*

Αποστολέας Θέμα: Το νέο νομοσχέδιο  (Αναγνώστηκε 582792 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kwnstantina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΟ
« Απάντηση #42 στις: Απριλίου 10, 2010, 06:57:02 pm »
οταν δεν μεσολαβει ασεπ, οι πινακες ειναι οι ιδιοι, απλα προστιθενται τα μορια προυπηρεσιας απο τη φετινη χρονια. Αρα φετος θα εχουμε οσα μορια ειχαμε κ περισυ συν τα νεα μας μορια.... ουσιαστικα φετος, οταν βγουν ποσοι διορισμοι θα γινουν τον σεπτεμβρη, θα μπορουμε να υπολογισουμε κ την θεση μας στους πινακες των αναπληρωτων.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:25:29 »

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απριλίου 10, 2010, 07:02:02 pm »
οταν δεν μεσολαβει ασεπ, οι πινακες ειναι οι ιδιοι, απλα προστιθενται τα μορια προυπηρεσιας απο τη φετινη χρονια. Αρα φετος θα εχουμε οσα μορια ειχαμε κ περισυ συν τα νεα μας μορια.... ουσιαστικα φετος, οταν βγουν ποσοι διορισμοι θα γινουν τον σεπτεμβρη, θα μπορουμε να υπολογισουμε κ την θεση μας στους πινακες των αναπληρωτων.....
αυτο όμως πρωτη φορα θα γίνει.
Ετσι δεν ειναι; ; ;
εγω τουλάχιστον πάντα θυμαμαι ότι καθε δυο χρονια ειχαμε νεο ασεπ και την αναλογη προσθαφαιρεση στου πινακες αναπληρωτων (οχι τον ενιαιο)

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απριλίου 10, 2010, 07:05:02 pm »
περισυ εγινε ασεπ, οποτε ειναι λογικο να ειναι ετσι τα πραγματα... του χρονου περιμεναμε κανονικα ασεπ, οποτε απο τοτε θα ηταν ολες οι αλλαγες ετσι κ αλλιως.... απλα φετος εγινε αυτο με τη μειωση διορισμων, γι'αυτο εχει γινει το μπερδεμα....

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Απριλίου 10, 2010, 07:06:09 pm »

Παράθεση
Λογικά, όσοι θεμελιώνουν φέτος δικαίωμα διορισμού(οι κατηγορίες 40-60 και 24μηνο [ας αφήσουμε προσωρινά τους 30μηνίτες] ) θα
Ναι προσεξετε τα θεμελια γιατι ειναι σαθρα.Ακου εκει θεμελιωνουν λες και ειναι κανενα μεγαρο.

Ρε μεγάλε ppaio αφού εσύ γνωρίζεις τα πάντα ως κυβέρνηση πες μας καμμία πληροφορία από το υπουργείο !

Τι αποφασίσατε με την κ.Διαμαντοπούλου;
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:25:29 »

Αποσυνδεδεμένος kbotzo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Απριλίου 10, 2010, 07:14:09 pm »
φανταζομαι το μεταπτυχιακο θα αναγνωριζεται οπως και στον ασεπ... να ειναι σχετικο με το πτυχιο.... οσο για τους αναπληρωτες, υπαρχουν μεγαλες διακυμανσεις... ειμαι φιλολογος κ ειμαι αναπληρωτρια φετος πρωτη χρονια.... αλλα δεν εχω ιδεα ετσι οπως ειναι τα πραγματα αν θα ειμαι κ του χρονου.... θα εχω 17 μορια καθαρη προυπηρεσια, αλλα.... θα με παρουν για να καλυψω τα κριτηρια της μεταβατικης περιοδου;;;
οχι αλλα θα εισαι και του χρονου και εχεις ελπιδα να εισαι σχετικα ψηλα στο νεο πινακα

Τι εννοείς 17μορια καθαρα?Εγώ έχω 28 μόρια απο τους δύο τελευταιους ΑΣΕΠ και  9 μορια από προυπηρεσία που θα προστεθούν (πρώτη φορά αναπληρώτρια ΠΕ60) υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν την επόμενη σχολική χρονιά?

