πάω καλά (λέμε τώρα) στους δυο ασεπ για κάποιους λόγους που δεν έχουν σχέση με την ικανότητα και την απόδοση  μου      αλλά από καθαρή ατυχία κλπ. δεν τα πήγα καλά        δεν θα μου δίνει το δικαίωμα να ξαναδώσω;       αυτό λέει   η δεν το κατάλαβα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 03, 2010, 02:31:39 pm »

Όσο για τα κινητρα που λετε και θα πρεπε να δώσει το κράτος αν έκανε σοβαρη πολιτική αποκέντρωσης και τόνωσης των προβληματικών περιοχών, υπάρχουν λύσεις αλλά δεν τις θελουν, δεν τις βλέπουν (:).. Τι να πω..

Τα 'χω γραψει κι αλλού..

Να δίνονται δωρεάν κατοικίες με τους λογαριασμούς μέσα (και όχι επιδότηση ενοικίου, γιατί αν οι πονηροί ακρίτες το πάρουν χαμπάρι πως το κρατος σου δίνει 300-400 ευρω για σπίτι, τα ενοίκια θα πάνε στα ..700!)..Σπίτια δηλαδή με παροχες όπως επίπλωση, φως, νερο, θέρμανση, κοινόχρηστα, ίντερνετ για όλους τους εκπαιδευτικούς που πηγαίνουν εκεί..Κουπόνια για σουπερ μαρκετ και είδη πρωτης διαβίωσης και βέβαια διπλασιασμό του επιδόματος παραμεθορίου (χωρίς να γίνονται κρατήσεις όπως τώρα και τα 120 γίνονται ..90)

Πολλά παίζουν και μπορουνε να γίνουν συνδυαστικά (πχ, πληρη φοροαπαλλαγη η μηδενικές κρατησεις στους μισθούς των εκπαιδευτικών που υπηρετουν εκεί και για όσο ειναι εκεί, μετα την πάροδο 3-4 χρόνων να πηγαίνεις στην περιοχή- σχολείο της  πρωτης επιλογής σου κλπ), και όχι μόνο για τους εκπαιδευτικούς, αλλά...

Αν γινόντουσαν κάποια έστω από αυτα θα πηγαίναμε ..τρέχοντας!!!  ;D ;D ;D Κάνω λάθος;

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ σ αυτο αλλα για τα κουπονια...εεε μη το παρατραβαμε ..ειπαμε να ζηταμε εφικτα πραγματα..μη τα θελουμε και ολα δικα μας..
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 03, 2010, 02:36:38 pm »

Παράθεση

Δεν καταλαβαίνω όμως και φοβάμαι τι θα γίνει με τις μέχρι τώρα επιτυχίες  στον ΑΣΕΠ        όπως επίσης   κάπου λέει ότι θα μετρούν μόνο τα μόρια των 2 επιτυχιών στον ασεπ.       δηλ. αν δεν τα πάω καλά (λέμε τώρα) στους δυο ασεπ για κάποιους λόγους που δεν έχουν σχέση με την ικανότητα και την απόδοση  μου      αλλά από καθαρή ατυχία κλπ. δεν τα πήγα καλά        δεν θα μου δίνει το δικαίωμα να ξαναδώσω;       αυτό λέει   η δεν το κατάλαβα;

Αυτό που λέει τωρα είναι για τους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ..
Αυτό που αφηνει ανοικτό για το μέλλον (ή το υπονοεί), ναι, είναι αυτό...

Πιστευω πως (μάλλον) θα δινεται η δυνατότητα να δινει καποιος σε 2 διαγωνισμούς...

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 03, 2010, 02:46:04 pm από daniel »
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 03, 2010, 02:37:17 pm »
Πάντως βρε παιδιά πολύ σιβυλλικά είναι όλα αυτά κι επιδέχονται διαφορετικές ερμηνείες ή απαιτούν επεξηγήσεις. Αυτό εμένα μου δημιουργεί την εντύπωση ότι ήδη έχουν ετοιμάσει και τις ..."εξαιρέσεις" :P

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 03, 2010, 02:41:57 pm »

Anastasia86:
Παράθεση
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ σ αυτο αλλα για τα κουπονια...εεε μη το παρατραβαμε ..ειπαμε να ζηταμε εφικτα πραγματα..μη τα θελουμε και ολα δικα μας..

