0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κανονικα αφου δεν αλλαζει κατι στη μεταβατικη.το θεμα ειναι αν εχει νοημα η αναπληρωση πλεον
Πολλά από τα σημεία του παραπάνω άρθρου έχουν μεγάλη δόση αλήθειας.Απλά, θα ζητούσα αν είναι να μπούνε σε μια τάξη τα πράγματα, να απολαμβάνουν και οι εκπαιδευτικοί των προνομίων που έχουν τα σώματα ασφαλείας όσον αφορά στις μεταθέσεις. Είμαι εγώ καθηγητής με οργανική σε ένα νησί και δε μου δίνεις πλέον απόσπαση κοντά στο σπίοτι μου, να μεταθέσεις και τη γυναίκα μου υποχρεωτικά στο ίδιο νησί. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους καθηγητές. Οι καθηγητές δεν πρέπει να κάνουν οικογένειες, πρέπει να παίρνουν τα 1.000 ευρώ και να βγάζουν το σκασμό.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: είμαι πολύτεκνος με 4 παιδιά και γεώπονος χωρίς πτυχίο ΣΕΛΕΤΕ-ΑΣΠΑΙΤΕ,με το νόμο που ίσχυε ως τώρα διριζόμουν στη εκπαίδευση,τώρα αυτό καταργήθηκε από αυτά που διάβασα ακόμη και στη μεταβατική περίοδο,έτσι είναι?
Παιδιά υγεία να υπάρχει!Ευχαριστώ για την απάντηση!
Δύσκολοι καιροί για όλο το κόσμο.Σε ευχαριστώ!
Σε ευχαριστώ πολύ, να χαίρεσαι την οικογένεια σου!
Οι κλειδωμενοι πινακες θα αλλαζουν λογω της παιδαγωγικης επαρκειας καθε χρονο ή θα παραμεινουν ως εχουν στις 30-6-10; Αναφερομαι τοσο στις γενικες οσο και στις τεχνικες ειδικοτητες. Τι θα ισχυσει τελικα;Ενας φιλολογος π.χ. που θα ειναι στη θεση 92 τον Ιουνιο του 10 και δε θα κανει το προγραμμα καταρτισης το 10-11 θα χασει τη θεση του απο αυτους που το 10-11 παρακολουθησουν το προγραμμα και ειναι πισω απο αυτον, το επομενο ετος;