0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτός που εξουσιάζει τους άλλους έχει ισχύ, αυτός που εξουσιάζει τον εαυτό του έχει δύναμη (Λαο Τσι)
Ο άνδρας δημιουργεί την ζωή του, η γυναίκα δικαιολογεί την δική της.ΑίσωποςΟυφφφφ ...!
Παράθεση από: paraxenos στις Αυγούστου 10, 2010, 11:39:07 pmΑυτός που εξουσιάζει τους άλλους έχει ισχύ, αυτός που εξουσιάζει τον εαυτό του έχει δύναμη (Λαο Τσι)Η αλαζονεία είναι ένα ζευγάρι ξυλοπάπουτσα ,ψηλώνουν τον άνθρωπο μα δεν τον μεγαλώνουν. Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 10, 2010, 11:10:22 pmΟ άνδρας δημιουργεί την ζωή του, η γυναίκα δικαιολογεί την δική της.ΑίσωποςΟυφφφφ ...!Ουφφφφ ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λόγω ανωτέρας βίαςπήρες τη μετάθεσή σουδάσκαλος της επαρχίαςτου νομού του παραδείσου.Δίδαξε λοιπόν ανθρώπουςγια να γίνουν δουλευτάδεςαλλά πες και για τους τρόπουςπου 'χουνε κάποιοι φονιάδες.Πες τους για τις πανουργίεςτη βρωμιά και την απάτηκι άσε τις χρονολογίεςκάποιος άλλος να τους μάθει.Μπλε σακάκι, τετριμμένοεικοστή πέμπτη Μαρτίουσε θυμάμαι δάσκαλέ μουστην εξέδρα του σχολείου.Δίδαξε λοιπόν ανθρώπουςγια να γίνουν δουλευτάδεςαλλά πες και για τους τρόπουςπου 'χουνε κάποιοι φονιάδες.Πες τους για τις πανουργίεςτη βρωμιά και την απάτηκι άσε τις χρονολογίεςκάποιος άλλος να τους μάθει.
Παράθεση από: paraxenos στις Αυγούστου 10, 2010, 05:14:13 pmΛόγω ανωτέρας βίαςπήρες τη μετάθεσή σουδάσκαλος της επαρχίαςτου νομού του παραδείσου.Δίδαξε λοιπόν ανθρώπουςγια να γίνουν δουλευτάδεςαλλά πες και για τους τρόπουςπου 'χουνε κάποιοι φονιάδες.Πες τους για τις πανουργίεςτη βρωμιά και την απάτηκι άσε τις χρονολογίεςκάποιος άλλος να τους μάθει.Μπλε σακάκι, τετριμμένοεικοστή πέμπτη Μαρτίουσε θυμάμαι δάσκαλέ μουστην εξέδρα του σχολείου.Δίδαξε λοιπόν ανθρώπουςγια να γίνουν δουλευτάδεςαλλά πες και για τους τρόπουςπου 'χουνε κάποιοι φονιάδες.Πες τους για τις πανουργίεςτη βρωμιά και την απάτηκι άσε τις χρονολογίεςκάποιος άλλος να τους μάθει.πολύ ωραιο!!!!! Ευχαριστουμε!!!!!! να γινει υμνος των απανταχου αμω & ακω υπαρχει λινκ να το ακουσουμε; ;
Τὸ ΨωμίἝνα τεράστιο καρβέλι, μιὰ πελώρια φραντζόλα ζεστὸ ψωμί, εἶχε πέσει στὸ δρόμο ἀπὸ τὸν οὐρανό,ἕνα παιδὶ μὲ πράσινο κοντὸ βρακάκι καὶ μὲ μαχαίριἔκοβε καὶ μοίραζε στὸν κόσμο γύρω,ὅμως καὶ μία μικρή, ἕνας μικρὸς ἄσπρος ἄγγελος. κι αὐτὴ μ᾿ ἕνα μαχαίρι ἔκοβε καὶ μοίραζεκομμάτια γνήσιο οὐρανὸκι ὅλοι τώρα τρέχαν σ᾿ αὐτή, λίγοι πηγαῖναν στὸ ψωμί,ὅλοι τρέχανε στὸν μικρὸν ἄγγελο ποὺ μοίραζε οὐρανό!Ἂς μὴν τὸ κρύβουμε.Διψᾶμε γιὰ οὐρανό. Μίλτος Σαχτούρης