Σοβαρά; Πηγαινε να ψωνίσεις στην Τηλο πχ κι έλα να μου πεις.. ;D ;D ;D
Και γιατι δεν είναι εφικτό παρακαλώ; Αν δεν είναι αυτό (που είναι και το εφικτότερο σχεδόν όσων πρότεινα), δεν είναι τίποτα.. ;)

Οι εκπαιδευτικοί (και άλλες κατηγορίες εργαζομένων) είμαστε βορά στις ορεξεις των νησιωτων και μόνιμα (οικονομικά) θυματα των αισχροκερδών ορεξεων των ντοπίων..

Αν ο οικονομικός παράγοντας αποσυνδεθει, μπορεί να δούμε προκοπη..

(Εδώ ξερουν όλοι τους για το επιδομα παραμεθοριου και σου λεει "με παιρνει να του κανω αυξησεις, γιατι παιρνει επίδομα". όταν του λες πόσα είναι καθαρά, ψιλομαζεύεται.. )

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 03, 2010, 02:47:27 pm από daniel »
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 03, 2010, 02:55:07 pm »
 Τα κουπόνια θα εφαρμοστούν σε λίγο καιρό σε όλους τους Έλληνες έτσι πως είμαστε οικονομικά (η θέλουν να μας τα περνούν έτσι).
Κόβονται τα επιδόματα ,κόβονται τα δώρα       και ακούμε να λένε σήμερα        πάλι καλά  που μας κόβουν το 35%.       χαλαρές αντιδράσεις

Όχι βρε            με νοιάζει      θέλω να ζήσω                      θέλω να πληρώσουν αυτοί που τα πήραν            όχι πάλι εγώ.

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 03, 2010, 02:56:56 pm »

Παράθεση
Γιατί το να σου τα διαγράψουν εντελώς σα να μη δούλεψες καθόλου είναι απαράδεκτο νομίζω.

Αναστασία δεν υπάρχει περίπτωση για τελείως..μπορεί να σου δώσουν τα μισά ή κάτι τελος πάντων άλλο.. Αλλά ότι είναι, να είναι δικαιο και να είναι θεσμοθετημενο, να ξερει ο άλλος από πριν.. Άνθρωποι είμαστε, ανάγκες πάντα υπάρχουν (αρρωστιες, προβληματα υγείας κλπ κλπ) ..

Αν χρειαστει κάποιος συναδελφος να φυγει για σοβαρότατους λόγους, μην πάνε χαμενα τα 2 χρόνια του.. Να πάρει έστω τα μισά μόρια.. Και αν κάποια στιγμή μπορέσει ή θελήσει να ολοκληρωσει και τον 3ο χρόνο, να πάρει όσα θα έπαιρνε με κάποια ποσόστωση μειον (από τα 36 μόρια πχ, να πάρει τα 30..)

Έχεις δίκιο,κάπως έτσι πρέπει να γίνει αλλά να το ξέρουμε από πριν.Απλά σκέφτομαι ότι από τη μια είναι άδικο να σου πει πάρε απλά μόρια γιατί δεν έκατσες εκεί 3 χρόνια,ενώ τα 1-2 που έμεινες τράβηξες ζόρι στο δυσπρόσιτο,αλλά από την άλλη και να φύγεις στα μέσα της περιόδου και να πάρεις όλα τα μόρια που δούλεψες θα κάνει ορισμένους να πηγαίνουν εκεί για 1 χρόνο πχ να συμπληρώνουν μόρια και να φεύγουν μετά,δώρον άδωρον δηλαδή το όλο μέτρο. :-\ :-\ Μάλλον πρέπει να θεσπιστούν κριτήρια για όλα και να περιλαμβάνουν και τις περιπτώσεις ασθένειας ή έκτακτων αναγκών.

