*

Αποστολέας Θέμα: Το νέο νομοσχέδιο  (Αναγνώστηκε 584044 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Το νέο νομοσχέδιο
« Απάντηση #2534 στις: Μαΐου 02, 2010, 12:47:37 am »
Ιsambo πολυ θα το θελα....δε μου βγαινει...τι ειμαι για ν ανακοινωνω τις ειδικοτητες?η Διαμαντω επρεπε να το κανει.....εαν ανηκεις σε κλαδο με υπεραριθμους και το γνωριζεις σιγουρα τοτε σιγουρα ανηκεις και σ αυτη την κατηγορια.....ηδη δε νιωθω καλα...αλλα δε μπορουσα να ειμαι σ αυτο το φορουμ ,να μιλαω μ εσας και να το παιζω ασχετη...δεν ταιριαζε στην ιδιοσυγκρασια μου....αν θες στειλε μου μηνυμα private ,πες μου την ειδικοτητα σου να σου πω αν σ αφορα.Αλλα βραδιατικα αστο καλυτερα γιατι μπορει και να μην κοιμηθεις αποψε....κανε οτι νομιζεις.....

Ναι αλλά τη δικιά σου τουλάχιστον θα μπορούσες να την πεις. Δεν το πολυκαταλαβαίνω αυτό το εγώ τα ξέρω, αλλά δεν τα λέω!! Σα να ψιλοδουλευόμαστε εδώ μέσα μου φαίνεται.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:13:08 »

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2535 στις: Μαΐου 02, 2010, 01:03:21 am »
Οπως νομιζεις...λυπαμαι που μιλησα.....εγω ανηκω σε ξενογλωσσο τμημα για να μη σας τρωει ο πονος......και δεν θα ξαναμιλησω.Για οποιαδηποτε πληροφορια.Μαθε τα απ την Αννουλα  Στρατο σε καμια 10ετια.....καλο βραδυ σε ολους.

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2536 στις: Μαΐου 02, 2010, 01:07:15 am »
Οπως νομιζεις...λυπαμαι που μιλησα.....εγω ανηκω σε ξενογλωσσο τμημα για να μη σας τρωει ο πονος......και δεν θα ξαναμιλησω.Για οποιαδηποτε πληροφορια.Μαθε τα απ την Αννουλα  Στρατο σε καμια 10ετια.....καλο βραδυ σε ολους.

Μην το παίρνεις προσωπικά. Το είπα γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος να το αναφέρεις αν δεν είχες σκοπό να πεις κάτι. Δεν είναι σωστό να λες θα πάθετε αυτό κι αυτό κι αυτό, αλλά δε σας λέω.

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2537 στις: Μαΐου 02, 2010, 01:14:10 am »
Ειναι δυνατον ν ανακοινωσω ειδικοτητες?ποια ειμαι?κοινοβουλευτικη εκπροσωπος?απλα σας ειπα να ζητησετε πληροφοριες απο προεδρεια συλλογων,να σας ενημερωσουν....να μην την πατησετε.... να μην πληρωνετε τσαμπα λεφτα....σκεψου ν αλλαξει κατι στα σχδια της Διαμαντως και να βγουν ατομα μετα απο τις ειδικοτητες που θ ανακοινωσω εγω  και να με κυνηγανε.....επιπλεον συζητιεται να μπουν κι αλλες κατηγοριες στις ¨ατυχες¨....δεν ξερω αν θα μ ενημερωσουν και γι αυτες.....εγω το καμπανακι εκρουσα κι αυτο για καλο σκοπο...αν ειναι να παρεξηγηθω ζητω συγνωμη και ειλικρινα δεν θα ξαναμιλησω......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:13:08 »

