0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
από ό,τι είδα ειναι να παρουσιαστείς από 15 ως 17 μαρτίου. αυτές ειναι οι 3 μέρες που σου δίνουν. Αν παρουσιαστείς όμως στις 17 θα χάσεις μόρια 2 ημερών! Κάποιοι παρουσιάστηκαν σήμερα για παράδεισμα και θα μετρήσουν τα μόρια από 15 μαρτιου ενω εσένα ...Πήγαινε όσο πιο γρήγορα μπορείς , εγω σε μια μέρα έκανα βαλίτσες, μία μέρα ταξίδεψα (πήγα 12 ώρες από το σπίτι μου) και την τελευταία παρουσιάστηκα. Μην αγχώνεσαι, σε καταλαβαίνω, δεν ειναι τόσο φοβερό, θα τακτοποιηθείς σιγά σιγά. Στην Ελλάδα πας, όλοι ειναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και σπίτι να βρεις και να μάθεις τον τόπο τους. Αν υπάρχει οικογενειακό κώλυμα τότε δεν ξέρω, μίλησε μα το διευθυντή σου...
Μα συνέβη σε μέναΌπως είπα παρουσιάστηκα την τελευταία μέρα και μου έδωσαν προϋπηρεσία με 2 μέρες λιγότερες, έτσι με πέρασαν κάποια άτομα στον πίνακα την επόμενη χρονιά!Κάθε μέρα κάνουν και διαφορετικό πρακτικό, με όσους παρουσιάστηκαν. Έτσι μία μαθηματικός που παρουσιάστηκε την πρώτη μέρα είχε δικό της πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας και εμείς που παρουσιαστήκαμε την τρίτη μέρα είχαμε άλλο πρακτικό και φυσικά διαφορετική βεβαιώση προϋπηρεσίας.Το ίδιο συμβαίνει και στους διορισμούς, άλλο ειναι να παρουσιαστείς την πρώτη μέρα και άλλο την τρίτη, έχεις διαφορετικό πρακτικό ανάληψης.
Σε μας τουλάχιστον (ΔΔΕ Ευβοίας) και τις 2 χρονιές που παρουσιάστηκα αναπληρώτρια, αλλά και συνάδελφοι που παρουσιάστηκαν σε άλλη φάση αναπληρωτών, είχαν 1 πρακτικό με όλα τα ονόματα και όποτε πήγαινε ο καθένας απλώς υπέγραφε. Γι' αυτό το είπα. Δεν ήξερα ότι κάθε ΔΔΕ λειτουργεί διαφορετικά.