0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή πάω αύριο και δουλεύω κατευθείαν αύριο?Επειδή δεν μένω μόνιμα εκει που με διόρισαν γι αυτο λεω αν θα μου δωσουν κάποιες μέρες προθεσμια ετσι ωστε να τακτοποιηθω(να βρω που θα μείνω)!
Παράθεση από: anaplirwtissos στις Μαρτίου 15, 2010, 08:18:12 pmΔηλαδή πάω αύριο και δουλεύω κατευθείαν αύριο?Επειδή δεν μένω μόνιμα εκει που με διόρισαν γι αυτο λεω αν θα μου δωσουν κάποιες μέρες προθεσμια ετσι ωστε να τακτοποιηθω(να βρω που θα μείνω)!Από όσο ξέρω, δεν δίνουν καμία προθεσμία! Δεν ενδιαφέρονατι αν έχεις πού να μέινεις, αν πηγαινοέρχεσαι κλπ. Η κολλητή μου πέρυσι από Θράκη πήγε στα Χανιά και αμέσως έπιασε δουλειά. Έμενε σε ξενοδοχείο και έψαχνε για σπίτι τα απογεύματα.... Το ίδο έγινε και όταν διορίστηκα (μόνιμα) εγώ. Διορίστηκα σε νησί, έπρεπε να παρουσιαστώ σε άλλο νησί, και την επόμενη μέρα άρχισα να δουλεύω...
Μια βοήθεια..Με πήραν αναπληρωτη ..Οταν υπογράψω την ανάληψη υπηρεσίας την επόμενη μέρα κατευθείαν πάω στο σχολείο ή μου δινουν κάποιες μέρες προθεσμία??
Παράθεση από: emmaki στις Μαρτίου 15, 2010, 08:26:49 pmΠαράθεση από: anaplirwtissos στις Μαρτίου 15, 2010, 08:18:12 pmΔηλαδή πάω αύριο και δουλεύω κατευθείαν αύριο?Επειδή δεν μένω μόνιμα εκει που με διόρισαν γι αυτο λεω αν θα μου δωσουν κάποιες μέρες προθεσμια ετσι ωστε να τακτοποιηθω(να βρω που θα μείνω)!Από όσο ξέρω, δεν δίνουν καμία προθεσμία! Δεν ενδιαφέρονατι αν έχεις πού να μέινεις, αν πηγαινοέρχεσαι κλπ. Η κολλητή μου πέρυσι από Θράκη πήγε στα Χανιά και αμέσως έπιασε δουλειά. Έμενε σε ξενοδοχείο και έψαχνε για σπίτι τα απογεύματα.... Το ίδο έγινε και όταν διορίστηκα (μόνιμα) εγώ. Διορίστηκα σε νησί, έπρεπε να παρουσιαστώ σε άλλο νησί, και την επόμενη μέρα άρχισα να δουλεύω... Είναι σιγουρο αυτο???Απλα μου φαίνεται λιγο τραβηγμενο να μην σου δίνουν ουτε 2 -3 μέρες!!!Δηλαδή εγω πρέπει να παω με τον σάκο μου να υπογράψω και απο εκει σφαιρα στο σχολείο ??Μήπως σε σένα έγινε αυτο επειδη ησουν μονιμη???
2-3 μέρες σου δίνουν για να παρουσιαστείς. Από τη στιγμή που σου ανακοινώσουν το σχολείο, παρουσιάζεσαι απευθείας ή το αργότερο την άλλη μέρα.
από ό,τι είδα ειναι να παρουσιαστείς από 15 ως 17 μαρτίου. αυτές ειναι οι 3 μέρες που σου δίνουν. Αν παρουσιαστείς όμως στις 17 θα χάσεις μόρια 2 ημερών! Κάποιοι παρουσιάστηκαν σήμερα για παράδεισμα και θα μετρήσουν τα μόρια από 15 μαρτιου ενω εσένα ...Πήγαινε όσο πιο γρήγορα μπορείς , εγω σε μια μέρα έκανα βαλίτσες, μία μέρα ταξίδεψα (πήγα 12 ώρες από το σπίτι μου) και την τελευταία παρουσιάστηκα. Μην αγχώνεσαι, σε καταλαβαίνω, δεν ειναι τόσο φοβερό, θα τακτοποιηθείς σιγά σιγά. Στην Ελλάδα πας, όλοι ειναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και σπίτι να βρεις και να μάθεις τον τόπο τους. Αν υπάρχει οικογενειακό κώλυμα τότε δεν ξέρω, μίλησε μα το διευθυντή σου...