0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οταν δεν μεσολαβει ασεπ, οι πινακες ειναι οι ιδιοι, απλα προστιθενται τα μορια προυπηρεσιας απο τη φετινη χρονια. Αρα φετος θα εχουμε οσα μορια ειχαμε κ περισυ συν τα νεα μας μορια.... ουσιαστικα φετος, οταν βγουν ποσοι διορισμοι θα γινουν τον σεπτεμβρη, θα μπορουμε να υπολογισουμε κ την θεση μας στους πινακες των αναπληρωτων.....
ΠαράθεσηΛογικά, όσοι θεμελιώνουν φέτος δικαίωμα διορισμού(οι κατηγορίες 40-60 και 24μηνο [ας αφήσουμε προσωρινά τους 30μηνίτες] ) θα Ναι προσεξετε τα θεμελια γιατι ειναι σαθρα.Ακου εκει θεμελιωνουν λες και ειναι κανενα μεγαρο.
Λογικά, όσοι θεμελιώνουν φέτος δικαίωμα διορισμού(οι κατηγορίες 40-60 και 24μηνο [ας αφήσουμε προσωρινά τους 30μηνίτες] ) θα
Παράθεση από: kwnstantina στις Απριλίου 10, 2010, 06:16:03 pmφανταζομαι το μεταπτυχιακο θα αναγνωριζεται οπως και στον ασεπ... να ειναι σχετικο με το πτυχιο.... οσο για τους αναπληρωτες, υπαρχουν μεγαλες διακυμανσεις... ειμαι φιλολογος κ ειμαι αναπληρωτρια φετος πρωτη χρονια.... αλλα δεν εχω ιδεα ετσι οπως ειναι τα πραγματα αν θα ειμαι κ του χρονου.... θα εχω 17 μορια καθαρη προυπηρεσια, αλλα.... θα με παρουν για να καλυψω τα κριτηρια της μεταβατικης περιοδου;;;οχι αλλα θα εισαι και του χρονου και εχεις ελπιδα να εισαι σχετικα ψηλα στο νεο πινακα
φανταζομαι το μεταπτυχιακο θα αναγνωριζεται οπως και στον ασεπ... να ειναι σχετικο με το πτυχιο.... οσο για τους αναπληρωτες, υπαρχουν μεγαλες διακυμανσεις... ειμαι φιλολογος κ ειμαι αναπληρωτρια φετος πρωτη χρονια.... αλλα δεν εχω ιδεα ετσι οπως ειναι τα πραγματα αν θα ειμαι κ του χρονου.... θα εχω 17 μορια καθαρη προυπηρεσια, αλλα.... θα με παρουν για να καλυψω τα κριτηρια της μεταβατικης περιοδου;;;
Παράθεση από: ppaio στις Απριλίου 10, 2010, 06:51:49 pmΠαράθεσηΛογικά, όσοι θεμελιώνουν φέτος δικαίωμα διορισμού(οι κατηγορίες 40-60 και 24μηνο [ας αφήσουμε προσωρινά τους 30μηνίτες] ) θα Ναι προσεξετε τα θεμελια γιατι ειναι σαθρα.Ακου εκει θεμελιωνουν λες και ειναι κανενα μεγαρο.Ρε μεγάλε ppaio αφού εσύ γνωρίζεις τα πάντα ως κυβέρνηση πες μας καμμία πληροφορία από το υπουργείο !Τι αποφασίσατε με την κ.Διαμαντοπούλου;
Παράθεση από: dmath στις Απριλίου 10, 2010, 07:06:09 pmΠαράθεση από: ppaio στις Απριλίου 10, 2010, 06:51:49 pmΠαράθεσηΛογικά, όσοι θεμελιώνουν φέτος δικαίωμα διορισμού(οι κατηγορίες 40-60 και 24μηνο [ας αφήσουμε προσωρινά τους 30μηνίτες] ) θα Ναι προσεξετε τα θεμελια γιατι ειναι σαθρα.Ακου εκει θεμελιωνουν λες και ειναι κανενα μεγαρο.Ρε μεγάλε ppaio αφού εσύ γνωρίζεις τα πάντα ως κυβέρνηση πες μας καμμία πληροφορία από το υπουργείο !Τι αποφασίσατε με την κ.Διαμαντοπούλου;Δεν χαλαω εκπληξεις. Μια φορα εσυ ΑΣΕΠ θα δωσεις
ppaio, αφου εσυ ξερεις τι γινεται, γιατι δεν μας λες κ εμας να μας φυγει το αγχος;;;; ειμαστε τοσοι ανθρωποι εδω, μας βλεπεις κ ταλαιπωρουμαστε τοσο καιρο, αν ξερεις ποιος χρειαζεται να δωσει ασεπ κ ποιος οχι, γιατι δεν μας το λες;;;;;
Σιγά μην ξέρει. Φοβάται μη γίνει ρόμπα....