Όταν λέει ότι δεν θα ακολουθούν μάλλον εννοεί αυτό που γινόταν ως τώρα,να πηγαίνουν σε δυσπρόσιτα και μετά από ένα χρόνο το πολύ να ζητούν μετάθεση/απόσπαση αλλά να συνεχίζουν να μοριοδοτούνται σα να ήταν ακόμη στο δυσπρόσιτο και στην ουσία να παίρνουν απλά τα μόρια χωρίς να εργάζονται εκεί. Λογικά τα μόρια που μαζεύεις από οπουδήποτε (δυσπρόσιτο ή μη) αποτελούν την προϋπηρεσία σου κανονικά, αν ήταν να μηδενίζονται δεν υπάρχει καν λόγος ύπαρξής τους. Διαφορετικά δεν θα ήταν και "γενναίο" κίνητρο, όπως λέει, η μοριοδότηση αν είναι να πηγαίνεις στην άλλη άκρη και τα μόρια να μην μετράνε πουθενά μετά. Εγώ αυτό καταλαβαίνω πάντως από το συγκεκριμένο και με τόσα που έχουμε ακούσει. :-\ :-\

Αν είναι έτσι ,είναι δίκαιο μέτρο και θα σταματήσει την πριμοδότηση (κάποιων)
που με το έτσι θέλω(μέσον) έκλεβαν μόρια από τον κάθε νόμιμο εκπαιδευτικό.

Δεν καταλαβαίνω όμως και φοβάμαι τι θα γίνει με τις μέχρι τώρα επιτυχίες  στον ΑΣΕΠ        όπως επίσης   κάπου λέει ότι θα μετρούν μόνο τα μόρια των 2 επιτυχιών στον ασεπ.       δηλ. αν δεν τα πάω καλά (λέμε τώρα) στους δυο ασεπ για κάποιους λόγους που δεν έχουν σχέση με την ικανότητα και την απόδοση  μου      αλλά από καθαρή ατυχία κλπ. δεν τα πήγα καλά        δεν θα μου δίνει το δικαίωμα να ξαναδώσω;       αυτό λέει   η δεν το κατάλαβα;

Η αποτυχία στον ΑΣΕΠ δυστυχώς δε γνωρίζει ατυχίες και τύχη.Μόνο ένα αριθμητικό αποτέλεσμα είμαστε για αυτούς που σε κρίνει επιτυχών ή όχι. :( :(
Όσο για τα μόρια μήπως εννοεί τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ; Δηλαδή αυτούς που δίνουν κάθε φορά και είναι επιτυχόντες και κάνουν έτσι συλλογή μορίων από το 1998 πχ μέχρι σήμερα.Γιατί αν δίνεις κάθε φορά και μαζεύεις έτσι λίγα λίγα μόρια κάποια στιγμή θα διοριστείς αργά ή γρήγορα.Ίσως να θέλει να αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο και να μετρήσει μόνο τους επιτυχόντες στους πιο πρόσφατους και οι αποτυχόντες απλά να ξαναδίνουν (δεν τους χαλάει 20
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 03, 2010, 03:00:17 pm »

Anastasia86:
Παράθεση

Και γιατι δεν είναι εφικτό παρακαλώ; Αν δεν είναι αυτό (που είναι και το εφικτότερο σχεδόν όσων πρότεινα), δεν είναι τίποτα.. ;)

Οι εκπαιδευτικοί (και άλλες κατηγορίες εργαζομένων) είμαστε βορά στις ορεξεις των νησιωτων και μόνιμα (οικονομικά) θυματα των αισχροκερδών ορεξεων των ντοπίων..

(Εδώ ξερουν όλοι τους για το επιδομα παραμεθοριου και σου λεει "με παιρνει να του κανω αυξησεις, γιατι παιρνει επίδομα". όταν του λες πόσα είναι καθαρά, ψιλομαζεύεται.. )