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #2538 στις: Μαΐου 02, 2010, 01:24:48 am »
Ειναι δυνατον ν ανακοινωσω ειδικοτητες?ποια ειμαι?κοινοβουλευτικη εκπροσωπος?απλα σας ειπα να ζητησετε πληροφοριες απο προεδρεια συλλογων,να σας ενημερωσουν....να μην την πατησετε.... να μην πληρωνετε τσαμπα λεφτα....σκεψου ν αλλαξει κατι στα σχδια της Διαμαντως και να βγουν ατομα μετα απο τις ειδικοτητες που θ ανακοινωσω εγω  και να με κυνηγανε.....επιπλεον συζητιεται να μπουν κι αλλες κατηγοριες στις ¨ατυχες¨....δεν ξερω αν θα μ ενημερωσουν και γι αυτες.....εγω το καμπανακι εκρουσα κι αυτο για καλο σκοπο...αν ειναι να παρεξηγηθω ζητω συγνωμη και ειλικρινα δεν θα ξαναμιλησω......

maritina δεν σου "χρεώνει" κανείς κακή πρόθεση για όσα ανέφερες.Αν υπάρχει έστω και μικρό ψήγμα αλήθειας σε αυτά ( αναφέρομαι στην αξιοπιστία της "πηγής" σου) τότε είναι
 λογικό  να προκαλούν αναστάτωση στο σύνολο και δικαιολογημένα να προκύπτουν αρκετά ερωτηματικά για τις κινήσεις (κρυφές ή φανερές ) των πολιτικών αυτης της χώρας...
Είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνεις την δύσκολη θέση όλων μας  και δε χρειάζεται να νιώθεις άσχημα,δεν έγινε καμμία προσωπική επίθεση σε σένα.
" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2539 στις: Μαΐου 02, 2010, 01:32:54 am »
Θα πω ενα πραγμα ακομη και πεφτω για υπνο γιατι ειμαι πτωμα.Η πηγη μου δεν θα μπορουσε να ειναι πιο αξιοπιστη...ο νοων νοητω....Σας μιλησα με απολυτη ειλικρινεια και θα ευχομουν να μην ειμαι εγω εκεινη που θα εφερνε ασχημα νεα.Σας ορκιζομαι οτι δεν ειναι ψεματα....τι αλλο να πω?καλο βραδυ.......

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2540 στις: Μαΐου 02, 2010, 07:06:55 am »
Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.Μια ερωτηση απο μενα.........βλεπεις ολων παιζεται το κεφαλι μας, με τοσο προυπηρεσια που εχουμε.Ξερεις τιποτα για  τιε τεχνικες ειδικοτητες? Τι γινεται εκει?Σε παρακαλω πες μου!!!!!!!Ειναι λογικο να μην μπορεις να μιλησεις για καθε ειδικοτητα χωρια, τουλαχιστον πες μου για τον ενοποιημενο κλαδο ΠΕ17.Σε παρακαλω....δουλευω 8 χρονια και ειμαστε μονογονειικη οικογενεια.Πρεπει να ξερω αν θα μπορεσω να επιβιωσω με το παιδακι μου. :'(
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος mlks

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2541 στις: Μαΐου 02, 2010, 08:26:59 am »
Πλην των μεγαλων τριων (ΠΕ 02,03,04) που θα δουν σημαντικους διορισμους ολοι οι αλλοι κλαδοι θα δουν ελαχιστους εως και μηδενικους διορισμους οπως πληροφορικαριοι , γυμναστες , ξενογλωσσοι .Τα ειχα πει σε προηγουμενο μυνημα.

Αποσυνδεδεμένος mlks

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2542 στις: Μαΐου 02, 2010, 08:31:36 am »
Προφανως εαν βγει ο ΓΑΠ και πει οτι  παγωνουν οι προσληψεις για μια 3ετια τοτε καληνυχτα σε ολους μας.