Αποσυνδεδεμένος ppaio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Απριλίου 10, 2010, 07:19:55 pm »

Παράθεση
Λογικά, όσοι θεμελιώνουν φέτος δικαίωμα διορισμού(οι κατηγορίες 40-60 και 24μηνο [ας αφήσουμε προσωρινά τους 30μηνίτες] ) θα
Ναι προσεξετε τα θεμελια γιατι ειναι σαθρα.Ακου εκει θεμελιωνουν λες και ειναι κανενα μεγαρο.

Ρε μεγάλε ppaio αφού εσύ γνωρίζεις τα πάντα ως κυβέρνηση πες μας καμμία πληροφορία από το υπουργείο !

Δεν χαλαω εκπληξεις. Μια φορα εσυ ΑΣΕΠ θα δωσεις  :P ;D

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Απριλίου 10, 2010, 07:28:42 pm »
εννοω 17 μορια καθαρης προυπηρεσιας και αλλα 14 απο τους προηγουμενους ασεπ, απλα καποια απο τα μορια της προυπηρεσιας διπλασιαζονται για τους αναπληρωτες λογω δυσπροσιτου.... συνολικα θα εχω 35 μορια στους πινακες αναπληρωτων, ειμαι ΠΕ02, κ παλι αγχωνομαι για την αναπληρωση του χρονου..... στη δικη σου ειδικοτητα δεν ξερω τι παιζει γενικα....

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Απριλίου 10, 2010, 07:29:59 pm »

Παράθεση

Δεν χαλαω εκπληξεις. Μια φορα εσυ ΑΣΕΠ θα δωσεις  :P ;D

Γιατί δίνουν και οι ... μόνιμοι ;
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 10, 2010, 07:42:37 pm »
ppaio, αφου εσυ ξερεις τι γινεται, γιατι δεν μας λες κ εμας να μας φυγει το αγχος;;;; ειμαστε τοσοι ανθρωποι εδω, μας βλεπεις κ ταλαιπωρουμαστε τοσο καιρο, αν ξερεις ποιος χρειαζεται να δωσει ασεπ κ ποιος οχι, γιατι δεν μας το λες;;;;;

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 10, 2010, 07:46:49 pm »
ppaio, αφου εσυ ξερεις τι γινεται, γιατι δεν μας λες κ εμας να μας φυγει το αγχος;;;; ειμαστε τοσοι ανθρωποι εδω, μας βλεπεις κ ταλαιπωρουμαστε τοσο καιρο, αν ξερεις ποιος χρειαζεται να δωσει ασεπ κ ποιος οχι, γιατι δεν μας το λες;;;;;

Please.... :-[ :-[
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος Nickman

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 10, 2010, 07:50:17 pm »
Σιγά μην ξέρει. Φοβάται μη γίνει ρόμπα....

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Απριλίου 10, 2010, 07:52:50 pm »
Σιγά μην ξέρει. Φοβάται μη γίνει ρόμπα....

O μόνος που λέει πληροφορίες εδώ μέσα και είναι τσεκαρισμένος είναι ο physikos13!
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος physicaest

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Koλωνακι (Πλατεια)1920
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 10, 2010, 08:55:34 pm »
Ακουσα στο δελτιο του MEGA οτι σημερα δοθηκε στην δημοσιοτητα το σχεδιο Καλλικρατης.
Λετε αυριο να βγει και το νομοσχεδιο της Παιδειας ???

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Απριλίου 10, 2010, 09:28:43 pm »
μετα την εξαρθρωση του Επαναστατικου Αγωνα σημερα απο αυριο θα βουιξουν καναλια εφημεριδες κτλ για το συγκεκριμενο θεμα..ποιος θα νοιαστει για ενα νομοσχεδιακι της εκπαιδευσης ; τυχερη η Αννουλα και θα το ξεφουρνισει την Δευτερα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182608
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)