σε ευχαριστω για την δεκαετια που μου αφαιρεσες ;D ;D..
δεν ξερω πως ειναι στη Τηλο τα πραγματα με τα σουπερ μαρκετ ,αλλα ρε συ με τα κουπονια ,μου θυμιζει αλλες εποχες και αλλα συστηματα..τι να πω..χανεις τον αυτοσεβασμο σου ετσι..δλδ εσυ θα πηγαινες να ψωνισεις με κουπονια;;;;;;
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 03, 2010, 03:06:39 pm »
Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι θα μαζεύουμε μόρια από κάθε θέση ξεχωριστά και θα τα χρησιμοποιούμε για να πάρουμε μετάθεση αλλού και μετά πάλι από την αρχή;
Δηλαδή (γιατί και εγώ δύσκολα το καταλαβαίνω όπως το έγραψα), Διορίζομαι σε ένα δυσπρόσιτο, θα έχω την υποχρέωση να καθίσω 3 χρόνια και θα πάρω τα μόρια των τριών χρόνων, ας πούμε 30. Όταν πάρω μετάθεση και πάω σε κάποιο μέρος με αυτά τα 30 μόρια, ας πούμε στην Καβάλα, μετά τα μόρια μου θα μηδενιστούν και θα αρχίζω να μετράω πάλι από τηνα αρχή. Ας πούμε ότι η Καβάλα μου δίνει 4 μόρια το χρόνο και μένω εκεί 3 χρόνια, θα έχω 3Χ4=12 μόρια, πούλοιπόν μπορώ να πάω με 12 μόρια; Ας πούμε στην Ξάνθη. Εκέι, πάλι θα ηδενιστούν τα μόρια μου και θα αρχίζουνα πό την αρχή.
Τώρα, αν θελήσω να πάω σε δυσπρόσιτο με μετάθεση (και όχι με διορισμό) ίσως να μου δίνει κάποια επιπλέον μόρια (π.χ. αντί για 10 τη χρονιά, μπορεί να μου δίνει 15), αλλά εγώ θα έχω την υποχρέωση να παραμέινω για 3 χρόνια για να πάρω αυτά τα επιπλέον μόρια, αλλιώς θα πάρω τα κανονικά μόρια που δίνει το δυσπρόσιτο (π.χ. 10 τη χρονιά)...
Αυτό καταλαβαίνω εγώ....

Α, και φυσικά δεν θα έχω δικαίωμα να πάρω απόσπαση από το δυσπρόσιτο, ή αν πάρω δεν θα παίρνω τα πολλά μόρια, αλλά θα πάρω τα μόρια του κοντινότερου σχολέιου (πράγμα που είναι απολύτως δίκαιο)
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 03, 2010, 03:15:24 pm »

Anastasia86:
Παράθεση

Daniel πρόσεχε τι λες,κρατάω..Μακρόπουλο!χιχιχιχι!!(πλάκα κάνω!) ;D ;D Η συνονόματη το είπε, αν και ομολογώ πως συμφωνώ!! ;) ;) Όχι για τον αυτοσεβασμό μόνο,αλλά αν μας τα δώσουν όλα αυτά (λέμε τωρα) εμείς για τι θα δουλεύουμε να πληρώνουμε στο τέλος; (Μαζοχιστική σκέψη,το ξέρω..αλλά μια απορία έχω κι εγώ!! :-[  Υποθετικές οι παροχές,υποθετικές και οι ερωτήσεις,μη βαράτε! 8) 8) )
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 03, 2010, 04:52:10 pm »

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι θα μαζεύουμε μόρια από κάθε θέση ξεχωριστά και θα τα χρησιμοποιούμε για να πάρουμε μετάθεση αλλού και μετά πάλι από την αρχή;
Δηλαδή (γιατί και εγώ δύσκολα το καταλαβαίνω όπως το έγραψα), Διορίζομαι σε ένα δυσπρόσιτο, θα έχω την υποχρέωση να καθίσω 3 χρόνια και θα πάρω τα μόρια των τριών χρόνων, ας πούμε 30. Όταν πάρω μετάθεση και πάω σε κάποιο μέρος με αυτά τα 30 μόρια, ας πούμε στην Καβάλα, μετά τα μόρια μου θα μηδενιστούν και θα αρχίζω να μετράω πάλι από τηνα αρχή. Ας πούμε ότι η Καβάλα μου δίνει 4 μόρια το χρόνο και μένω εκεί 3 χρόνια, θα έχω 3Χ4=12 μόρια, πούλοιπόν μπορώ να πάω με 12 μόρια; Ας πούμε στην Ξάνθη. Εκέι, πάλι θα ηδενιστούν τα μόρια μου και θα αρχίζουνα πό την αρχή.
Τώρα, αν θελήσω να πάω σε δυσπρόσιτο με μετάθεση (και όχι με διορισμό) ίσως να μου δίνει κάποια επιπλέον μόρια (π.χ. αντί για 10 τη χρονιά, μπορεί να μου δίνει 15), αλλά εγώ θα έχω την υποχρέωση να παραμέινω για 3 χρόνια για να πάρω αυτά τα επιπλέον μόρια, αλλιώς θα πάρω τα κανονικά μόρια που δίνει το δυσπρόσιτο (π.χ. 10 τη χρονιά)...
Αυτό καταλαβαίνω εγώ....

