0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_5310.htmlαλλαγες....πανας στο πολυνομοσχεδιο
...Είναι δυνατό μια πολύτεκνη μάνα με 4 ανήλικα παιδιά να μπορέσει να διαγωνισθεί με τις ίδιες προϋποθέσεις άλλους συνυποψηφίους της, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, και αυτό να λέγεται «εξέταση με ίσους όρους»;...Και ερωτώΓιατί μια πολύτεκνη μάνα να διορίζεται μόνο με το πτυχίο της και χωρίς καμία άλλη προσπάθεια και αγωνία; Και γιατί όταν διοριστεί να εκτοπίζει από την οργανική τους εκπαιδευτικούς που μόχθησαν για να διοριστούν με ΑΣΕΠ, δυσπρόσιτο και μεταπτυχιακά κτλ; Γιατί;
ΠαράθεσηΠάντως, από δω έχει, από κει έχει, καταφέρνει να φέρει τις συζητήσεις στα μέτρα της. Και την εισβολή χθες θα την στρέψουν εναντίον μας. Δυστυχώς, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα καταφέρουμε τίποτα με τις απεργίες και τις πορείες κλπ. Θα κάνει αυτό που θέλει. Είμαι πολύ απαισιόδοξη. Αν δεν μπορούσε να το κάνει και αυτό πιθανότατα δε θα γινόταν πολιτικός Κι εγώ είμαι απαισιόδοξη όμως εδώ που φτάσαμε επιβάλλεται να ξεσηκωθούμε. Δεν είναι μόνο το θέμα της παιδείας!Ο μη διορισμός μας πλέον είναι το λιγότερο σε σχέση με αυτά έρχονται...
Πάντως, από δω έχει, από κει έχει, καταφέρνει να φέρει τις συζητήσεις στα μέτρα της. Και την εισβολή χθες θα την στρέψουν εναντίον μας. Δυστυχώς, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα καταφέρουμε τίποτα με τις απεργίες και τις πορείες κλπ. Θα κάνει αυτό που θέλει. Είμαι πολύ απαισιόδοξη.