0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν τελικά δηλώσουμε νομούς, εμένα το μυαλό μου πάει σε ρουσφετοδουλειές Εσείς τι γνώμη έχετε;;;
Ρε ανθρωπέ μου.......................goodman εσένα λέωΆρχισες πάλι τα ίδια?Ποιος σου είπε ότι τη Δευτέρα αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων?Άμα δε βγει εγκύκλιος δεν υποβάλουμε τίποτα.Πρώτα θα βγει η εγκύκλιος και μετά θα πάμε να κάνουμε τα χαρτιά μας.Και επειδή δε σου έχω καθόλου,μα καθόλου όμως λέμε εμπιστοσύνη για το τι θα κάνεις με τη συμπλήρωση της αίτησης,δώσε μου το τηλέφωνό σου για να συνεννοηθούμε να την κάνουμε μαζί.Αλήθεια,εσύ καλέ τι ειδικότητα είσαι?
Παράθεση από: Αγάπη στις Μαΐου 01, 2008, 06:02:37 pmΡε ανθρωπέ μου.......................goodman εσένα λέωΆρχισες πάλι τα ίδια?Ποιος σου είπε ότι τη Δευτέρα αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων?Άμα δε βγει εγκύκλιος δεν υποβάλουμε τίποτα.Πρώτα θα βγει η εγκύκλιος και μετά θα πάμε να κάνουμε τα χαρτιά μας.Και επειδή δε σου έχω καθόλου,μα καθόλου όμως λέμε εμπιστοσύνη για το τι θα κάνεις με τη συμπλήρωση της αίτησης,δώσε μου το τηλέφωνό σου για να συνεννοηθούμε να την κάνουμε μαζί.Αλήθεια,εσύ καλέ τι ειδικότητα είσαι?
Αν θυμάμαι καλά νομίζω τότε με τις μεταθέσεις είχαν πει οτι το χρονοδιάγραμμά τους πήγε μια εβδομάδα πίσω.Διευκρίνησαν τότε οτι και οι διορισμοί θα ανακοινωθούν αντί για 25 Ιουλίου στις 1-4 Αυγούστου
Παράθεση από: Αγάπη στις Μαΐου 02, 2008, 03:54:50 pmΠαράθεση από: Αγάπη στις Μαΐου 01, 2008, 06:02:37 pmΡε ανθρωπέ μου.......................goodman εσένα λέωΆρχισες πάλι τα ίδια?Ποιος σου είπε ότι τη Δευτέρα αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων?Άμα δε βγει εγκύκλιος δεν υποβάλουμε τίποτα.Πρώτα θα βγει η εγκύκλιος και μετά θα πάμε να κάνουμε τα χαρτιά μας.Και επειδή δε σου έχω καθόλου,μα καθόλου όμως λέμε εμπιστοσύνη για το τι θα κάνεις με τη συμπλήρωση της αίτησης,δώσε μου το τηλέφωνό σου για να συνεννοηθούμε να την κάνουμε μαζί.Αλήθεια,εσύ καλέ τι ειδικότητα είσαι?Επιτηδες ρωτουσε ολα αυτα ο goodman για να τα παρεις κρανιο τελικα και να του δωσεις το τηλ σου να πατε μαζι για τις αιτησεις.. Ειχε σχεδιο ο ανθρωπος!!
λες?