Αποσυνδεδεμένος marias

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • www.dailytech.gr
« Απάντηση #2543 στις: Μαΐου 02, 2010, 08:47:11 am »
Maritina, η μία είναι η δική σου ειδικότητα ΠΕ05 και η άλλη οι γυμναστές, για τους οποιους έγινε πολύς λόγος. Η τρίτη ειδικότητα ποιά είναι;
Eχουμε διαβάσει τόσα εδω μέσα, που δεν έχει πια σημασία ...έχουμε συνηθίσει τα χτυπήματα...
Πρέπει όμως να προστατευτούν συνάδελφοι από τις "σειρήνες" των φροντιστηρίων.
Σκέψου όμως, ότι παρόλο που θα μάθουν τους σκοπούς των "ιθυνόντων", τρομάρα να τους έρθει, πάλι θα ελπίζουν και θα τζογάρουν στην εκπαίδευση.
(Από αυτές τις ειδικότητες δεν θα διορίσει ούτε τα επόμενα 2 χρόνια);
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2010, 08:49:57 am από marias »

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2544 στις: Μαΐου 02, 2010, 08:50:33 am »
Προφανως εαν βγει ο ΓΑΠ και πει οτι  παγωνουν οι προσληψεις για μια 3ετια τοτε καληνυχτα σε ολους μας.
Δεν υπάρχει περίπτωση να παγώσουν όλες οι προσλήψεις για 3 χρόνια. Τί θα κάνουν δηλαδή ; Θα διαλύσουν τα σχολεία ή θα τα λειτουργούν με τμήματα των 40 και 50 παιδιών ; Ή μήπως θα προσληφθούν αναπληρωτωρομίσθιοι ; Εγώ προσωπικά που περιμένω διορισμό φέτος ακόμη και με τη μείωση του 50% ,όπως λέει το Πρόγραμμα Σταθερότητας , δε θα πάω να δουλέψω ως Ανπληρωτωρομίθιος σε νησί με 600 ή 700

Αποσυνδεδεμένος valanidas

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2545 στις: Μαΐου 02, 2010, 08:53:06 am »
Maritina, η μία είναι η δική σου ειδικότητα και η άλλη οι γυμναστές, για τους οποιους έγινε πολύς λόγος. Η τρίτη ειδικότητα ποιά είναι;
Eχουμε διαβάσει τόσα εδω μέσα, που δεν έχει πια σημασία ...έχουμε συνηθίσει τα χτυπήματα...
Πρέπει όμως να προστατευτούν συνάδελφοι από τις "σειρήνες" των φροντιστηρίων.
Σκέψου όμως, ότι παρόλο που θα μάθουν τους σκοπούς των "ιθυνόντων", τρομάρα να τους έρθει, πάλι θα ελπίζουν και θα τζογάρουν στην εκπαίδευση.
(Από αυτές τις ειδικότητες δεν θα διορίσει ούτε τα επόμενα 2 χρόνια);
Άκουσα πληροφορικούς γυμναστές και κάτι ξενόγλωσσες δεν θα πάρει καθόλου για μια πενταετία.Θα πάρει πολλούς ΠΕ02    ΠΕ03   έχει πάρα πολλά  κενά.

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2546 στις: Μαΐου 02, 2010, 08:54:22 am »
Και κάτι ακόμη : ο Παπακωνσταντίνου θα ανακοινώσει σήμερα το μεσημέρι τα μέτρα και πιθανότατα να μιλήσει για πάγωμα προσλήψεων ,όπως το είπε και ο Παπανδρέου στο προηγούμενο διάγγελμα που είχε κάνει. Αργότερα όμως, το Πρόγραμμα Σταθερότητας ,ανέφερε την εξαίρεση των τομέων Υγείας και Παιδείας. Εν ολίγοις ,μην περιμένουμε να εξειδικεύσει τόσο πολύ τα μέτρα ο Πάπακωνσταντίνου. Το λέω, για να προλάβω υστερικές κραυγές και ...καταχνιά. Εκτός ,αν θα είναι απόλυτα σαφής (μακάρι !), οπότε τα πράγματα αλλάζουν...

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #2547 στις: Μαΐου 02, 2010, 09:03:05 am »
Συμφωνώ με το sun στις κύριες ειδικότητες δεν μπορεί να λειτουργήσει δεδομένης της γεωγραφικής ιδιαιτερότητας της χώρας μας χωρίς διορισμούς. Πόσους αποσπασμένους θα μαζέψει; Ζητούν σύνταξη τόσο πολλοί.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)