0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νιώθω αγανάκτηση κι οργή συνάδελφοι γιατί για μια φορά ακόμα μου μηδενίζουν το κοντέρ της ζωής μου......Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω να δημοσιεύονται άρθρα στον τύπο που μιλούν για αυτονόητες ρυθμίσεις και μέτρα προς τη σωστή κατεύθυνση που θα έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί από καιρό κι όμως οι "βολεμένοι εκπαιδευτικοί" αντιδρούν...Καταπίνουν αμάσητη την καραμέλα της αξιοκρατίας και το ωραίο περιτύλιγμα που τους σερβίρουν, γιατί αγνοούν την τραγική πραγματικότητα, όπως την ξέρουμε εμείς από μέσα
Παράθεση από: stave στις Απριλίου 14, 2010, 04:27:16 pmΝιώθω αγανάκτηση κι οργή συνάδελφοι γιατί για μια φορά ακόμα μου μηδενίζουν το κοντέρ της ζωής μου......Το χειρότερο όμως είναι ότι βλέπω να δημοσιεύονται άρθρα στον τύπο που μιλούν για αυτονόητες ρυθμίσεις και μέτρα προς τη σωστή κατεύθυνση που θα έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί από καιρό κι όμως οι "βολεμένοι εκπαιδευτικοί" αντιδρούν...Καταπίνουν αμάσητη την καραμέλα της αξιοκρατίας και το ωραίο περιτύλιγμα που τους σερβίρουν, γιατί αγνοούν την τραγική πραγματικότητα, όπως την ξέρουμε εμείς από μέσα Το νομοσχέδιο όμως αφορά όσους είναι μέσα και αυτοί όλοι ξέρουμε πολύ καλά τί ηλιθιότητες ξεστομίζει το υπερφύαλο αυτό γύναιο. Προχθές στο σχολείο συνάδελφοι που ετοιμάζονται για σύνταξη γελούσαν που την είχαν ακούσει να παρουσιάζει ως δικό της μέτρο την ισχύουσα ρύθμιση να μην επιτρέπεται να βγουν στη σύνταξη στη μέση της χρονιάς..Κι όσο για τους έξω.. στο χέρι μας έιναι να προσπαθούμε να τους λέμε πως έχουν τα πράγματα. Πες πες κάτι θα καταλάβουν που θα πάει..
Εγώ έχω καταλάβει τα εξής:Μέχρι τώρα υπήρχαν 4 πίνακες:Α. Πίνακας Διοριστέων ΑΣΕΠ
ερώτησηοι προηγούμενεσ επιτυχίεσ σε απεπ θα μετρούν;;;;; ποιοσ κατάλαβε;;;;;;;;;