0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣΠρουπηρεσια 24 μηνες και επιτυχια στον προσφατο ασεπ, πωλειται σε τιμη ευκαιριας, λογω αναχωρησης για το εξωτερικοκλαδος ΠΕ04-01Πληροφοριες Κος
πραγματικα, σκεφτομαι αξιζει τελικα να τρεχεις τοσα χρονια μακρια απο την οικογενεια σου και τα παιδια σου, να μη σου μενει μια απο τα μεταφορικα και τα δυο σπιτια που θα συντηρεις, επειδη ειχες απο μικρος το ονειρο να διδαξεις στην ταξη; και βαλε μεντορες, πιστοποιησεις, μειωσεις αποδοχων, πιθανη μη συνταξιοδοτηση...τα παιδια μου θα τα αφησω νηπια για να τα ξαναδω στην εφηβεια,γιατι ετσι οπως το πανε για να ερθεις καπως κοντα στο σπιτι σου πρεπει να πεθανει καποιος αλλος (δε λεω συνταξη, αφου δεν θα υπαρχει)σε ποια ζωη θα ζησω με την οικογενεια μου, δεν πιστευω στην μετεμψυχωση, γι αυτο λεω να κανω κατι αλλο απο το δημοσιο σχολειο. Aλλα αναρωτιεμαι οσοι ειναι στην επαρχια και τους πεταξει με το νομοσχεδιο σαν σκουπιδια, ποσες ευκαιριες εχουν να κανουν κατι αλλο;
Παράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 22, 2010, 09:07:16 pmΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣΠρουπηρεσια 24 μηνες και επιτυχια στον προσφατο ασεπ, πωλειται σε τιμη ευκαιριας, λογω αναχωρησης για το εξωτερικοκλαδος ΠΕ04-01Πληροφοριες Κος
δεν ειναι μια ειναι πολλες σελιδες απο διαφορα σχολεια, μιλαμε για πολλα σουβλακιακαλως τα δεχτηκαμε, αντε περισυ μετραγαμε θυματα γριπης , φετος απολυμενους
Τώρα που ο Τζέφρεϊ ανακοίνωσε από το Καστελόριζο (πιο μακρυά δεν μπορούσε να πάει.. μην τον πάρουμε με τις πέτρες) για προσφυγή στο μηχανισμό "στήριξης" (εγώ το λέω "αφαίμαξης" της χώρας), θα ανακοινωθεί και το νομοσχέδιο να τελειώνουμε; Άντε γιατί μου έμειναν κάτι ντομάτες που σάπισαν και δεν ξέρω τι να τις κάνω (ναι είμαι προνομιούχος και αγοράζω ακόμα ντομάτες!).
O MANOS στο σκαι