Α, και φυσικά δεν θα έχω δικαίωμα να πάρω απόσπαση από το δυσπρόσιτο, ή αν πάρω δεν θα παίρνω τα πολλά μόρια, αλλά θα πάρω τα μόρια του κοντινότερου σχολέιου (πράγμα που είναι απολύτως δίκαιο)

Αν εννοούν αυτό είναι εντελώς πατάτα.. Και άδικο και δε βγαζει νόημα...

Με το υπάρχον συστημα μοριοδότησης, αν επέμβουν σε 2-3 πραγματάκια (πχ επαναπροσδιορισμό μοριοδότησης κάποιων περιοχων να εξαλειφθεί πλήρως το φαινόμενο να είσαι δίπλα στην Αθήνα με 7, 8, 10 μοριάκια όσα παιρνει και ο άλλος στη
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 03, 2010, 04:56:57 pm από daniel »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 03, 2010, 05:04:27 pm »
οντως δεν εχω ζησει ,αλλα φιλοι μου απ το πρωην ανατολικο βερολινο μου εχουν πει..οσο για το " χωθηκα" το προσπαιρνω..
αυτοσεβασμο ρε συ ..εγω δεν θα ενοιωθα καλα να πηγαινα με κουπονια να ψωνισω,οσο αθλια και να ηταν τα οικονομικα μου απλα δεν θα το εκανα..θεωρω οτι ειναι ενα ειδος στιγματισμου...αχ μωρε τον ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ τον καθηγητη ηρθε με τα κουπονακια του ..δλδ θα σωθεις με 30 ή 50 ευρω;;;
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 03, 2010, 05:13:45 pm »
Πάντως, ούσα από παραμεθώριο περιοχή όχι δυσπρόσιτη) και έχοντας κάνει το δυσπρόσιτο μου, μπορώ να πω ότι εμένα (το τονίζω αυτό) δεν μου φάνηκαν μεγάλες διαφορές στα είδη πρω΄της ανάγκης. Οι τιμές δηλαδή εκέι που ήμουν ήταν ίδιες με εδώ που είμαι τώρα (μάλλον με εκεί που πήρα μετάθεση γιατί τώρα είμαι στο εξωτερικό). πχ. Ντομάτες: 1,5 ευρώ το κιλό εκέι, 1,70 εδώ, είδη σούπερ μάρκετ (καθαριστικά κλπ): ίδια τιμή, ποτά: εκέι πιο φτηνά, τρόφιμα (κρέας, μακαρόνια, ρύζι κλπ): ίδια τιμή, ενοίκια: πολύ πιο φθηνά εκεί (δίχωρη γκαρσονιέρα επιπλωμένη 270 ευρώ εκέι, δίχωρη γκαρσονιέρα άδεια 300 ευρώ εδώ)...
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 03, 2010, 05:21:18 pm »
Αυτό καταλαβαίνω εγώ....

Αυτή νομίζω ότι είναι η διάθεση του υπουργείου. Αφενός να μειώσουν τις μεταθέσεις κι αφετέρου να προετοιμάσουν το έδαφος για το μακροπρόθεσμο (όχι και πολύ μάλλον) σχέδιο για προσλήψεις όχι σε επίπεδο περιφέρειας αλλά από την περιφέρεια. Όχι σε κεντρικό επίπεδο αλλά σε τοπικό μέσω κάποιου Καλλικράτη (αυτού, του επόμενου; άγνωστο)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)