Πάντα να συγχωρείς τους εχθρούς σου. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για αυτούς.Oscar WildeΚαλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος.Καρλ ΜαρξΔύο πράγματα είναι αιώνια: Το σύμπαν και η ανοησία των ανθρώπων… Αν και για το σύμπαν, έχω αρχίσει τελευταία να αμφιβάλλω…Άλμπερτ ΑϊνστάινΚυνικός είναι ο άνθρωπος που όταν μυρίζει λουλούδια, ψάχνει να βρει το φέρετρο.H. L. MenkenΔημοσιογράφος είναι αυτός που, εκ των υστέρων, ξέρει τα πάντα εκ των προτέρων.Karl KrausΕίμαι μια καταπληκτική νοικοκυρά. Κάθε φορά που εγκαταλείπω έναν άντρα κρατάω εγώ το σπίτι του.Ζα Ζα ΓκαμπόρΔόξα τω Θεώ, είμαι άθεος.Salvador DaliΠερισσότεροι νόμοι, λιγότερη δικαιοσύνη.ΚικέρωνΌταν η Ευρώπη ανοίγει το στόμα της, είναι για να χασμουρηθεί.Φρανσουά ΜιττεράνΟ άντρας κλέβει το πρώτο φιλί, ικετεύει για το δεύτερο, απαιτεί το τρίτο, παίρνει το τέταρτο, δέχεται το πέμπτο και ανέχεται όλα τα υπόλοιπα.Έλεν ΡόουλαντΟ άνδρας δημιουργεί την ζωή του, η γυναίκα δικαιολογεί την δική της.ΑίσωποςΑν ένας υπουργός εξωτερικών αρχίζει να υπερασπίζεται μέχρι θανάτου μια «συμφωνία ειρήνης», πρέπει να είστε βέβαιοι ότι η κυβέρνησή του έχει ήδη παραγγείλει νέα θωρηκτά και αεροπλάνα.Ιωσήφ ΣτάλινΚάποτε έκοψα το ποτό και τις γυναίκες. Ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά της ζωής μου.George BestΠιστεύω πως το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι πολύ ωραίο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό.Woody AllenΔεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο όπως η αφοσίωση μιας παντρεμένης γυναίκας. Κρίμα που κανένας σύζυγος δεν την έχει γνωρίσει.Oscar WildeΜη μου τους κύκλους τάραττε.ΑρχιμήδηςΟυφφφφ ...!
«Η ραγισμένη ψυχή»Η ραγισμένη μου ψυχή είναιένα βότσαλο στου ονείρου το βυθόπου παίζει με το κύμα,γίνεται «ένα» με της θάλασσαςτο ποίημα, μοιάζει μεκαράβι στ’ ανοιχτάμε τα πανιά λευκάστου ορίζοντα το νήμα. Μαρίνα Παναγιωτάκηwww.mypoems.gr
Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΖΩΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΑΙΝΙΩΝ :Αντιγραφη : ο κλεψας του κλεψαντοςΛογια δασκαλου : οσα παιρνει ο ανεμοςΣηκωμα στο μαθημα : η σιωπη τν αμνωνΤελευται θρανια : συνοικια το ονειρο...Συνελευση καθηγητων : η νυχτα τν βρικολακωνΔιαγωνισμα : γυμνη απειλη!!!!ασχετο το ξερω αλλα μετα τις κακιουλες του Πανου... (πανο ουτε εγω δεν ειμαι τοοοοοσο πεζη... )