0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο? Με τον όρο αναπληρωτής με μειωμένο ωράριο τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής? Μήπως είναι ένα συνώνυμο του ωρομίσθιου κ αυτό?
Παράθεση από: panickos στις Απριλίου 13, 2010, 09:02:49 pm
Παράθεση από: solero στις Απριλίου 14, 2010, 09:21:40 amΝα ρωτήσω εγώ κάτι άλλο? Με τον όρο αναπληρωτής με μειωμένο ωράριο τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής? Μήπως είναι ένα συνώνυμο του ωρομίσθιου κ αυτό? ναι, μια "αναβαθμιση" ετσι νομιζω.δλδ θα εχει τα ιδια δικαιωματα και τις υποχρεωσεις με τους μονιμους. θα εχει συμβαση μεχρι 30/6ου και θα πληρωνεται αναλογικα με το ωραριο του αλλα τουλαχιστον θα πληρωνεται σταθερα καθε μηνα.δεν ξερω, ισως να κανω λαθος....
Η Διαμαντοπούλου είπε ότι θα γίνονται επιμορφώσεις τον Σεπτέμβρη και τον Ιούνιο και τα Σαββατοκύριακα...Δε προσδιόρισε βέβαια αν αυτό θα περιλαμβάνει σεμινάρια επί πληρωμή
Για ποιο λόγο άλλωστε οι Πανελλαδικές ξεκινούν τόσο νωρίς;
Εγω νομιζα οτι το 24 μηνο θα μπει χωρις εξετασεις στον ΑΣΕΠ.Αλλα τελικα θα δωσουν μονο που η βαση θα ειναι μικροτερη.Καλη λευτερια. Ο φιλος το εξηγει ωραια:''Προφανώς όσοι από τους υποψήφιους του κλειδωμενου πίνακα δεν έχουν προλάβει αν διοριστούν μέσα στη διετία, αλλά εν τω μεταξύ έχουν καταφέρει να μαζέψουν μια εξιοπρέπη προυπηρεσία (πάνω από 24 μήνες), δεν θα τους πετάει στο καλάθι των αρχήστων,αφού πια ο πίνακας τους θα πάψει να ισχύει, αλλά τους δίνει την ευκαιρία να μπουν κια αυτοί στο μοναδικό πίνακα που θα υπάρχει πλέον, αυτόν του ΑΣΕΠ, με ένα μικρό bonus. Δηλαδή θα πρέπει να περάσουν τη βάση στο ΑΣΕΠ για να μπουν, αλλά ειδικά για αυτούς η βάση δε θα είναι το 55, αλλά από 50 έως 54, ανάλογα προφανως πόσουν μήνες πανω από τους 24 θα έχουν μαζέψει (αν πχ κάποιος έχει 35 μήνες, η βάση για αυτόν θα είναι το 50, αν έχει μόνο 25 θα είναι το 54). ''Καταλαβες γκρινγκο.Για ολους εχει το τρομονομοσχεδιο.