0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
12:00, ώρα για τον επίλογο ..., ελπίζω της ημέρας ...
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 12:00:44 am12:00, ώρα για τον επίλογο ..., ελπίζω της ημέρας ...Καλό σου βράδυ "σταχτοπούτε" "...Kαι σεις με τα χρυσά φτερά,ονείρατά μου, ελάτεστο έρμο το καλύβι μας,αγάλια αγάλια εμβάτε,σιγά μην το ξυπνήσετε·κοιτάξετε πώς κάνει άγγελος νάνι, νάνι..."
για σένα aristo2...γιατι μαλλον αιφνιδιάστηκες απο το ατυχές χιούμορ μου ΝανούρισμαΤι παραμύθι να σου πω, ποια ιστορία Να κοιμηθείς και να 'χεις όνειρα γλυκά Όλη η ζωή μου μια μεγάλη απορία Που θα λυθεί όταν θα φύγω μακριά Σ' αυτό τον κόσμο όλα έχουνε παλιώσει Κι αυτό το σπίτι οχυρό χωρίς κλειδιά Παγώνια στήσαν στο μπαλκόνι του λημέρι Και μια τσιγγάνα στην αυλή του τραγουδά "Πάψε να κλαις για ότι πέρασε σωστά Κλείσε τα μάτια σου και κοίταξε μπροστά Πάμε μαζί και με βοριά και με νοτιά Εδώ αρχίζει και τελειώνει η φωτιά" Τι παραμύθι να σου πω, ποια ιστορία Άγγελοι καίνε τα φτερά τους στις γωνιές Και 'γω το θαύμα περιμένω μες τα κρύα Απ' τους αλήτες τα παιδιά τους ποιητές Πάψε να κλαις για ότι πέρασε σωστά Κλείσε τα μάτια σου και κοίταξε μπροστά Πάμε μαζί και με βοριά και με νοτιά Εδώ αρχίζει και τελειώνει η φωτιά Αλκης Αλκαίος κ α λ η ν ύ χ τ α
Ατυχές ..., συ είπας ...Για μένα, τύχη η σύμπτωση των δρόμων μας (ποιητικό ...; ) Κ α λ η ν ύ χ τ α, σταχτοπούτα ...
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 12:44:28 amΑτυχές ..., συ είπας ...Για μένα, τύχη η σύμπτωση των δρόμων μας (ποιητικό ...; ) Κ α λ η ν ύ χ τ α, σταχτοπούτα ...κι εσυ τοιουτως εδειξας με τας φατσούλες που εχρησιμοποιηθησαν Κ α λ η ν ύ χ τ α αγαπημένε ποιητή
Μεθύστε Και ο άνεμος, το κύμα, το αστέρι, το πουλί, το αστέρι θα σας απαντήσουν: "Είναι ώρα για να μεθύσετε! Για να μην είστε οι βασανισμένοι σκλάβοι του Χρόνου, μεθάτε αδιάκοπα. Από κρασί, από ποίηση ή από αρετή, όπως προτιμάτε."
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 02:36:21 pmΜεθύστε Και ο άνεμος, το κύμα, το αστέρι, το πουλί, το αστέρι θα σας απαντήσουν: "Είναι ώρα για να μεθύσετε! Για να μην είστε οι βασανισμένοι σκλάβοι του Χρόνου, μεθάτε αδιάκοπα. Από κρασί, από ποίηση ή από αρετή, όπως προτιμάτε." Μου κάνουν όλα και κυρίως το "από αγάπη" κατά Λουντέμη "Είσαι μεθυσμένος και δεν έχεις πιει ούτε στάλα!..."