0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.youtube.com/watch?v=ZT-r0XlwJOs
Δαίμονα κικλήσκω - μεγάλαν ηγήτορα φρικτόν,μειλίχιον Δία, παγγενέτην, βιοδώτορα θνητών,Ζήνα μέγαν, πολύπλαγκτον, αλάστορα, παμβασιλήα,πλουτοδότην, οπόταν γε βρυάζων οίκον εσέλθηι,έμπαλι δέ τρύχοντα βίον θνητών πολυμόχθων:εν σοί γάρ λύπης τε χαράς - κληίδες οχούνται.τοιγάρ τοι, μάκαρ, αγνέ, πολύστονα κήδε' ελάσσας,όσσα βιοφθορίην πέμπει κατά γαίαν άπασαν,ένδοξον βιοτής γλυκερόν τέλος εσθλόν οπάζοις.οι φιλολογοι παρακαλω εχουν τον λόγο
Παράθεση από: paraxenos στις Ιουλίου 17, 2010, 11:39:59 amΔαίμονα κικλήσκω - μεγάλαν ηγήτορα φρικτόν,μειλίχιον Δία, παγγενέτην, βιοδώτορα θνητών,Ζήνα μέγαν, πολύπλαγκτον, αλάστορα, παμβασιλήα,πλουτοδότην, οπόταν γε βρυάζων οίκον εσέλθηι,έμπαλι δέ τρύχοντα βίον θνητών πολυμόχθων:εν σοί γάρ λύπης τε χαράς - κληίδες οχούνται.τοιγάρ τοι, μάκαρ, αγνέ, πολύστονα κήδε' ελάσσας,όσσα βιοφθορίην πέμπει κατά γαίαν άπασαν,ένδοξον βιοτής γλυκερόν τέλος εσθλόν οπάζοις.οι φιλολογοι παρακαλω εχουν τον λόγο paraxene,τέτοιος ύμνος στο Δία! Δεν οίδα αν του αξίζει ! Πάντως ό,τι θέλετε στους φιλολόγους τρέχετε...Για μεταφράσεις , για βαφτίσια ,για στίχους και πάει λέγοντας …Και από πάνω τους λέτε και φελολόγους, φιλιλόγους κλπ.Πάντως αν θέλεις τη μετάφραση ,την οίδα,την οίδα !
Παράθεση από: desperino στις Ιουλίου 17, 2010, 09:29:00 pmΠαράθεση από: paraxenos στις Ιουλίου 17, 2010, 11:39:59 amΔαίμονα κικλήσκω - μεγάλαν ηγήτορα φρικτόν,μειλίχιον Δία, παγγενέτην, βιοδώτορα θνητών,Ζήνα μέγαν, πολύπλαγκτον, αλάστορα, παμβασιλήα,πλουτοδότην, οπόταν γε βρυάζων οίκον εσέλθηι,έμπαλι δέ τρύχοντα βίον θνητών πολυμόχθων:εν σοί γάρ λύπης τε χαράς - κληίδες οχούνται.τοιγάρ τοι, μάκαρ, αγνέ, πολύστονα κήδε' ελάσσας,όσσα βιοφθορίην πέμπει κατά γαίαν άπασαν,ένδοξον βιοτής γλυκερόν τέλος εσθλόν οπάζοις.οι φιλολογοι παρακαλω εχουν τον λόγο paraxene,τέτοιος ύμνος στο Δία! Δεν οίδα αν του αξίζει ! Πάντως ό,τι θέλετε στους φιλολόγους τρέχετε...Για μεταφράσεις , για βαφτίσια ,για στίχους και πάει λέγοντας …Και από πάνω τους λέτε και φελολόγους, φιλιλόγους κλπ.Πάντως αν θέλεις τη μετάφραση ,την οίδα,την οίδα !προσπαθω να βγαλω το αχτι μου ........σεις με βαφτίσατε παραξενο aristos2...... η μεταφραση που μου ζητάς την ειδα την ξανθουλατην ειδα χθες αργανα μπαινει στην βαρκουλαμαζι με τον psara
Παράθεση από: paraxenos στις Ιουλίου 18, 2010, 02:16:45 amπροσπαθω να βγαλω το αχτι μου ........σεις με βαφτίσατε παραξενο aristos2...... η μεταφραση που μου ζητάς την ειδα την ξανθουλατην ειδα χθες αργανα μπαινει στην βαρκουλαμαζι με τον psara... την είδες την ξανθούλατην είδες χθες αργάνα μπαίνει στη βαρκουλαμαζί με τον psara ...;Ανήκουστο βεβαίωςμ' άκρως δεδομένοτου αλιέως το κλέοςνα παρασύρει το καημένο ...!
προσπαθω να βγαλω το αχτι μου ........σεις με βαφτίσατε παραξενο aristos2...... η μεταφραση που μου ζητάς την ειδα την ξανθουλατην ειδα χθες αργανα μπαινει στην βαρκουλαμαζι με τον psara
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 16, 2010, 05:20:03 pmΚάθε τόπικ έχει τον πρόεδρό του, δηλαδή! Καλά, θα επικεντρωθώ στο τόπικ της μουσικής που έχω και τα μέσα (Μάρκο, Ρόζυ, Millhaven). ... είσαι παντού ευπρόσδεκτη ..., στο λέει ο έσχατος στρατιώτης τούτου του τόπικ ...!
Κάθε τόπικ έχει τον πρόεδρό του, δηλαδή! Καλά, θα επικεντρωθώ στο τόπικ της μουσικής που έχω και τα μέσα (Μάρκο, Ρόζυ, Millhaven).
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 16, 2010, 05:25:37 pmΠαράθεση από: LK στις Ιουλίου 16, 2010, 05:20:03 pmΚάθε τόπικ έχει τον πρόεδρό του, δηλαδή! Καλά, θα επικεντρωθώ στο τόπικ της μουσικής που έχω και τα μέσα (Μάρκο, Ρόζυ, Millhaven). ... είσαι παντού ευπρόσδεκτη ..., στο λέει ο έσχατος στρατιώτης τούτου του τόπικ ...!ωχ! τι εγινε; ; ; ; εχουμε εκλογες; ; ; Προεδρος του Τοπικ "το ποιημα της ημερας" ο aristos2 ; ; ; http://www.youtube.com/watch?v=MkGImQWD1xkΜουσική: Γιάννης ΜαρκόπουλοςΣτίχοι: Κώστας
Στο περιγιάλι το κρυφό - Γιώργος ΣεφέρηςΣτον ταβερνιάρη τον κουφό,σαν καλιακούδα μαύρο,παρήγγειλα μερίδα γαύρο,μα μού 'φερε ροφό...Πάνω στο πιάτο -ο λα λα-,με την βλακώδη του όψη,ποιός θα τολμήσει να τον κόψει,ροφό δέκα κιλά;Γαμώ την τύχη μου, γιατί;λερώθηκα στο πέτο...τύλιξα το φαΐ πακέτο,να πάω και στο γατί.