0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ιsambo πολυ θα το θελα....δε μου βγαινει...τι ειμαι για ν ανακοινωνω τις ειδικοτητες?η Διαμαντω επρεπε να το κανει.....εαν ανηκεις σε κλαδο με υπεραριθμους και το γνωριζεις σιγουρα τοτε σιγουρα ανηκεις και σ αυτη την κατηγορια.....ηδη δε νιωθω καλα...αλλα δε μπορουσα να ειμαι σ αυτο το φορουμ ,να μιλαω μ εσας και να το παιζω ασχετη...δεν ταιριαζε στην ιδιοσυγκρασια μου....αν θες στειλε μου μηνυμα private ,πες μου την ειδικοτητα σου να σου πω αν σ αφορα.Αλλα βραδιατικα αστο καλυτερα γιατι μπορει και να μην κοιμηθεις αποψε....κανε οτι νομιζεις.....
Οπως νομιζεις...λυπαμαι που μιλησα.....εγω ανηκω σε ξενογλωσσο τμημα για να μη σας τρωει ο πονος......και δεν θα ξαναμιλησω.Για οποιαδηποτε πληροφορια.Μαθε τα απ την Αννουλα Στρατο σε καμια 10ετια.....καλο βραδυ σε ολους.
Ειναι δυνατον ν ανακοινωσω ειδικοτητες?ποια ειμαι?κοινοβουλευτικη εκπροσωπος?απλα σας ειπα να ζητησετε πληροφοριες απο προεδρεια συλλογων,να σας ενημερωσουν....να μην την πατησετε.... να μην πληρωνετε τσαμπα λεφτα....σκεψου ν αλλαξει κατι στα σχδια της Διαμαντως και να βγουν ατομα μετα απο τις ειδικοτητες που θ ανακοινωσω εγω και να με κυνηγανε.....επιπλεον συζητιεται να μπουν κι αλλες κατηγοριες στις ¨ατυχες¨....δεν ξερω αν θα μ ενημερωσουν και γι αυτες.....εγω το καμπανακι εκρουσα κι αυτο για καλο σκοπο...αν ειναι να παρεξηγηθω ζητω συγνωμη και ειλικρινα δεν θα ξαναμιλησω......
Προφανως εαν βγει ο ΓΑΠ και πει οτι παγωνουν οι προσληψεις για μια 3ετια τοτε καληνυχτα σε ολους μας.
Maritina, η μία είναι η δική σου ειδικότητα και η άλλη οι γυμναστές, για τους οποιους έγινε πολύς λόγος. Η τρίτη ειδικότητα ποιά είναι;Eχουμε διαβάσει τόσα εδω μέσα, που δεν έχει πια σημασία ...έχουμε συνηθίσει τα χτυπήματα...Πρέπει όμως να προστατευτούν συνάδελφοι από τις "σειρήνες" των φροντιστηρίων.Σκέψου όμως, ότι παρόλο που θα μάθουν τους σκοπούς των "ιθυνόντων", τρομάρα να τους έρθει, πάλι θα ελπίζουν και θα τζογάρουν στην εκπαίδευση.(Από αυτές τις ειδικότητες δεν θα διορίσει ούτε τα επόμενα 2 χρόνια);