0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσο δηλαδή να πάει η βάση διορισμού με το δεδομένο των συντάξεων? Να κατέβει κάτω από 30 μόρια??? Το καλό που της θέλω...
Παράθεση από: Zizelaki στις Ιούνιος 17, 2010, 01:24:26 μμΠόσο δηλαδή να πάει η βάση διορισμού με το δεδομένο των συντάξεων? Να κατέβει κάτω από 30 μόρια??? Το καλό που της θέλω...οι μονιμοι ειναι γνωστοι απο τωρα.
Παράθεση από: slimnitsa στις Ιούνιος 17, 2010, 05:49:33 μμΠαράθεση από: Zizelaki στις Ιούνιος 17, 2010, 01:24:26 μμΠόσο δηλαδή να πάει η βάση διορισμού με το δεδομένο των συντάξεων? Να κατέβει κάτω από 30 μόρια??? Το καλό που της θέλω...οι μονιμοι ειναι γνωστοι απο τωρα.εγώ γιατί δεν τους ξέρω;;;;δεν πιστεύω να είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς και να έχω άγνοια!
Αν πάρει 300 φιλολόγους τη φετινή χρονιά (νομίζω ότι οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ είναι 96), και αν όπως διάβασα σε άλλο topic το 24μηνο θα προηγηθεί, τότε να είναι ίσως και κάτω των 30 η βάση? Τι να πω...
Παράθεση από: Zizelaki στις Ιούνιος 18, 2010, 11:58:42 πμΑν πάρει 300 φιλολόγους τη φετινή χρονιά (νομίζω ότι οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ είναι 96), και αν όπως διάβασα σε άλλο topic το 24μηνο θα προηγηθεί, τότε να είναι ίσως και κάτω των 30 η βάση? Τι να πω... προφανως λοιπον αναφερεσαι στους διορισμους μονιμων.απο που προκυπτει οτι θα προσλαβει 24μηνιτες;αυτο που εχει εξαγγελθει ειναι οι μισοι απο τους προβλεπομενους διορισμους του 2010 να γινουν φετος και οι αλλοι μισοι του χρονου,χωρις να περιλαμβανεται η κατηγορια των 24μηνιτων.Μιλαμε δηλαδη για 120 απο τον ασεπ και 80 απο τον ενιαιο(.Σ'αυτους πρεπει να συνυπολογισουμε και ειδικες κατηγοριες βεβαια).Διορθωστε με αν κανω καπου λαθος και ευχομαι να πανε ολα για καλο.
Τελικά βγήκε η εγκύκλιος με το 24μηνο να προηγείται. Πόσους πιστεύετε ότι θα πάρει με το 24μηνο για φέτος?Έχω 29 μόρια.Με τα περσινά δεδομένα με το 40% διοριζόμουν...Βοηθήστε ρε παιδιά....