0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έστω κι έτσι να είναι απορώ γιατί συνεχίζετε κι εσείς αυτή την αντιπαράθεση.Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι θα βγει κάτι με το να τσακωνόμαστε μεταξύ μας και να ξεχνάμε το πρόβλημα που έχουμε;Ποιό 24μηνο και ποιό 30μηνο και ποιός ΑΣΕΠ..Τί να λέμε τώρα, αφού η υπουργός μας αποφασίζει και διατάζει και ο καθένας μας απλά ελπίζει η διαταγή της να είναι προς το συμφέρον του. Ας μην κάνουμε καμία διαμαρτυρία λοιπόν αφού το ζόρι μας είναι να βρούμε το δίκιο μας μέσα από τις μεταξύ μας αντιπαραθέσεις. Αυτοί ικανοποιημένοι θα τρίβουν τα χέρια τους που χαμπάρι δε θα χουμε πάρει για το τί έγινε..
ok προφανώς η σκέψη μου είναι τελείως άκυρη.Συνεχίστε εσείς το διάλογο που οδηγεί σε ενότητα..Ετσι κι αλλιώς η ελπίδα να σκεφτούμε όλοι συλλογικά για να πετύχουμε ρυθμίσεις που θα κάνουν το επάγγελμά μας καλύτερο έπαψε να υπάρχει εδώ και καιρό, τώρα απλά επιβεβαιώνεται. Ας παλέψει ο καθένας μόνος του για τη ρύθμιση που τον βολεύει. Στο τέλος όλο και κάποιος θα βολευτεί..Καλό απόγευμα και καλή τύχη..
στο κανάλι της
Παράθεση από: tttzzz στις Απριλίου 29, 2010, 05:25:28 pmok προφανώς η σκέψη μου είναι τελείως άκυρη.Συνεχίστε εσείς το διάλογο που οδηγεί σε ενότητα..Ετσι κι αλλιώς η ελπίδα να σκεφτούμε όλοι συλλογικά για να πετύχουμε ρυθμίσεις που θα κάνουν το επάγγελμά μας καλύτερο έπαψε να υπάρχει εδώ και καιρό, τώρα απλά επιβεβαιώνεται. Ας παλέψει ο καθένας μόνος του για τη ρύθμιση που τον βολεύει. Στο τέλος όλο και κάποιος θα βολευτεί..Καλό απόγευμα και καλή τύχη..Mόνο που το 24μηνο βόλευε τους ...πάντες !Δε θέλει και πολύ μυαλό....
τι λενε δηλαδη στο καναλι?
Στα νέα η Διαμαντοπούλου ζητά απ’ τους αναγνώστες να στείλουν με e-mail ερωτήσεις...http://www.tanea.gr/
Παράθεση από: dmath στις Απριλίου 29, 2010, 05:32:52 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Απριλίου 29, 2010, 05:25:28 pmok προφανώς η σκέψη μου είναι τελείως άκυρη.Συνεχίστε εσείς το διάλογο που οδηγεί σε ενότητα..Ετσι κι αλλιώς η ελπίδα να σκεφτούμε όλοι συλλογικά για να πετύχουμε ρυθμίσεις που θα κάνουν το επάγγελμά μας καλύτερο έπαψε να υπάρχει εδώ και καιρό, τώρα απλά επιβεβαιώνεται. Ας παλέψει ο καθένας μόνος του για τη ρύθμιση που τον βολεύει. Στο τέλος όλο και κάποιος θα βολευτεί..Καλό απόγευμα και καλή τύχη..Mόνο που το 24μηνο βόλευε τους ...πάντες !Δε θέλει και πολύ μυαλό....1.Πρόσεχε λίγο πώς μιλάς γιατί μπορεί να μην έχουμε τοσο μυαλό όσο το δικό σου όλοι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν απαιτείται σεβασμός.2.Πειτε΄μου ΠΟΥ στο καλό έγραψα ότι είμαι κατά του 24μηνου, ή γενικά οποιουδήποτε τρόπου διορισμού. Το μονο που έγραφα σε όλα τα μηνύματα είναι πωςΌ,ΤΙ θέλουμε να διεκδικήσουμε πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί.Αλλά εμείς δε μπορούμε να συμφωνίσουμε στο τί ζητάμε οπότε είναι ανώφελο. Αυτό είπα και αντιδράσατε δείχνοντας ακόμα μια φορά ότι μεταθέτετε το πρόβλημα όπου βρείτε εύκολο στόχο.αλλά είναι πολύ εύκολο ιδιαίτερα σε τέτοιες στιγμές να κρίνουμε μόνο τους άλλους χωρίς καν να δώσουμε σημασία στο τί λένε.Φτάνει με αυτές τις αντιπαραθέσεις.Αυτό που θα πρεπε να μας ανησυχεί περισσότερο σήμερα είναι η τόση ησυχία μετά από τόσες ώρες συζητήσεων στη